Mis te arvate sellise masina ostust, nagu Hyundai Santa Fe 4WD diisel, automaat, 2007?
Täpsemalt see: http://www.auto24.ee/used/1078609
Kõik tähelepanekud on oodatud, samuti asjad, mida kindlasti kontrollida?
Äkki keegi on seda vaatamas käinud?
Nende läbisõitusi ei saa vist kuidagi kontrollida?
Hyundai Santa Fe 4WD diisel 2007
Moderaator: Moderators
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Re: Hyundai Santa Fe 4WD diisel 2007
Maastikuautoks nimetamine on vast liialdus aga muidu väga mugav ja suhteliselt muretu liikur. Mulle isiklikult meeldib.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Ega ma ei otsigi maastikuautot, tegelt otsisin universaalkerega diisel sõidukeid ning hakkas lihtsalt silma. Et kui on hea auto, miks mitte ju proovida?Andrus Michelis kirjutas:Maastikuautoks nimetamine on vast liialdus aga muidu väga mugav ja suhteliselt muretu liikur. Mulle isiklikult meeldib.
Hiljem, kui omal tekib uuesti mõte, et võiks ära müüa on kaks valikut: a) Kas olematu hinna eest, nagu mina oma Hyundaiga tegin. b) Jäädki müüma ja sõidad seni kuni ressurssi on ja seejärel viid lammarisse. Järgi proovitud ja nii just täpselt ongi.
Autol iseenesest ei ole häda midagi. Olen sõitnud sellisega ja diiseluniversaalina kasutamiseks väga ok.
Autol iseenesest ei ole häda midagi. Olen sõitnud sellisega ja diiseluniversaalina kasutamiseks väga ok.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
See pani nüüd küll mõtlema, et tuleb ilmselt suure kaarega sellest autost pigem mööda minna...walkman kirjutas:Hiljem, kui omal tekib uuesti mõte, et võiks ära müüa on kaks valikut: a) Kas olematu hinna eest, nagu mina oma Hyundaiga tegin. b) Jäädki müüma ja sõidad seni kuni ressurssi on ja seejärel viid lammarisse. Järgi proovitud ja nii just täpselt ongi.