Terrano 2 remont: otsin varuosi ja nõuandeid

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Aleksei Sosnovski
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Terrano 2 remont: otsin varuosi ja nõuandeid

Postitus Postitas Aleksei Sosnovski »

Sai ostetud Nissan Terrano II 2003 a. 2.7TDi. Tekkisid järgmised küsimused:
- panna standartse maki asemele uus. Selleks on vaja midagi sellist http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/photob ... 26-817.jpg Kust saab osta ja kui palju maksab?
- nagu ma saan aru selle aasta terranodel rummlukke ei ole. Kas neid on võimalik seale lihtsa vaevaga panna (nt. uued manuaalsed hubid)?
Apelsin
Fitting 38"

Re: Terrano 2 remont: otsin varuosi ja nõuandeid

Postitus Postitas Apelsin »

Aleksei Sosnovski kirjutas:Sai ostetud Nissan Terrano II 2003 a. 2.7TDi. Tekkisid järgmised küsimused:
- panna standartse maki asemele uus. Selleks on vaja midagi sellist http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/photob ... 26-817.jpg Kust saab osta ja kui palju maksab?
- nagu ma saan aru selle aasta terranodel rummlukke ei ole. Kas neid on võimalik seale lihtsa vaevaga panna (nt. uued manuaalsed hubid)?
Rummulukkude peale mõeldes vali manuaalsed.Automaatsed ei ole nii töökindlad.
Aga peaksid sobima siis need: RUMMULUKUD

Install peaks olema suht lihtne,aga teadjamad jagavad ehk näpunäiteid.
Aleksei Sosnovski
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Ega tõesti mitte keegi siin ei ole standartse 1DIN maki pannud originaalmaki asemele? Küsisin ühest Nissani esindusest, ning seal öeldi et sellist raami üldse pole, ainult kinnine "kaas" maki asemele :c Kuigi ma andsin nedele isegi varuosa numbri, ilma selleta nad üldse ei saanud midagi leida, kuigi inimese ametikoht on "varuosade spetsialist".
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Aleksei Sosnovski kirjutas:Ega tõesti mitte keegi siin ei ole standartse 1DIN maki pannud originaalmaki asemele? Küsisin ühest Nissani esindusest, ning seal öeldi et sellist raami üldse pole, ainult kinnine "kaas" maki asemele :c Kuigi ma andsin nedele isegi varuosa numbri, ilma selleta nad üldse ei saanud midagi leida, kuigi inimese ametikoht on "varuosade spetsialist".
No milles siis küsimus - lõikad selle kaane sisse nii suure augu kui vaja :idea:
Või võtad üldse suva plastmassi või plekitüki ta teed sinna selle raami
Aleksei Sosnovski kirjutas: - nagu ma saan aru selle aasta terranodel rummlukke ei ole. Kas neid on võimalik seale lihtsa vaevaga panna (nt. uued manuaalsed hubid)?
Peaks ikka olema automaat hubid seal
tartuoffroad.ee
5581340
Aleksei Sosnovski
Off Roader Wannabe
Kontakt:

MahviaDeTyrk kirjutas: No milles siis küsimus - lõikad selle kaane sisse nii suure augu kui vaja :idea:
Või võtad üldse suva plastmassi või plekitüki ta teed sinna selle raami
Noh ei tahaks "kolhoosi" teha. Täna käisin ühes Nissani esinduses ning selgus et see raam on neil täitsa olemas aga ise nad seda leida ei suutnud sest et katalogis oli vale pilt. Nüüd on teine probleem: see avariitulede lüliti on eraldi osa ning selle numbriga mis mul oli seda enam ei toodeta. Pean nüüd kas või autolammutusest otsima...
MahviaDeTyrk kirjutas: Peaks ikka olema automaat hubid seal
Ei pea. Poolteled keeravad koos rattastega kogu aeg. Minu andmetel nii tehti alates viimasest restailingust (2002).
Vasta

Mine “Nissan / Renault”