hilux

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
rainb
Rookie

hilux

Postitus Postitas rainb »

Tere
Olen siis alles algaja nende suhtes, et kas see hilux toidab ennast ära et kas mootor väikseks ei jää kuidas vastu peavad?
Kas äkki on mõnda teist kastikat millega võib metsamööda sõita ja naftat vedada näiteks navara, aasta oleks siis 2005-2007a.
Ette tänades :D
http://www.auto24.ee/used/806428
d22
Fitting 38"

Postitus Postitas d22 »

Seda sama tööd teevad Hiluxid siiani probleemi vabalt, soovitan. Otsi 88kw isend, see vähe särtsakam. Kasuta otsingut,kastikatest siin juttu olnud, head ja vead.
ott1
Mudder

Postitus Postitas ott1 »

Ainult palju palju plastikut on küljes, mis metsas kipub irduma.
Põhja all on plastikust kütusepaagi kaitse, mis juba esimeses lumehanges tagurpidi läheb ja sõiduaeg ebameeldivaid hääli tegema hakkab.
88kw jah juba natuke liigub, endal praegu 105 ja see juba päris hea.
algaja
jack
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jack »

Ise olen ka neid vaadanud, kuid esmapilgul jääb silma, et vahekast kuidagi silmapaistvalt madalal neil. On veel kellelgi selline tähelepanek olnud? Või ongi puhas silmapete?
...aga mis siin ikka pikalt targutada...
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

On vahekast madalal jah aga karterikaitse/IFS tala on veelgi madalamal.
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Plastdetailid kummitavad ilmselt kõiki uuemaid liikureid. Selle vältimiseks tasuks ilmselt vaadata heaskorras vanemat mudelit.
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Läbi kõva valli uhades saab neist üsna kiiresti lahti...... :roll:
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
devil22
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas devil22 »

kui nüüd teemat edasi viies küsida, et kui võrrelda hiluxi ja navara vastupidavust(mootor, veermik), kumb on vastupidavam.
rainb
Rookie

Postitus Postitas rainb »

Kui jutt juba navaradele läks siis kas see navara on norm tööautoks, ning kas sellel mudelil enam ei ole saalede probleeme. ja kas veermik peab vastu. kas selle navaraga võib kuiva asfaldil ka nelikuga sõita.
http://www.auto24.ee/used/550836
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Hommik,

Esiteks Nissani alateema all on Navarate kohta ka päris mitu teemat, mis sind kui potensiaalset uut omanikku võivad huvitada. Teiseks olen mina aru saanud, et 98kw mootoriga Navarad on just need, mil esineb saalede probleeme. Kui seal mingist aastakäigust alates just olukord ei muutunud. Ning kolmandaks, miks sa peaksid tahtma kuiva asfaldi peal nelikveoga sõita? Vahekasti töörežiimid peaks tal olema 2h, 4h ja 4lo, mis ei soosi just sellist käitumist.

Päikest,

Madis
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”