Pooltelje probleem!

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

kunomets
Fitting 38"

Pooltelje probleem!

Postitus Postitas kunomets »

Isend suht haruldane: VW Transporter T3 Synkro 1,6TD kõikide lukkudega.Probleemiks välimine esimene veoliigend,tootmisest maas,ladudes kuskil pole.Pika otsimise peale õnnestus saada ots,mis nõuab ligi 3mm jämedamat pooltelge.Mida soovitate?Keevitus,hülss.....Ette tänades!
Kasutaja avatar
hmm
Home Made Monster

Postitus Postitas hmm »

mõõtude järgi valmistatud pooltelge.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
kunomets
Fitting 38"

Minu andmete järgi seda mõõtu plokiga sildadele ei toodetud.Ots mille ma kätte sain kuulub Synkro T3 16" velg ilma plokita,sinna kuuluv pooltelg peaks olema pikem,tellida neist pole ühtegi ja kui olekski peaks sellegi lühemaks tegema!
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Erimudelitel tavaliselt mõne teise mudeli komponendid, tasub lammaritest (kasvõi analoogi leidmiseks) võrrelda erinevaid volkari ja audi liigendeid. Võib sobida mõne suuremootorilise sõiduka oma.
Tehtud, mõeldud.
kunomets
Fitting 38"

Kahjuks ei ole sarnast leidnud ,4 romulat+Marek Koselt proovis oma juppide seast midagi leida ,kahjuks tulutult.
Kasutaja avatar
hmm
Home Made Monster

Postitus Postitas hmm »

Ma räägin. Lahendus on ostad pooltelje materjali, võtad mõõdu ja nuudinäidised kaasa ja vuta-vuta treiali-freesija juurde. Sealt saad tooriku mis tahab termilist töötlust. Peale termikat valmis ta ongi.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
kunomets
Fitting 38"

Tänud!Teoorias tundub teostatav,aga praktikas?Treiali vast leiab,aga term.töötlusest pole ma Eestis midagi kuulnud.Kas ei ole siiski lihtsam vana ots kuidagi jämedamaks saada?On ehk keegi midagi sarnast teinud?Palju klotsi läks,kus tegid? 56667685 Kuno
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Igaks juhuks võid helistada Kristole 5107243.Äkki saad targemaks(kui sa muidugi juba seda teinud pole).
fagott
True Off Roader!

Üks võimalus veel:kui sul kuskil autopoes tuttav,neil kataloog,milles veovõlli otste mõõdud,läbimõõdud,nuutide arvud jne.Kunagi sai mingitele haruldasematele autodele niimoodi otsitud ja mõnel juhul pääses vaid granaadi välimise otsa lühemaks tegemisega.Konkreetseid mudeleid ei mäleta,see oli 14 aastat tagasi aga kokku sai hoida tuhandeid ühe granaadi pealt.
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Ühtin Reinu mõttega.Termotööstus on Tallinnas täiesti olemas.Isegi seal lasknud pooltelgesid karastada.
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
kunomets
Fitting 38"

Tänan vihjete eest!Tuulutan homme siis ntuke katalooge .
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Uue teljel puhud pead arvestama umbes 2500.- väljaminekuga.
kunomets
Fitting 38"

Palun asjalike tegijate kontakte. 56667685 Kuno
fagott
True Off Roader!

Aru ma ei saa,miks sa seda hübriidtelge nii väga tahad aretada.Ma ei soovitanud mitte selleks Kristole helistada.Tema käest saaks võibolla õige pooltelje või otsa.Niimoodi ju palju lihtsam-odavam-loogilisem?
kunomets
Fitting 38"

Ega ma ei tahagi hübriidi aretada,sellepärast nõu küsisingi.Kristot pidasin metallimeheks,sorri !Võll on juba tegemises,eks paistab mis välja tuleb.Aga ehitan ma seda sellepärast,et see ju testimata kraam.Sõltumatu vedrustus,mootor taga,1,6T ,kõik tehase lukud,ainus õnnetus pikk nina ja saba.
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”