Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

Neile, kes ei karda, kui kereni märg oled ja silmad tahavad okste taha kinni jääda... Tõelised hulljulged. Kõik siia, kokkusaamistest lihtsa ATV teemaliste juttudeni.

Moderaatorid: jr, hulkur, Moderators

Kasutaja avatar
hans
Fitting 44"
Postitusi: 497
Liitunud: E Mär 17, 2008 8:39 pm
Asukoht: Tallinn

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

Postitus Postitas hans »

v6sa kirjutas:
Kalill kirjutas:2,5-4,5bar @ 380rpm on normaalne.
Kui see on silindris mõõdetud rõhk survetakti lõpus täiskompressiooniga, siis seda ju polegi.

Surve mõõtmisel dekoga pole mõtet, see ei näita midagi.

Jube rikkalt käib see pada. Õhku ikka saab?
Ja kuidas Sa mõõta kavatsed selle mootoril?. Tehase poolt antud andmetes on selline rõhk normi piires.
https://puksiir123.ee/Puksiirteenused.Sõidukite kerevenitus. Tel 5I3956I
Hydroid
Rock Crawler
Postitusi: 507
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

Postitus Postitas Hydroid »

Sama jama mõtled, et starterist külmana ei käivitanud aga jalast läks?
v6sa
I live off from the mud
Postitusi: 1835
Liitunud: R Aug 19, 2005 4:31 pm
Asukoht: Harjumaa lõunapiir

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

Postitus Postitas v6sa »

hans kirjutas: ...
Ja kuidas Sa mõõta kavatsed selle mootoril?. Tehase poolt antud andmetes on selline rõhk normi piires.
Tundub, et sel on klappe avav automaatne deko ja seega ei saagi lihtsal viisil mootori tihedust määrata :floff . Tuleb seda tüdeemi sudida ja klapid tihedalt sulguma sundida mõõtmise ajaks. Pole hea...

Kui samas õli tunniga klaasitäit ei rüüpa, sii vaevalt selles viga on.
Krusa, Krooks, GLK, Frontu ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Hydroid
Rock Crawler
Postitusi: 507
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

Postitus Postitas Hydroid »

Kusjuures õli ta pole võtnud tilkagi, vähemalt selle 1000 km jooksul mida sõitnud olen, sest räägiti, et kawadele ikka meeldib õli juua :)
Hydroid
Rock Crawler
Postitusi: 507
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

Postitus Postitas Hydroid »

Olen nüüd sõitnud umbes 70km läbi ja mootori korralikult kuumaks ajanud, keerasin ühe küünla välja, millele niisama juurde pääseb, ja see oli hoopis valge. Oli vahepeal kuumaga puhtaks läinud. Ise tean, et küünal peaks ikka oranzikas olema, siis on segu korras. Kui on valge siis peaks lahja olema, või iriidium küünal peabki valge olema?

Muidu lasin ATVl 5 päeva seista peale remonti, ja ikka ei läinud starterist käima, rutskast kohe läks. :(

Järgmine samm oleks klapivahede kontrollimine vist...
Vasta

Mine “All Terrain Vehicles maakeeli ATV”