2. generatsiooni pajero või terrano alates 2000 va

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Hydroid
Rock Crawler

2. generatsiooni pajero või terrano alates 2000 va

Postitus Postitas Hydroid »

Valin omale uut maasturit ja hetkel on valik kahe auto vahel. Kas terrano 2.7 td umbes alates 2000 aastast või pajero 2 generatsioon ( ntx sellise kerega http://www.auto24.ee/used/991788 ) Oskab keegi aidata ja neid kahte autot võrrelda ning terrano kohta tean nii palju et soovitatakse ikka 2.7 mootoriga aga pajero suhtes mida vaadata tuleks? Ning selline asi minu jaoks tähtis ka, et terrano 2 omades olid mul probleemid koguaeg rummulukkudega. Aga pajerol nagu ma aru saan on olemas keskdiffer ning saab neljaveoga ka linnas sõita autole liiga tegemata? On see tõsi? Ja mis süsteem pajerol esisilla lülitusel on. Tänud, teie abi oleks väga vajalik!
Kasutaja avatar
raulex
Fitting 44"

Re: 2. generatsiooni pajero või terrano alates 2000 va

Postitus Postitas raulex »

Hydroid kirjutas:Ning selline asi minu jaoks tähtis ka, et terrano 2 omades olid mul probleemid koguaeg rummulukkudega.
Sellest murest saab üle manuaalsete rummulukkudega,võrreldes 2000+ aasta auto hinnaga ei maksa ka palju.
Hydroid
Rock Crawler

Nojaa aga see on ju igavene jama, käid koguaeg väljas lülitad sisse ja välja jne. Muidu lugesin patroli kohta et tal on manuaal hubide peal mingi auto reziim ka? et kui tagumised hakkavad ringi käima siis esisild aitab. Miski pärast ei usu et see tõsi on.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Hydroid kirjutas:Nojaa aga see on ju igavene jama, käid koguaeg väljas lülitad sisse ja välja jne.
Mis mõttes "kogu aeg", Tahad maanteel maha keerata, paned lukku. Tuled kõva kattega tee peale tagasi, keerad välja. EI pea ju metsavahel enne igat mudalompi sisse ja peale lompi välja kruttima.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Hydroid
Rock Crawler

Vb tõesti aga küsimus oli ikkagi selles et mis süsteem pajerodel on tavaliselt, sest kõikidel polegi rummulukke, on olemas mingi vaakumlülitus jne. Tahaks ikka sellelev vastust saada, kuna otsing on nii üldine ja sellest kasu polnud.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”