Silla ja nuudi teema
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- atdoom
- True Off Roader!
Silla ja nuudi teema
Olen veidi segaduses...
Kui silla spetsis märgitakse nuutide arvu, siis see tähendab pooltelgede nuutide arvu või teo nuutide arvu?
Minu cherol peaks olema "Cryslery 8.25" 29 nuudiga sild, kõik mulle teada olevad teo ja taldriku pakkujad pakuvad spetsi järgi 27 nuudiga minu mudelile?!?
Kas võib olla nii, et erinevad on ainult pooltelgede nuutide arvud, aga teo nuudi arv on Crysler 8.25 sildadel siiski kõigil sama? Sel juhul sobib mulle ka spetsi järgi nii öelda 27 nuudiga silla tigu...
Andres (üliselt ikka väsitavalt rõve, et iga usa tootja tabelites on kõik mudelile sobiv olemas, aga nii kui täpsemalt uurima hakkad, siis saad tünga:I
Kui silla spetsis märgitakse nuutide arvu, siis see tähendab pooltelgede nuutide arvu või teo nuutide arvu?
Minu cherol peaks olema "Cryslery 8.25" 29 nuudiga sild, kõik mulle teada olevad teo ja taldriku pakkujad pakuvad spetsi järgi 27 nuudiga minu mudelile?!?
Kas võib olla nii, et erinevad on ainult pooltelgede nuutide arvud, aga teo nuudi arv on Crysler 8.25 sildadel siiski kõigil sama? Sel juhul sobib mulle ka spetsi järgi nii öelda 27 nuudiga silla tigu...
Andres (üliselt ikka väsitavalt rõve, et iga usa tootja tabelites on kõik mudelile sobiv olemas, aga nii kui täpsemalt uurima hakkad, siis saad tünga:I
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- atdoom
- True Off Roader!
Need samad pakkujad kirjutavad oma tabelites Liberty 2001 ja üles, aga minu andmetel pole toodetud ühtegi Libertyt 27 nuudiga...fagott kirjutas:Kuna teo ja taldriku pakkujad nuutide arvu annavad, siis saab tegu olla AINULT teo nuutide arvuga, kuna taldrikul nuudid puuduvad, sest see kinnitub diffri külge. Pooltelje nuutide arv ei mängi rolli. Vähemalt mina saan asjast niimoodi aru.
27 nuudiga Chryslery sildu vist isegi ei toodeta enam...
Ma tean kuhu taldrik kinnitub;)
(Cherokee alates 2001 lõpp kuni tänaseni on USAs Liberty nime all)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- atdoom
- True Off Roader!
värk
Mul oleks tungiv palve oletamine lõpedada!
Ei ole ka abi, mis kellegi meelest loogiline on...
on vaja täpset teavet!
Nendele, kes ei tea, kus on nuudid:
pooltelgedel, mis lähevad difri sisse on nuudid
ja teol, mis kinnitub kardaani külge on nuudid.
Inglise keeles on nuudid - spline.
Ei ole ka abi, mis kellegi meelest loogiline on...
on vaja täpset teavet!
Nendele, kes ei tea, kus on nuudid:
pooltelgedel, mis lähevad difri sisse on nuudid
ja teol, mis kinnitub kardaani külge on nuudid.
Inglise keeles on nuudid - spline.
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- atdoom
- True Off Roader!
Re: värk
Ma küsin veidi teismoodi...
kas see on rusika reegel, et ühes sillas on poolteje otste nuutide arv alati sama, kui teo otsa nuutide arv?!?
pooltelje nuutide arv on raudselt 29, sest sees on see lukk.
ftp://link:link@ftp.printcenter.ee/nuudid.jpg
kas see on rusika reegel, et ühes sillas on poolteje otste nuutide arv alati sama, kui teo otsa nuutide arv?!?
pooltelje nuutide arv on raudselt 29, sest sees on see lukk.
ftp://link:link@ftp.printcenter.ee/nuudid.jpg
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Usaraua puhul mai tea - mujal maailmas ei ole neil asjadel küll miskit seostatdoom kirjutas:Ma küsin veidi teismoodi...
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- atdoom
- True Off Roader!
Kisub sinna poole, et kui mainitakse silda Chrysler 8 2.5 ja 29 spline, siis peetakse silmas pooltelje nuute.MahviaDeTyrk kirjutas:Usaraua puhul mai tea - mujal maailmas ei ole neil asjadel küll miskit seost
Ja "tundub" et teo nuutide arv on selle sillal siiski 27...
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue