Jeepide recall

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Jeepide recall

Postitus Postitas TiitR »

Kõigil kel uuemad Jeep´id võiksid ka enda auto kohta recalli uurida. Ise sain täiesti juhuslikult teada, et nii minu, kui töökaaslase facelift on suisa kolmel korral ettenähtud tagasikutsumiseks vigade likvideerimiseks.
Ise peab muidugi asja tagant torkima, kuna tundub, et keegi sulle seda võimalust pakkuma ei tule...teevad toru otsas vaid imestunud nägu, et huvitav, miks viimases hoolduses neid juba ei likvideeritud? :D Käisin ca. 4000 km. tagasi oma esimeses 20000 km.hoolduses
Aga vigadeks siis päikesesirmi juhtmestiku mingi värk ja EGR-i mingi juhtme kamm.
Lihtsalt infoks.
v6sa
I live off from the mud

Re: Jeepide recall

Postitus Postitas v6sa »

TiitR kirjutas:...teevad toru otsas vaid imestunud nägu, et huvitav, miks viimases hoolduses neid juba ei likvideeritud? :D
...
Teada ja tundud Silberauto kvaliteet :cry:
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
zilliver
Rock Crawler

Postitus Postitas zilliver »

Käis ka minu vanur seal recalli saamas, alguses olid suht ülbed, et mis kuradi tabeli ma neile tõin mingilt "suva" saidilt. Ma siis küsisin, et kui Chrysler.com on teie jaoks suva sait, siis mis teile kõlbab. Õnneks tuli tagatoast just üks viisaks töötaja, kutsus mu enda laua taha, vaatas korra mu prinditud paber ja võttis auto ette.

Sain siis ette endale uued kettad ja klotsid, samuti shifteri mingid vedrud vahetati välja, et oleks raskem kangi liigutada. Samuti eemdalati võimalus käiku vahetada P pealt, ilma pidurit hoidmata.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

zilliver kirjutas:Käis ka minu vanur seal recalli saamas, alguses olid suht ülbed, et mis kuradi tabeli ma neile tõin mingilt "suva" saidilt. Ma siis küsisin, et kui Chrysler.com on teie jaoks suva sait, siis mis teile kõlbab. Õnneks tuli tagatoast just üks viisaks töötaja, kutsus mu enda laua taha, vaatas korra mu prinditud paber ja võttis auto ette.

Sain siis ette endale uued kettad ja klotsid, samuti shifteri mingid vedrud vahetati välja, et oleks raskem kangi liigutada. Samuti eemdalati võimalus käiku vahetada P pealt, ilma pidurit hoidmata.
Peale uudist toksisin isegi netti "Jeep recall" ja sattusin mingi USA Chrysler/Jeep/Dodge lehele, kus siis vin-i sisse toksides sai teada millal mu autole recalli tehti. Paljud juba 2014 aastal. 1 recall oli märgitud ka kütusepumba mingi relee suremine ja pidurivõimendi reservuaari läbi roostetamine, kuid meie Silber väitis, et see olla vaid USA ja Kanada turu autodele? Tean, et Eestis käisid paljud BMW omanikud samuti selle pidurivõimendi reservuaari hädaga tagasikutsel.
nasa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nasa »

Mõni kuu tagasi helistati ühe teise automargi esindusest ja küsiti, et ma käisin ühe Corollaga kunagi neil hoolduses, et kas see on alles või tean omanikku. Et tehase tagasikutsumine, oleks hea, kui saaks läbi tulla. Auto oli selleks hetkeks 12 aastat vana. Aga üldiselt on vist Eesti tase pigem ikka see jah, et kliendilt küsitakse remondiraha ja tehasest recalli raha.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

O.T.
Oli paar aastat tagasi juhus kus üks 1994 a. RR Calssic käis siinses esinduses ja tuvastati, et turvapadaja juhtme recall on läbimata. telliti tehaset uus jupp ja vahetati ära.
Land Roveril on nii, et mõned recall-id on aegaumatud ( turvasüsteemidega seotud) ja mõned aeguvad.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
zilliver
Rock Crawler

Turva asjad peaks olema kõigil tootjatel aegumatud, ülejäänud aeguvad.
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

zilliver kirjutas:Käis ka minu vanur seal recalli saamas, alguses olid suht ülbed, et mis kuradi tabeli ma neile tõin mingilt "suva" saidilt. Ma siis küsisin, et kui Chrysler.com on teie jaoks suva sait, siis mis teile kõlbab. Õnneks tuli tagatoast just üks viisaks töötaja, kutsus mu enda laua taha, vaatas korra mu prinditud paber ja võttis auto ette.

Milline "vanur", see mis avataril ?
XC 70
Kasutaja avatar
zilliver
Rock Crawler

Jah
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

nasa kirjutas:Mõni kuu tagasi helistati ühe teise automargi esindusest ja küsiti, et ma käisin ühe Corollaga kunagi neil hoolduses, et kas see on alles või tean omanikku. Et tehase tagasikutsumine, oleks hea, kui saaks läbi tulla. Auto oli selleks hetkeks 12 aastat vana. Aga üldiselt on vist Eesti tase pigem ikka see jah, et kliendilt küsitakse remondiraha ja tehasest recalli raha.
Meenub, et kunagise LC120-ga oli samuti. Kusjuures sain siitsamast foorumist infot, et teatud aastakäigu länkarid on tagasikutsumisele mõeldud. Uurisin Amservist jällegi ise oma auto kohta ja oligi jälle tagasikutsumine ettenähtud. Sel korral oli probleemiks pihustiseibide suremine ja sellest tulenevalt võimalikud mootori tõsisemad jamad. Jällegi ei pakkunud margiesindus ise initsiatiivi, olgugi, et auto neilt ostetud.
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

puhvel kirjutas:

Milline "vanur", see mis avataril ?

Mitte muhvigi ei saa aru....ZJ-le tehti :shock: :)
Mis siis veel WJ-l ette nähtud võib olla....
Ja kettad, klotsid peaks kuluosad olema :roll:
XC 70
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Näedsa, unustasin teema lõppeks lisada, mis siis ikkagi ära tehti. Juba ülalmainitud päikesesirmi juhtmestikule pandi sirmi sisse lisaks mingi "konks", mis siis pidavat sirmi edasi-tagasi väntsutamisel hoidmast juhtmeid murdumast. Samuti läks vahetusse EGR-i mingi jahutus voolik/toru, mitte juhe, nagu algselt teenindaja rääkis (ta ei teadnud vist ise ka millest räägib, algul soiust juhtmest, siis voolikust ja siis jälle juhtmest :D ) ja kolmandaks paigaldati pidurivõimendile ikkagi mingi vahtkummi taoline võru ümber, mis pidavat niiskust eemale juhtima vms (kuigi algselt raius, et see mure vaid USA/Kanada teema :D ). peale EGR-i jahutusvooliku/toru väljavahetamist tehti ka jahutussüsteemi õhutamine.
Lubatud 1,5 tunnist sai paraku ca. 3 tundi (lõviosa oligi hiljem õhutamine olnud).
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Kui juba jutustamiseks läks, siis mainin oma hiljutise jutumise ka ära. 2000 aasta Pajerol purunes roolikarbi hoob. Varuosa otsides ja googledades sattusin mingi vana artikli peale, kus räägiti nimetatud osa recallist. Mõtlesin pullipärast Silberist uurida ... ja vahetatigi tasuta ära :)
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
tarm0
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tarm0 »

Tagasikutsumine on ka osadel WJ-del. Endal on 2002 Grand Overland 4.7HO ja Silbert leidis 2 tagasikutsumist. Nad uurisid veits..üks kehtib Eu autodele ja teine usa turule mõeldud masinatele. See, mis EU turule, seda nad teevad ning on seotud turvapadjaga. Tagasikutsumise koodi ei ole mul kohe käepärast.. Enne remonti tahavad auto yle vaadata(1h), et siis õige koodiga jupp tellida.
Rääkisin Peterburi tee Silbertiga.
Tagasikutsumine tehti selle aasta veebruaris (02.2015).

T.
Tarmo
jeep wj 4.7ho
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

tarm0 kirjutas:Tagasikutsumine on ka osadel WJ-del. Endal on 2002 Grand Overland 4.7HO ja Silbert leidis 2 tagasikutsumist. Nad uurisid veits..üks kehtib Eu autodele ja teine usa turule mõeldud masinatele. See, mis EU turule, seda nad teevad ning on seotud turvapadjaga. Tagasikutsumise koodi ei ole mul kohe käepärast.. Enne remonti tahavad auto yle vaadata(1h), et siis õige koodiga jupp tellida.
Rääkisin Peterburi tee Silbertiga.
Tagasikutsumine tehti selle aasta veebruaris (02.2015).

T.
Kui leiaksid mingi aeg tolle koodi, oleks igati vahva, lendaks kah peale.
Muidugi ei tea kuda Pärnu Silberi "ässad" reageerivad.
XC 70
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”