Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Plaanis on pühapäeval minna "uut" mootorit ja kõike muud testima.
Kui on kellelgi veel huvi liituda, võiks teada anda.
Praegu on veel kohtki lahtine, kuskil Harjumaal. Ettepanekuid?
Ainult aeg on suht paigas: alustada saaks ca kella 14-15 paiku. See on siis 19. sept.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT tarmo@4x4.ee, 526 5874
uputaja kirjutas:Tõenäoliselt tuleb rada selline, kus nõrganävilised võivad murduda. Soosihid,mis tekitavad tunde, et need ei lõppegi. Ja mida suurem ratas, seda parem
Ei taha kõlada nagu eit, aga eesmärk on testida mitte vasta võistlust ära lõhkuda. Seega kui saame raja valida kus nõrgad kohad välja tulevad, aga tugevad katki ei lähe siis oleks väga bro.
Ausalt öeldes olen ka mina Myrgli jutuga päri.Igasugune "korralik safari ja testimine"tähendab auto lõhkumist ja enne võistlust viimase hetke remontimisi.Kõik vajalikud testid on ammu läbitud.
Safarile tuleks aga isegi.Meelega lõhkuda,ei taha. Lihtsalt remontida ei viitsi.
Movistar kirjutas:Ausalt öeldes olen ka mina Myrgli jutuga päri.Igasugune "korralik safari ja testimine"tähendab auto lõhkumist ja enne võistlust viimase hetke remontimisi.Kõik vajalikud testid on ammu läbitud.
Safarile tuleks aga isegi.Meelega lõhkuda,ei taha. Lihtsalt remontida ei viitsi.
Ühinen eel kõnelejatega. Üritan ka oktoobriks auto jälle 4x4 liikuriks saada
Andres
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru