EPO kasutamisest

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
a1
Off Roader Wannabe

EPO kasutamisest

Postitus Postitas a1 »

Vesteldes ühe inimesega EPO teemal, väitis ta, et kasutas seda omalajal Ziguli karpide taastamiseks. Kui masin aastaid hiljem prügimäele läks olid karbid ainuke kõva koht sel masinal.
Teadmata karpide tähtsust kere konstruktsiooni jäikuse sisukohalt, on mul siiski kahtlus, kas see oleks kõige mõistlikum tegevus. Kuid poritiiva servade taastamisel ma mingit olulist probleemi ei suuda välja mõelda.
Tõsised rauamehed ütlevad ilmselt, et tuleb uus plekk väänata/keevitada?
Oleks EPO-lahendusel mingit pointi või on see surmult sündinud idee?
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Sõltub kellele teed, kui müügiks - on EPO või makrofleks üks lihtsamaid mooduseid välimuse taastamiseks. Ja ega nad ei roosteta jah :-) sest metalli neis ju ei ole.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

nii

Postitus Postitas atdoom »

Maaks kirjutas:Sõltub kellele teed, kui müügiks - on EPO või makrofleks üks lihtsamaid mooduseid välimuse taastamiseks. Ja ega nad ei roosteta jah :-) sest metalli neis ju ei ole.
Minu arust siia foorumisse ei sobi nõuanded stiilis müügiks tee kas või kaamli sitast :twisted: Kui me midagi teeme, siis teeme ainult hästi või ei tee ültse :idea:

Pekske mind, kui ma olen millesti valesti aru saanud...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
TimoB
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas TimoB »

Epo ja makrofleksiga saab vabalt antud tööd tehtud, aga siit küsimus, kas sa plaastriga preservatiivi saad lappida :roll: saad küll. Mõlema tegevuse tulemused ilmselt eriti mõistlikud ei ole! :?
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
stihl
Mudder
Kontakt:

Re: EPO kasutamisest

Postitus Postitas stihl »

a1 kirjutas: Kui masin aastaid hiljem prügimäele läks olid karbid ainuke kõva koht sel masinal.
Su küsimuses on vastus juba sisse kirjutatud...
Kui tahad ajutiselt midagi remontida, siis kõlbab EPO + klaasriie küll...

Kui tahad midagi hästi teha, siis rauda tuleks ikka rauaga remontida. Töömahult vahet ju ei ole - mõlemil juhul tuleb kokkupuutuvad pinnad täiesti roostevabaks saada...

Nendest autodest, mis mina 10e aasta jooksul teinud olen, pole ükski veel prügimäele õnneks jõudnud... 8)
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”