Grand Cherokee, 2,7 crd imelikud hääled

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Grand Cherokee, 2,7 crd imelikud hääled

Postitus Postitas holari »

Tere.
Autot foorumis ei remondi,aga Pärnus auto remondiga probleeme ja teinekord peab ise endale võimalikud asjad selgeks tegema, et remondimeest juhendada.
Probleem imelik...kiirendades üle 2000 pöörde tekib selline imelik mürin ja kerge vibra. Mürin säilib ka püsiva sõiduga üle 100km/h. Tühikäigul pöördeid tõstes on samuti. Imelikult lööb raamist làbi. Kas on kellelgi sarnast probleemi,kuna sarnaste auto omanike siin hulga.

Mõistavat suhtumist palun
Viimati muutis holari, P Sept 29, 2013 5:55 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Re: Grand Cherokee, 2,7 crd imelik müdin.

Postitus Postitas hans »

Kas mootoripadjad ja käigukasti padi on korralikud?
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Need on mul endal ka peasüüdlased....aga äkki keegi pakkub veel omast kogemusest midagi muud.
Homme läheb kontrolli, aga olen veits umbusklik, juttude järgi pidid OK olema ja ameerika autodega sinapeal, aga mees ise ütles, et peale rooliotsa vahetust pole vaja sillastendi, mis mu korralikult kahtlema pani. Ja et quadra-drive esisild ei vaja LSd lisandit.....võta nüüd kinni.
Kasutaja avatar
AigarP
Mudder

Postitus Postitas AigarP »

Minul on ka quadra-drive ja esialgu pandi sisse üldsegi vale õli, lisandist rääkimata. Siis minul ka tegi sellist imelikku müdinat kiiruse vähenedes ja keerates. Vahur aga ütles, et tuleb ka esisilda lsd lisand panna. Nüüd õige õli ja lisandiga imelikke helisid pole.
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Postitus Postitas agent007 »

Mõlemasse silda käib lisandiga õli. On see siis eraldi lisand või spetsomm õli millel seesama lisand juba sees. Peaasi, et chrysler on heaks kiitnud.

Müdin on mul ka sees üle 2k rpm, olenemata kiirusest. Ise kahtlustan ka mootoripatju. K.kastipadi sai vahetatud.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
Kasutaja avatar
holari
Rock Crawler

Re: Grand Cherokee, 2,7 crd imelikud hääled

Sellele kiirenduse vibratisoonile sai rohtu....tagumine gardaani rist oli halvas korras. Sellega OK.
Mootori kohapealt, siis mootori padjad on OK, käigukasti oma unustasid vaatamata, ma täna püherdasin ja siis tundus, et käigukast liigub kergelt...ise ei saanud aru.
Täna otsisin ühte uut plärinat taga....kiirusel umbes 75-100 sõites on kuulda kerget ja gaas lahti lasta kostub hetkeks tugevam metallne plärin, nagu mingi metall käiks vastu, vahest kõvemini, vahest õrnemalt. Alul kahtlustasin sumpsi....see ei käi vastu, ega tundu, et sõelad lahti. Äkki mõni tule plekk....need ka kinni tunduvad. Mis veel?
Kui midagi oleks lahti, siis ole seda enamjaolt tunda ka kohapeal " gaasitades", ok tuulega võib midagi asukohta muuta....aga kõik tundub olevat kinni. Ainuke, mis veits plärises, oli kütuse jahuti kaitse plekk.....panin kinni, aga ei midagi ja see oli ka nii pisike, et poleks suutnud tuntavat heli teha. Gardaani keerats see veits loksub, üks mis tundus imelik, siis mis seal gardaai sees on? See pole liigenduga ju.
Aga sees midagi kõliseb, kui loksutada.
Kurat, ma ei saa enam, mind ajavad need asjad närvi. Naine keerab aga makki valjemaks ja arvab, et ma põrunud. Täna tegin polstrite naginaid vaiksemaks......läks paremaks.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”