Ei tea jah, miks ei kannatanud Eestist neid kahte kuuti võtta ja minupoolest parema (või viitsimise) puudumisel kasvõi Männikule viia. Lamboga maanteid mõõta õnnestus küll, aga "tanke" metsa viia käis üle jõu.
Kokkuvõte ka, et "wra meenutab juba päris autot ja on parim senistest mudelitest, aga sõita ei kannata sellega ikka ja mju-split pidurdus on katastroof". No kurat võtaks. Ma pole JK-s sees istunud, aga ma ei usu, et see on hullem kui TJ. Kui keegi väidab, et sellega ei kannata sõita - ...
Mismoodi härrad ette kujutavad 80ndate autodega sõitmist, tea? Või et kõik, millel tehase garantii läbi ja pole kõige viimaseid kolmetähelisi lühendeid vähemalt 10 tk loetelus, ongi juba ainult pühapäeval 30ga kolonnis kruisimiseks?
Okei, sakslased on oinad, aga jah, nad oleks võinud enne trükki panemist ise ka läbi lugeda...
Ma kardan, et varsti koidab päev, kus EL keelab ilma hill start assisti ja downhill brake assistita uusi maastureid(?) müüa. Sealt on ainult üks samm pissuaarideni, mis ise su riistast kinni krabavad, et sa mööda ei laseks.
Vahel on isu Alaska mägedesse elama minna vms metsikusse ja inimtühja loodusesse. Kuhugi, kus idioodid ise välja surevad.
P.S: samas numbris oli veel hea pirn, ma irvitasin nagu siga. LC 120 oli jutuks. Tekstis lause, vabas vormis tsiteerides umbes et "auto on väga vastupidav ka meie teedel, aga ostes tasub siiski kindlasti põhjalik kontroll teha - ei saa välistada, et autot on ka eesmärgipäraselt kasutatud, mis kiirendab kulumist märgatavalt".
P.P.S: et mitte ainult tampida Autolehe taate - siiski parim ja operatiivseim Eesti autoajakiri IMO. Autobildi ei viitsi küll osta kord kuus, samad teemad ja sõidukid juba läbi käinud ju Autolehest enamasti. See weekly formaat ruulib neil. Ainult et "originaallugusid" võiks rohkem olla jah ja vähem tõlget, Euroopa tundub kohati liikluse ja autode poole pealt teiselt planeedilt olema.