Vesi salongis
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Vesi salongis
Tere,
Oman Jeep Grand Cherokee 2006 3.0 diislit ja on tekkinud mure, kust kohast jookseb vesi salongi(kunde poolne siseküljelt). Olen otsinud seda kohta, aga ei ole viga tuvastanud. Kas keegi oskab aidata või on kokku puutunud sellise jamaga.
Tänud.
Oman Jeep Grand Cherokee 2006 3.0 diislit ja on tekkinud mure, kust kohast jookseb vesi salongi(kunde poolne siseküljelt). Olen otsinud seda kohta, aga ei ole viga tuvastanud. Kas keegi oskab aidata või on kokku puutunud sellise jamaga.
Tänud.
-
- Rock Crawler
Re: Vesi salongis
internetis on meelde jäänud, et kojameeste aluse vihmaverenni äravool on umbes.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Andrus Michelis kirjutas:internetis on meelde jäänud, et kojameeste aluse vihmaverenni äravool on umbes.
Ei teagi kohe, vaatasin küll sealt ääre vahelt sisse, aga vb oskab keegi päpsemalt õelda .
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
-
- I live off from the mud
Kui auto pole just parema küljega tiigis, siis üks kahtlusalune on alati katuseluuk, mille drenaažide ummistumine igasuguseid huvitavaid efekte võib pakkuda.
Potsu, Krooks, GLK, Frontu ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Vaatan selle koha kindlasti üle, aga pigem voolab mul vesi mööda parem poolset külge ülevalt poolt alla..Marlai kirjutas:https://www.youtube.com/watch?v=qcEZ1OGPkUw
Oskakid Sa soovitada, kuidas sellele kõige paremini läheneda oleks. :/v6sa kirjutas:Kui auto pole just parema küljega tiigis, siis üks kahtlusalune on alati katuseluuk, mille drenaažide ummistumine igasuguseid huvitavaid efekte võib pakkuda.
Ega siin hiromandid ei ole. Variandid on pakutud, uuri natuke oma autot.Siimu1989 kirjutas:Andrus Michelis kirjutas:internetis on meelde jäänud, et kojameeste aluse vihmaverenni äravool on umbes.
Ei teagi kohe, vaatasin küll sealt ääre vahelt sisse, aga vb oskab keegi päpsemalt õelda .
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
-
- Rock Crawler
Google lahti ja otsingusse näiteks "WK jeep water leak" ja peaks uurimist ning tegemist jätkuma. Enda WJ kolm erinevat leket nii üles otsitud ja korda tehtud.
-
- Rookie
Lähed ise autosse ja lased sõbral valada või pesurist vett lasta tervele küljele.Vajadusel võta korralik lamp appi,et näha kust vesi tuleb.Siin ei aita alati internet ega tõpratohtrid.Soovitavalt tee seda kiiresti enne kui mõni elektroonika plokk otsa saab.Kahjuks pole see viga iseparanev.