Miks on 2,8 td-l topeltsüsteem? Ehk miks on kolmel silindril nö. järelsoojendus ja kolmel tavaline eelsüüde?
Minu omal hakkas eelsüüte indikaatorlamp mingil ajal vilkuma. Kas keegi teab täpselt, mida see vilkumine näitab?
Ise katsusin küünlad järele ja selgus, et need topeltküünlad on läbi. Ostsin uued aga see midagi paremaks ei teinud. Üks küünal oli sünnist saati lühises mu meelest. Ja viga ei olnud mitte kokkupanekus, vaid lühis oli küünlas sees.
Pärast mitmesugust jamamist on minu autol kõik kuus küünalt nö tavalised, ühendet pika sillaga ja lühike sild üldse puudu. Aga probleem on selles, et külmema ilmaga läheb küll käima aga käima ei jää. Neljanda korraga alles jääb käima.
Ma olen lugenud, et mõned on pannud eelsüüte tavalise lülitiga salongist. Klõps sisse ja klõps välja. Kuidas sellisel juhul see nn. järelsoojendus toimib?
Krt, vana Trooper käivitus oma auväärse kuluvusastme juures ka -28 kraadiga eeskujulikult, nüüd ei saa tunduvalt nooremat Patrolit juba nulli juures esimese korraga käima!