hulkur kirjutas:Nii saabki olema, "aare" on lihtsalt boonuseks... eesmärgiks on siiski oma 4x4 autoga raja läbimine KP-ni...paevaline kirjutas:Mõneti oleks hea, kui see oleks ikkagi eraldi Geopeitusest ... olgugi, et idee on sama.

Moderaator: Moderators
Kui kuskile poole kihelema hakkad, võid mulle ka teada anda, kiheleks ka kaasaisakene kirjutas:Seda et...
...kui juba ATV-d kaasa on arvatud, siis äkki võimaldaks enduromootorratastel ka punti astuda? Mul ei oleks näiteks miskit selle vastu, et oma nädalavahetuse hulkumistele pisut rohkem mõtet anda, väike kihelus juba tekkis...?
Kindlasti ei saa selline olukord takistuseks olla.jr kirjutas:>>Selline küsimus, kui olen üksi siis on meeskonnast koos autoga nats raske pilti teha ? Mida siis teha ?<<
Pakun, et piisab kui teha autost pilt, mis asub punkti ligidal. Noh nii kuni 1.5m raadiuses.
Selle kirjelduse järgi lähevad sukisukid ka ATV-dena kirjaboob kirjutas:Siis peaks tegema reeglitesse punkti, et rada peab olema läbitav 2m laia ja 4m pika autoga. Muidu paneb mõni ATVmees punkti maha ja keegi peale ATVmeeste ei saagi sinna.
Ära kutsu "kurja" väljaPaheero kirjutas:Kuna lp Landy oled juba min 2x maininud "teatavate" ametkondade teravdatud (finants) huvi 4x4 liikurite ja nende omanike vastu siis minul on küll tekkinud põhjendamatu küsimus, et mis ametkonnad need on ja mismoodi see finantshuvi väljendub? Tahvad ehk miskit ää osta?