Hai!
Moderaator: Moderators
- väike naine
- Mudder
Hai!
Et siis veel üks naine siia meeste maailma exinud. Esialgu küll vaid selleks, et remondi- ja hooldusvõimaluste kohta adekvaatset infi saada (kui vaja. praegu õnneks pole). Mudasse möllama veel ei kipu... aga mine tea, mis tulevik toob.
Jeep Cherokee 4.0
1992
Jeep Cherokee 4.0
1992
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- väike naine
- Mudder
- väike naine
- Mudder
Eks ma sügisel käisin ikka väikestviisi harjutamas - tükkisin vähe põlisemasse laande seenile, kus iga kännu taga mutike ei kükita. Noid ajab mu peni kole kõvasti kiljuma, seened poevad sambla sisse tagasiyanekk kirjutas:Jeebu tervisele on muda aegajalt väga kasulik ravim
Ja usk on juba õige,et Jeep valisid.
peni on mul küll ohutu - mitte ründe-, vaid kaitsefunktsiooniga, aga jh - ega igaüks seda õnneks tea
- väike naine
- Mudder
- väike naine
- Mudder
- väike naine
- Mudder
Pole kartagi!urmas kirjutas:Ja vaata, et Sa end ära rääkida ei lase jeebuehitajatel. Pärast ei ulata koer autosse hüpata.
Kui just üle 1,2 m hüpata ei tule, siis jõuan oma roosade botikutega enne koera rooli taha
Narrige, narrige mind siin koguaeg
Mai tea, kus siin varuosasid pakutakse, aga kui kellelegi parempoolne piduri suport koos sadulaga (loodan, et asjal õige nimi) puudu on, siis minul on see üle.
Viimati muutis väike naine, R Jaan 18, 2008 12:47 am, muudetud 1 kord kokku.
- väike naine
- Mudder
Mul hullemnohik kirjutas:Eks koeralegi kulu trenn ära. Mul lugu lihtne, kui koer autosse ei hüppa, siis metsa kaasa ei tule. P.S. koju ei ole ta kordagi jäänud.urmas kirjutas:Ja vaata, et Sa end ära rääkida ei lase jeebuehitajatel. Pärast ei ulata koer autosse hüpata.
Madis
Koer kargab autosse ja kohe rooli taha isegi siis, kui mul hoopis linna peale asja on. peleta teda sealt siis välja.
- väike naine
- Mudder
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma tõstan pärast pikemat metsaretke koera autosse. Kuramus on talvel veel paksuke ka.
Kodused ka nurisevad - kõrge.
Nende pärast Jeep ostetud sai kunagi. Nüüd siis nii....
Aga toredat algavat kevadet
Kodused ka nurisevad - kõrge.
Nende pärast Jeep ostetud sai kunagi. Nüüd siis nii....
Aga toredat algavat kevadet
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Ei oska üelda.Aga nüüdsest vähemalt tean et kui näen mõnda jeebuga neiut siis taaralinnas ringi rallimas siis tean kellega tegu!väike naine kirjutas:Äkki oleme kuskil Riia mnteel ve Tammelinnas ninapidi kokkugi treffanud?Piraat kirjutas:Tundub et meil on siin Tartu peal üks üsna terav Jeebuneiu?See on väga tore minu arust
!