Purge Control Solenoid Valve?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Purge Control Solenoid Valve?
Et mis asi see veel on?
Skeemilt lugesin välja, et üks pael läheb mootori ajusse ja teine kolab sildadega süütenurga andurisse, pritse pistikusse, aju releesse, lambdasse ja topelt tühikäigu servosse.
Mingi roheliste värk?
Lõpuks siis küsimus ka: Kas ma tohin selle panemata jätta?
Skeemilt lugesin välja, et üks pael läheb mootori ajusse ja teine kolab sildadega süütenurga andurisse, pritse pistikusse, aju releesse, lambdasse ja topelt tühikäigu servosse.
Mingi roheliste värk?
Lõpuks siis küsimus ka: Kas ma tohin selle panemata jätta?
Vabad mehed ongi need kõige suuremad ketserid
- Veiko
- I know how to fix stuff
Läbi selle klapi lastakse mootorisse bensiini aurud mis on kogunenud söe filtrisse.Nii,et roheliste asi.Sõidab ilma selle klapita ka edukalt.
Millele sa seda külge panna ei taha?
Niipalju veel,et see juhe mis tuleb sasipuntrast on voolu juhe ja see tuleb kindlasti isoleerida.
Veiko
Niipalju veel,et see juhe mis tuleb sasipuntrast on voolu juhe ja see tuleb kindlasti isoleerida.
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Ikka sellele, mis kõrval pildil. Kaevan elektriskeemides ja üritan ära arvata, kui vähese arvu juhtmetega pritsung tööle oleks võimalik saada. Mul ju pole neid kuramuse paelu ja relaysid ja valvesid ja fusesid ja sensoresisesidVeiko kirjutas:Läbi selle klapi lastakse mootorisse bensiini aurud mis on kogunenud söe filtrisse.Nii,et roheliste asi.Sõidab ilma selle klapita ka edukalt.
Veiko
Ei hakanud uut teemat tegema, aga tekkis küsimus skeemi uurides.
Mida selline tähistus tähendab http://www.zone.ee/offrama/skeem/skeem.jpg?2
Mida selline tähistus tähendab http://www.zone.ee/offrama/skeem/skeem.jpg?2