10-12.04 metsa

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
TimoB
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas TimoB »

Tekis väike mõte, kuna 10, 11, 12 aprill pikk nädalavahetus, võiks miskit ette võtta. Kas on ka siinkandis rändajaid, kellega võibolla miskit korraldada. Midagi metsikut plaanis pole, aga selle aja peale võib juba mõni pehmem mudaauk tekkida. Hetkel asi ainult mõtte tasandil, aga eks ma see aeg metsas ikka.
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
Kasutaja avatar
klaPP
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klaPP »

Praegu pole küll veel plaane tehtud selleks nädalavahetuseks, nii et oleks vist käpp. Kui asja saab siis tulek kahe autoga vast: MB G280, rehv 31" ja Mitsu Pajero. On sul head kohta ka välja pakkuda ? Hea oleks Tallinna lähedal, kuigi sa mõtled vist ikka kuskil järva-jaani kandis. :roll:
juska
Mudder

Postitus Postitas juska »

mis kandis sa mõtled ja mis masainaga sõitma tahad minna
LEHTSE MUDA NAUTIMA
TimoB
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas TimoB »

Arvatavasti ikka Jaani valla territooriumil, võibolla natuke kõrval valdades ka. Mina sõidan Cheroga, 2´´ tõste, 31 ne rehv. Arvan, et päris asfalti rehviga hakkama ei saa. Lubab siin kõvasti sooja ja selleks ajaks kõik juba pehme ma arvan.
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”