Limit strap ehk silla rihm?

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Vasta
AsTroSS
Fitting 44"

Limit strap ehk silla rihm?

Postitus Postitas AsTroSS »

Kas mõni kohalik jupipood pakub 'limit strap' nimelist toodet,mis kohalikus keeles peaks olema silla rihm.

Või on vihjeid kes võiks teha? Ise arvan,et koormakinnitite valmistajd ja Norma peaks olema suutelised tegema, ise asi kas jutule pääseb.
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
seenior2
Fitting 38"

Postitus Postitas seenior2 »

Ma päris täpselt ei tea,missugune see rihm välja näeb,kuid suvalise turvavöö või koormakinnitusrihma õmbleb kokku iga kingsepp oma õmblusmasinaga,mingit erikunsti seal ei ole,vaja õigeid riistu ainult.
P.s.Minul on vana rootsiaegne Husqvarna jalaga masin ja olen kõik oma koormarihmad sellega ära lappinud :lol: Kunagi sai rallitraksidki tehtud,sest teist võimalust lihtsalt polnud :wink:
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Ancra Baltic (või Forancra, veebi põhjal tundub) oli vist see firma, kes mulle veebist välja lastud pildi põhjal tegi latt-tungile auto veljest tõstmiseks vajaliku vidina (lühike tropp, kaks konksu otstes).

http://www.ancrabaltic.ee/

3-4 aastat tagasi nad vähemalt sellist väikest tööd ära ei põlanud. Usun, et võiks abi saada...
tegime pulli, aitab
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”