Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Nimelt otsustas originaal tungraud oma töölepingu lõpetada ja nüüd oleks vaja uut, aga millist? Autoks on Jeep Grand Cherokee 2.7d 2004a ja oleks vaja sellist mis ka autosse mahub normaalselt. Ega latt-tungrauaga vist ei saa ju mu autot tõsta?Järsku kellegil on mõnda head tungi soovitada, või on lihtsam minna osta uus originaal tungraud osta.
Ette tänades, Karla.
Kui külje peal korralikud rauad on, siis tõstad vabalt ju latt-tungiga või kui ees ja taga on metallist stanged Ära originaali küll osta, pigem osta siis juba latt-tung ja lase küljele rauad panna, mugavam autot tõsta ja ka astmelaudade eest.
Üldiselt on jah siiski mööda teid , kuid vahel eksib ka teelt kõrvale. Aga kust võiks seda Land Roveri tungi saada, järsku on mõni illustreeriv pilt. Aga kas siis latt-tungrauga ei saa ma oma tavalist Jeepi ülestõsta (pole astmelaudu)?
Jeep GC kirjutas:Üldiselt on jah siiski mööda teid , kuid vahel eksib ka teelt kõrvale. Aga kust võiks seda Land Roveri tungi saada, järsku on mõni illustreeriv pilt. Aga kas siis latt-tungrauga ei saa ma oma tavalist Jeepi ülestõsta (pole astmelaudu)?
lõhud auto ära muud midagi.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele.... http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed