Soovitusi auto ostmiseks?!
Moderaator: Moderators
Soovitusi auto ostmiseks?!
Niisiis, aeg juba auto soetamisele mõtlema hakata, kuigi ostuga veel aega on. Tahaks lihtsalt targemate arvamust, et milline maastur, kindlasti nelikveoga, sobiks kõige paremini ühele noorele neiule.
Sõita tahaks nii linnas, maanteel kui vahel ka ehk metsas äkki. Kuna ma midagi muud peale välimuse ja mugavusvarustuse eriti hinnata ei oska, siis vajakski targemate abi.
Hetkel on silma jäänud selline auto:
http://www.auto24.ee/used/770975
Samas ei ole ma üldse selles automargis kinni, vaatan paljusid erinevaid. Tahaks teada, kui palju peaks edaspidi näiteks roverite puhul remondile mõtlema jne. Võib ka omaltpoolt mingeid soovitusi anda, mis teie arvates võiks parem olla. Hind peaks jääma alla 100 tuhande.
Sõita tahaks nii linnas, maanteel kui vahel ka ehk metsas äkki. Kuna ma midagi muud peale välimuse ja mugavusvarustuse eriti hinnata ei oska, siis vajakski targemate abi.
Hetkel on silma jäänud selline auto:
http://www.auto24.ee/used/770975
Samas ei ole ma üldse selles automargis kinni, vaatan paljusid erinevaid. Tahaks teada, kui palju peaks edaspidi näiteks roverite puhul remondile mõtlema jne. Võib ka omaltpoolt mingeid soovitusi anda, mis teie arvates võiks parem olla. Hind peaks jääma alla 100 tuhande.
- helar
- I live off from the mud
Lihtne küsimus
: kas tahad autoga seene juurest seene juurde sõita või parkida auto seenest kaugemale ja jalutada?
Seenele minekuks piisab ka suvalisast esikveolisest autost.
Eeldan -kui sa juba sattusid 4x4 lehele siiis on "reisiplaan" tõsisem.
mina soovitaks sel juhul mb g klassi, toyota lc või patrolit.
Seenele minekuks piisab ka suvalisast esikveolisest autost.
Eeldan -kui sa juba sattusid 4x4 lehele siiis on "reisiplaan" tõsisem.
mina soovitaks sel juhul mb g klassi, toyota lc või patrolit.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
ühele noorele neiule http://www.auto24.ee/used/762120
vajadusel mahuvad sõbrannad ka ära ja suvel saab lahtiste juustega sõita
vajadusel mahuvad sõbrannad ka ära ja suvel saab lahtiste juustega sõita
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Panin Triinule pika kirja e-maili peale.
Aga viimane soovitus pole ka kõige kehvemate killast. Jimny, on tõesti tarbitav nii tänaval, kui metsas (2,5 aastat kaardilugeja sellises autos olnud) ning linnaliikluses mõnusalt kompaktne. Naistrehavale sobiks pigem "luksuslik" roolivõimendi ja muude "hellustega" mudel, kasvõi automaadiga.
Aga viimane soovitus pole ka kõige kehvemate killast. Jimny, on tõesti tarbitav nii tänaval, kui metsas (2,5 aastat kaardilugeja sellises autos olnud) ning linnaliikluses mõnusalt kompaktne. Naistrehavale sobiks pigem "luksuslik" roolivõimendi ja muude "hellustega" mudel, kasvõi automaadiga.
Viimati muutis Landy, P Okt 03, 2010 8:22 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Metsas sõitmise all ei mõelnud jah seenele minekut vaid huvi natuke tõsisem ikka.
Landy kirja sain kätte, suur aitäh, sain nii mõnegi koha pealt targemaks. Jimny'sid olen isegi vaadanud, kunagi olid lausa lemmikud. Eks ma vaatan ja uurin veel, kiiret õnneks pole. Cherokeed ei meeldi välimuselt kohe üldse, seetõttu pole neile eriti tähelepanugi pööranud, aga võtan ilmselt ükspäev nad ette ikkagi, imesid juhtub.
Landy kirja sain kätte, suur aitäh, sain nii mõnegi koha pealt targemaks. Jimny'sid olen isegi vaadanud, kunagi olid lausa lemmikud. Eks ma vaatan ja uurin veel, kiiret õnneks pole. Cherokeed ei meeldi välimuselt kohe üldse, seetõttu pole neile eriti tähelepanugi pööranud, aga võtan ilmselt ükspäev nad ette ikkagi, imesid juhtub.
Kui tahad midagi suurt siis Toyota Land Cruiser või Nissan Patrol. Väiksemate seast Jimny või Chero. Esimesena pakutud variandist käiksin ma suure kaarega mööda. Kuna Landy viimasel ajal landrovereid avalikult ei kommenteeri siis ei tea täpselt tema juttu kommenteerida, aga enda tagasihoidlike kogemuste ja vaatluste tulemusena võin öelda, et mida rohkem on ühel inglise autol juppe ja elektroonikat seda rohkem on tal ka asju mis võiks perse minna. Sellel isendil on võimalusi rikki minemiseks juba piisavalt..
Või kui seletada veidi teise nurga alt siis landrover on nagu mitmekesine kõrvaelamus - iga nädal uus heli ja kui nende helidega kohe midagi ette ei võta siis mõne kuu pärast kostub auto erinevatest sõlmedest juba orkester.. Kuniks see mehhaanilis-instrumentaalne kooslus trummide põrinal vaikib ja orkestrandid Inseneeri põllul oma koondamisteate kätte saavad. Seda selleks, et siirduda järgmise inglise sureva autotööstuse vilja piinarikkast elu pikendama.
Aga noh, tegemist on minu subjektiivse arvamusega ja täitsa võimalik, et kusagil on sarnaselt ausate kelneritega ka õnnelike landroveriomanike, kelle auto on aastaid vastu pidanud. Et muidugi järgmise omaniku käes piinliku ajagraafikuga oma inseneerialaseid puudusid ilmutada.
Urmas
Või kui seletada veidi teise nurga alt siis landrover on nagu mitmekesine kõrvaelamus - iga nädal uus heli ja kui nende helidega kohe midagi ette ei võta siis mõne kuu pärast kostub auto erinevatest sõlmedest juba orkester.. Kuniks see mehhaanilis-instrumentaalne kooslus trummide põrinal vaikib ja orkestrandid Inseneeri põllul oma koondamisteate kätte saavad. Seda selleks, et siirduda järgmise inglise sureva autotööstuse vilja piinarikkast elu pikendama.
Aga noh, tegemist on minu subjektiivse arvamusega ja täitsa võimalik, et kusagil on sarnaselt ausate kelneritega ka õnnelike landroveriomanike, kelle auto on aastaid vastu pidanud. Et muidugi järgmise omaniku käes piinliku ajagraafikuga oma inseneerialaseid puudusid ilmutada.
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Re: Soovitusi auto ostmiseks?!
Välimus on vaataja silmades,aga plaanitud kasutust vaadates peaks ka Nissan Terrano ja Mitsubishi Pajero igati sobilkud olema.Triin kirjutas:Niisiis, aeg juba auto soetamisele mõtlema hakata, kuigi ostuga veel aega on. Tahaks lihtsalt targemate arvamust, et milline maastur, kindlasti nelikveoga, sobiks kõige paremini ühele noorele neiule.
Hind peaks jääma alla 100 tuhande.
Kui Terrano peaks huvi pakkuma, siis 2,7 tdi on neist kõige töökindlam.Vaadata tasub roostet ja käigukasti korrasolekut.
Mugavusvarustusega just väga priisata pole:roolivõim,konditsioneer,turvapadjad,el.aknad,istmesoojendused.
Minu meelest pole ju oluline, kas tegu nissani, toyota, mitsu või mõne muuga. Palju olulisem on see, et auto sulle meeldib...ja et seda tõeliselt teada saada, tuleb nende kõikidega ise roolis sõita!
Ja kindlasti kõige tähtsam on auto seisukord! Kui võimalik otsi autosid mille senine ekpluateerimine on teada. Kasuta otsimiseks või ostueelseks kontrolliks inimesi, keda usaldad.
Edu valikul!
Ja kindlasti kõige tähtsam on auto seisukord! Kui võimalik otsi autosid mille senine ekpluateerimine on teada. Kasuta otsimiseks või ostueelseks kontrolliks inimesi, keda usaldad.
Edu valikul!
gaz fs 1
Kui ma mingit masinat plaanin osta, siis tavaliselt mõtlen ka sellele, et kas keegi üldse paari-kolme aasta pärast mult seda üldse ära ostaks ning mis hinnaga. Eriti sõiduautode puhul langeb mõne väärtus eriti palju, mõni mark hoiab paremini hinda. Kindlasti on ka selliseid maastureid, mida mõne aasta pärast ei taha sult enam keegi. Selleks peaks hoiduma eksootikatest ning keerulisema tehnikaga/elektroonikaga masinatest. Võiks võrrelda ka enam minevate varuosade saadavust ja hinda eri masinatel. Aga alguse saab kõik muidugi enda eelistustest. Et kas bensiin või diisel, käsikast või automaat, kliima või mitte, kas sõiduautolikum või võib ka rohkem raputada/kõigutada jne. Ning peab endale ausalt tunnistama kui palju reaalselt on võimalik iga kuu autole kulutada, et saaks mitte ainult kütus ostetud vaid ka auto remonditud ning normaalsed rehvid alla.
Isiklikult valiks hetkel maasturit Jeep, Mitsu Nissan, Toyota valikust.
Isiklikult valiks hetkel maasturit Jeep, Mitsu Nissan, Toyota valikust.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Tuleb osta korralik auto, millega järgmised paarkümmend aastat mureta on, mitte mingit saasta mille müügile juba paari aast pärst mõtlema peab.Jeepu kirjutas:Kui ma mingit masinat plaanin osta, siis tavaliselt mõtlen ka sellele, et kas keegi üldse paari-kolme aasta pärast mult seda üldse ära ostaks ning mis hinnaga. Eriti sõiduautode puhul langeb mõne väärtus eriti palju, mõni mark hoiab paremini hinda. Kindlasti on ka selliseid maastureid, mida mõne aasta pärast ei taha sult enam keegi. Selleks peaks hoiduma eksootikatest ning keerulisema tehnikaga/elektroonikaga masinatest.
Lähenemine õige, Triin võiks lugeda seda teemat, kus ka naisterahvale sobilik auto leiti:Võiks võrrelda ka enam minevate varuosade saadavust ja hinda eri masinatel. Aga alguse saab kõik muidugi enda eelistustest. Et kas bensiin või diisel, käsikast või automaat, kliima või mitte, kas sõiduautolikum või võib ka rohkem raputada/kõigutada jne. Ning peab endale ausalt tunnistama kui palju reaalselt on võimalik iga kuu autole kulutada, et saaks mitte ainult kütus ostetud vaid ka auto remonditud ning normaalsed rehvid alla.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=2180
Masin siiani sõidus, tõsi teise omaniku valduses:
http://www.landroverclub.ee/est/galerii ... mage18.htm
-----------------------------------------------------------------
Eks suured-ilusad-mugavad maasturid, püüavad kindlasti pilku ja meelitavad ostma, aga eelkõige tuleks lähtuda sellest, kui palju sa kuus läbi sõidad ja palju kütuse jaoks vaba raha jääb.
V6 ja V8 al.4L masinaga sõitmine, võrdub samaga, mis otavamat sorti taksoga liiklemine ! Linnasõidul tuleb arvestada,et ainuüksi bensiinile kulub
3,5-4,5 eek iga kilomeetri kohta ja kui sinna juurde arvestada ka vajalikud hooldused, siis peab arvestama ikka üle keskmise sissetulekuga.
Mitte,et ma kellegi rahakotis soriks ja kedagi alahindan, vaid hoiatan võimalike tagajärgedega
.
"Mehisemad" mehed soovitavad sulle kindlasti masinat, mis suudaks ka katuseni mudast ennast välja rabeleda, aga reaalselt see vajadus ilmselt puudub !? Metsas käimine on muidugi meeldiv ja lõõgastav tegevus, aga igakord ei pea ronima ju sügavale mudamülkasse. Kui sellest hoiduda, siis saab kindlasti hakkama ka suhtkoht tagasihoidliku 4x4 masinaga.
Ehk siis, lähtu eelkõige igapäeva kuludest ja vastavalt sellele, vaata mis turul pakkuda on
V6 ja V8 al.4L masinaga sõitmine, võrdub samaga, mis otavamat sorti taksoga liiklemine ! Linnasõidul tuleb arvestada,et ainuüksi bensiinile kulub
3,5-4,5 eek iga kilomeetri kohta ja kui sinna juurde arvestada ka vajalikud hooldused, siis peab arvestama ikka üle keskmise sissetulekuga.
Mitte,et ma kellegi rahakotis soriks ja kedagi alahindan, vaid hoiatan võimalike tagajärgedega
"Mehisemad" mehed soovitavad sulle kindlasti masinat, mis suudaks ka katuseni mudast ennast välja rabeleda, aga reaalselt see vajadus ilmselt puudub !? Metsas käimine on muidugi meeldiv ja lõõgastav tegevus, aga igakord ei pea ronima ju sügavale mudamülkasse. Kui sellest hoiduda, siis saab kindlasti hakkama ka suhtkoht tagasihoidliku 4x4 masinaga.
Ehk siis, lähtu eelkõige igapäeva kuludest ja vastavalt sellele, vaata mis turul pakkuda on
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.