Metsa Pärnumaal vol. 2
Moderaator: Moderators
Metsa Pärnumaal vol. 2
Möödundnädalane Cherode safari jättis hea mulje (kahju, et afterpartyle ei saanud minna). Pühapäeval oli hing haige ja käisime kodukandi metsadest-rabadest leevendust otsimas. Hetkel on pakkuda 15-20 km pikkune trass, mida katsume mootorsaagide ja jumala abiga pikendada umbes 100 km pikkuseks safari rajaks ( et paagitäie ja ühe päevaga ringi tehtud saaks). Kutsume laupäeval 14. aprillil kaasa rada pikendama. Hetkel on rajal pakkuda oksapesu, vintsimist, "ameerika mägesid", vett, kruusateed, muda, külapood, kraave, ja kui enne reedet sajab, siis veel muda ja vintsimist. Kaasa tuleb võtta mootorsaag, kirves, köied-koormarihmad-seeklid ja muu kehakultuuriks vajaminev intstrumentaarium. Kohtume laupäeval Riia mnt. Nestes kell 10.00
Andrus
56 636 946
Andrus
56 636 946
ATV jaoks jääb asi lahjaks, kuna osa rajast kulgeb mööda ATV radasi. Auto ja käru saab jätta Viram -i õuele. Trass on Reiu, Vaskrääma ja Paikuse läheduses. Täna-homme lähen ühe maaomanikuga rääkima, võibolla saame ühe sihi puhtaks lõigata, siis ei pea tal hoovist läbi sõitma. Õhtul panen kodus rajast mõne pildi ka üles, igatahes ATV jälgedesse oli rajal palke pandud,.M.A.R.E.K kirjutas:kus trass täpsemalt asub ja kas atvst ka abi on autot ja käru ka parkida saabnii.et kellegile ette ei jää
Andrus
Mõned pildid http://pilt.delfi.ee/my_album/17690/ Kahjuks ei olnud aparaat õigel reziimil.
Veidi offtopicut: Mul on vend Pärnumaal ametlikult tööl keskkonnakaitsjana. Kiidusõnu tuli temalt "Jeekimite" aadressile, kes oma üritusi korrektselt teevad. Küsi neilt nõu, kuidas tüli vältida.jörg kirjutas:Maaomanike ja riigimetsa valvuritega mingit tüli ei tahaks hakata kiskuma.
Safari pilte avalikult eksponeerijad võiks enne piltide ülespanekut materjali kriitilise pilguga üle vaadata. Metsas sügavama rööpa kui 20cm tekitamise eest hakkab kkametnik trahvikviitungeid kirjutama. Muidugi juhul, kui pildil on näha auto reg.nr. See jutt on siis suunatud selles teemas üks post ülevalpool NuPogodi eksponeeritud piltidest.
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Tel.5102431
Selge. Metsas sõitmist ei ole, jäljed jäävad sihtide ja metsateede peale, nagu piltidelt näha on.Romek kirjutas:Veidi offtopicut: Mul on vend Pärnumaal ametlikult tööl keskkonnakaitsjana. Kiidusõnu tuli temalt "Jeekimite" aadressile, kes oma üritusi korrektselt teevad. Küsi neilt nõu, kuidas tüli vältida.jörg kirjutas:Maaomanike ja riigimetsa valvuritega mingit tüli ei tahaks hakata kiskuma.
Safari pilte avalikult eksponeerijad võiks enne piltide ülespanekut materjali kriitilise pilguga üle vaadata. Metsas sügavama rööpa kui 20cm tekitamise eest hakkab kkametnik trahvikviitungeid kirjutama. Muidugi juhul, kui pildil on näha auto reg.nr. See jutt on siis suunatud selles teemas üks post ülevalpool NuPogodi eksponeeritud piltidest.
sry, aga veidi veel offtopicut:Romek kirjutas:Veidi offtopicut: Mul on vend Pärnumaal ametlikult tööl keskkonnakaitsjana. Kiidusõnu tuli temalt "Jeekimite" aadressile, kes oma üritusi korrektselt teevad. Küsi neilt nõu, kuidas tüli vältida.
netist tõmmatud pildi alusel ei saa mitte keegi trahvikviitungit kirjutada. Sellisel kombel kirjutatud trahv ei oma kohtus mitte mingisugust õiguslikku alust isegi eesti lonkavas süsteemis. Pilt kehtib vaid kaasasitõendina kui ta kinnitab olukorda pealtnäinud ametniku juttu. Igasugused mõõtmised jmt tuleb teha mõõtmispuuga ja jällegi selleks ettenähtud ametniku poolt.
Mul pole midagi kkametnike vastu... aga ma ei maksaks kunagi neile INTERNETIST tõmmatud pildi alusel trahvi. No offence!
rommi kirjutas:sry, aga veidi veel offtopicut:Romek kirjutas:Veidi offtopicut: Mul on vend Pärnumaal ametlikult tööl keskkonnakaitsjana. Kiidusõnu tuli temalt "Jeekimite" aadressile, kes oma üritusi korrektselt teevad. Küsi neilt nõu, kuidas tüli vältida.
netist tõmmatud pildi alusel ei saa mitte keegi trahvikviitungit kirjutada. Sellisel kombel kirjutatud trahv ei oma kohtus mitte mingisugust õiguslikku alust isegi eesti lonkavas süsteemis. Pilt kehtib vaid kaasasitõendina kui ta kinnitab olukorda pealtnäinud ametniku juttu. Igasugused mõõtmised jmt tuleb teha mõõtmispuuga ja jällegi selleks ettenähtud ametniku poolt.
Mul pole midagi kkametnike vastu... aga ma ei maksaks kunagi neile INTERNETIST tõmmatud pildi alusel trahvi. No offence!
Mis iseenesest ei õigusta METSA sügavate rööbaste jätmist.
Ju siis pildi omanikul lõi jänes püksi ja tunnistas kõik ise üles kui ametnikud ühendust võtsid. Nõuda võib igaüks, loll on see, kes kohe maksma tormab. Vahepeal liikus jutt vennast, kes saatis inimestele alusetuid arveid laiali ja uskumatult palju leidus idioote, kes maksid ka.Romek kirjutas:Minupoolse OT lõpetuseks: Minutoodud näide sai küll väheke vilets, aga tean juhtumit, kus mererannas tehtud pilt, mis rippus netis, tõi trahvi kaela.
Ja nüüd kõik mudarehve ostma
Mis muidugi ei tähenda, et mereranna pehmet liiva peaks igal võimalusel autoga segi pöörama sõitma, see on juba oma olemuselt nõme tegevus, austagem veekogudele kehtestatud kaitsevööndeid, 100m jala käia ei ole ju niii raske.
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
näitel pole viga midagi, minu sõnum oli lihtsalt selles, et AINULT pildi põhjal ei saa kedagi karistada. No ei saa lihtsalt!Romek kirjutas:Minupoolse OT lõpetuseks: Minutoodud näide sai küll väheke vilets, aga tean juhtumit, kus mererannas tehtud pilt, mis rippus netis, tõi trahvi kaela. Ja nüüd kõik mudarehve ostma
Oma photoshopikogemuse baasil võin su auto ka kadrioru lossi parki sildadeni maasse kaevata. Aga alati on vaja tunnistajat, kes siis pildi autentsust oma ametivande või siis niisama vandumisega kinnitab

Veel muidugi saab piltide põhjal alustada uurimist. Ja kui piisavalt hästi uurida, siis selgubki, kas sa tegelikult käisid öösel oma autoga kadrioru pargis või mitte.
mida
? Piltide põhjal? Ma võin selliseid roopas heinamaa pilte oma maakoha krundi peal hunnikute viisi vorpida. Kas sildadeni või katuseni sees, kuidas soovi on. See sama hea, kui politsei teeks trahvi õllepudel käes auto rooli taga poseerimise eest. (milles pole midagi kriminaalset, küll aga ebaeetiline)