EGR "pime" plaat 2.5TD mootorile
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
EGR "pime" plaat 2.5TD mootorile
Kas Eestimaa pinnalt võimalik 2.5TDI 73kw mootorile EGR pimendamise plaati ka leida? EGR Blanking plate nimetuseks. Vaja katsetada kas muudab midagi tossamise juures või mitte. Kui siitpoolt ei leia, siis kust oleks mõistlik tellida?
Kui kellelgi pakkuda siis: 53 98 21 85 või PM
Kui kellelgi pakkuda siis: 53 98 21 85 või PM
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: EGR "pime" plaat 2.5TD mootorile
Kas tõesti on plekitüki sisse poldiaukude puurimine nii üle jõu käiv ettevõtmine, et kusagilt tellima peaks hakkama ?
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Usu mind, kindlasti on olemas mehi, kellel puudub selleks oskus ja võibolla ka võimalused. Ei tasu vaadata kõiki maailma asju enda mätta otsast.MahviaDeTyrk kirjutas:Kas tõesti on plekitüki sisse poldiaukude puurimine nii üle jõu käiv ettevõtmine, et kusagilt tellima peaks hakkama ?
Joel 5116353
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
Ei loomulikult mitte. Aga lugesin, et õllepurgi plekist ei piisa. Paksemat mul võtta ei ole ning rellakas on lähim tööriist, millega seda sobivaks saaksin lõigata.
Vidin, ei tohiks palju maksta, ca 10 eur. Korraliku jupi eest olen nõus seda maksma. Siis pole hiljem muret, et äkki kulub läbi või hakkab läbi laskma.
B.
Vidin, ei tohiks palju maksta, ca 10 eur. Korraliku jupi eest olen nõus seda maksma. Siis pole hiljem muret, et äkki kulub läbi või hakkab läbi laskma.
B.
- TiitR
- I live off from the mud
Kas antul mootoril on palju elektroonikat? Ülalnimetatud mootorit pakuks mitte väga uuele Mitsule/Nissanile? Nimelt ma oma `95a. 2,8td Pajerol kunagi tegin EGR-i vooliku lihtsalt poldiga pimedaks ja asi toimis
Samas tean, et näiteks praegusel länkaril nii lihtsalt asja enam lahendada ei saa.
TiitR kirjutas:Kas antul mootoril on palju elektroonikat? Ülalnimetatud mootorit pakuks mitte väga uuele Mitsule/Nissanile? Nimelt ma oma `95a. 2,8td Pajerol kunagi tegin EGR-i vooliku lihtsalt poldiga pimedaks ja asi toimisSamas tean, et näiteks praegusel länkaril nii lihtsalt asja enam lahendada ei saa.
Ei ole palju elektroonikat. Saab teha pimedaks poldiga, kuid sellega sa ainult võtad vaakumi ära. Kui klapp on juba selleks ajaks peppus, siis ei pruugi selline "pime" tulemust anda.
Kuna olen viimased 3 nädalat iga õhtu auto kallal nokitsenud, et saada lahti pisivigadest ning liigsest suitsemisest, siis ei taha ehkupeale modifikatsioone teha, kui siis juba kindla peale.
Leidsin paksemat plekki, vorpisin sellest valmis.
Ma tegin ka ebay padendi järgi ise, aga vihjeks niipalju, et isegi katuse plekk põleb EGRi vahel läbi, katsetatud!
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
pahtlilabidast peaks olema hea neid pimedaid sinna ette teha.