Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.
Isend suht haruldane: VW Transporter T3 Synkro 1,6TD kõikide lukkudega.Probleemiks välimine esimene veoliigend,tootmisest maas,ladudes kuskil pole.Pika otsimise peale õnnestus saada ots,mis nõuab ligi 3mm jämedamat pooltelge.Mida soovitate?Keevitus,hülss.....Ette tänades!
Minu andmete järgi seda mõõtu plokiga sildadele ei toodetud.Ots mille ma kätte sain kuulub Synkro T3 16" velg ilma plokita,sinna kuuluv pooltelg peaks olema pikem,tellida neist pole ühtegi ja kui olekski peaks sellegi lühemaks tegema!
Erimudelitel tavaliselt mõne teise mudeli komponendid, tasub lammaritest (kasvõi analoogi leidmiseks) võrrelda erinevaid volkari ja audi liigendeid. Võib sobida mõne suuremootorilise sõiduka oma.
Ma räägin. Lahendus on ostad pooltelje materjali, võtad mõõdu ja nuudinäidised kaasa ja vuta-vuta treiali-freesija juurde. Sealt saad tooriku mis tahab termilist töötlust. Peale termikat valmis ta ongi.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
Tänud!Teoorias tundub teostatav,aga praktikas?Treiali vast leiab,aga term.töötlusest pole ma Eestis midagi kuulnud.Kas ei ole siiski lihtsam vana ots kuidagi jämedamaks saada?On ehk keegi midagi sarnast teinud?Palju klotsi läks,kus tegid? 56667685 Kuno
Üks võimalus veel:kui sul kuskil autopoes tuttav,neil kataloog,milles veovõlli otste mõõdud,läbimõõdud,nuutide arvud jne.Kunagi sai mingitele haruldasematele autodele niimoodi otsitud ja mõnel juhul pääses vaid granaadi välimise otsa lühemaks tegemisega.Konkreetseid mudeleid ei mäleta,see oli 14 aastat tagasi aga kokku sai hoida tuhandeid ühe granaadi pealt.
Aru ma ei saa,miks sa seda hübriidtelge nii väga tahad aretada.Ma ei soovitanud mitte selleks Kristole helistada.Tema käest saaks võibolla õige pooltelje või otsa.Niimoodi ju palju lihtsam-odavam-loogilisem?
Ega ma ei tahagi hübriidi aretada,sellepärast nõu küsisingi.Kristot pidasin metallimeheks,sorri !Võll on juba tegemises,eks paistab mis välja tuleb.Aga ehitan ma seda sellepärast,et see ju testimata kraam.Sõltumatu vedrustus,mootor taga,1,6T ,kõik tehase lukud,ainus õnnetus pikk nina ja saba.