Abi tungraua ostul

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Jeep GC
Mudder

Abi tungraua ostul

Postitus Postitas Jeep GC »

Nimelt otsustas originaal tungraud oma töölepingu lõpetada ja nüüd oleks vaja uut, aga millist? Autoks on Jeep Grand Cherokee 2.7d 2004a ja oleks vaja sellist mis ka autosse mahub normaalselt. Ega latt-tungrauaga vist ei saa ju mu autot tõsta?Järsku kellegil on mõnda head tungi soovitada, või on lihtsam minna osta uus originaal tungraud osta.
Ette tänades, Karla.
Kasutaja avatar
klaPP
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klaPP »

Kui külje peal korralikud rauad on, siis tõstad vabalt ju latt-tungiga või kui ees ja taga on metallist stanged :wink: Ära originaali küll osta, pigem osta siis juba latt-tung ja lase küljele rauad panna, mugavam autot tõsta ja ka astmelaudade eest.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Hea tungraud on Land Roveri originaal 2 astmeline hüdrauliline. Ta on kerge kompaktne ja toimekas.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
eero I
elektrikapp "KOSTIVERE 3"

Postitus Postitas eero I »

tai kirjutas:Hea tungraud on Land Roveri originaal 2 astmeline hüdrauliline. Ta on kerge kompaktne ja toimekas.
Kuidas mainitud tungraua mudas kasutamise mugavusega lood on? Või Karla sõidab ainult linnas.
Jeep GC
Mudder

Postitus Postitas Jeep GC »

Üldiselt on jah siiski mööda teid :oops: , kuid vahel eksib ka teelt kõrvale. Aga kust võiks seda Land Roveri tungi saada, järsku on mõni illustreeriv pilt. Aga kas siis latt-tungrauga ei saa ma oma tavalist Jeepi ülestõsta (pole astmelaudu)?
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Jeep GC kirjutas:Üldiselt on jah siiski mööda teid :oops: , kuid vahel eksib ka teelt kõrvale. Aga kust võiks seda Land Roveri tungi saada, järsku on mõni illustreeriv pilt. Aga kas siis latt-tungrauga ei saa ma oma tavalist Jeepi ülestõsta (pole astmelaudu)?
lõhud auto ära muud midagi.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Veljest saad ka latt-tungrauaga tõsta
tartuoffroad.ee
5581340
TimoB
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas TimoB »

MahviaDeTyrk kirjutas:Veljest saad ka latt-tungrauaga tõsta
No ja kuidas sa siis ratast vahetad ??? :D Tal eelkõige selle jaoks vaja ikka, nagu ma aru saan.
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
Kasutaja avatar
klaPP
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klaPP »

TimoB kirjutas:
No ja kuidas sa siis ratast vahetad ??? :D Tal eelkõige selle jaoks vaja ikka, nagu ma aru saan.
Äkki saab mingi kännu, juurika, palgi, vms. silla alla visata ja siis saab vahetada küll, kui auto ära toestad. :wink:
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

klaPP kirjutas:
TimoB kirjutas:
Äkki saab mingi kännu, juurika, palgi, vms. silla alla visata ja siis saab vahetada küll, kui auto ära toestad. :wink:
Või tõstad sama külje sellest rattast mida ei soovi vahetada
tartuoffroad.ee
5581340
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”