grand cherokee 2.7 käigukastiõli

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
upitaja
Off Roader Wannabe

grand cherokee 2.7 käigukastiõli

Postitus Postitas upitaja »

Et siis otsin oma grandile(2.7 overland 2004) kasti sobivat õli, olen käind toppartsis igast õlimaailmades ja igalpool räägitakse eri juttu. Ühesõnaga keegi ei tea täpselt mida sinna panna. Kuskilt manualidest leidsin sellise variandihttp://www.maardekeskus.ee/shell-atf-34 ... 6d797d7cc6 Aga mis arvate kas see on siis parim valik?
Ja kas Tartus mõni koht kuhu soovitate vahetama minna?
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Re: grand cherokee 2.7 käigukastiõli

Postitus Postitas ibra »

upitaja kirjutas:Et siis otsin oma grandile(2.7 overland 2004) kasti sobivat õli, olen käind toppartsis igast õlimaailmades ja igalpool räägitakse eri juttu. Ühesõnaga keegi ei tea täpselt mida sinna panna. Kuskilt manualidest leidsin sellise variandihttp://www.maardekeskus.ee/shell-atf-34 ... 6d797d7cc6 Aga mis arvate kas see on siis parim valik?
Ja kas Tartus mõni koht kuhu soovitate vahetama minna?
See sul Mersu mootor ja Mersu kast.See õli peaks sulle minema küll.See õli on nii Mesa kui Chryslerile. Jeebile läheb muidu ATF pluss4 type9602.Tartus mine vaata Võru tn.53 ,samas kohas kus on Stereo&Alarm ,TEXAS services vahetab Reigo sul selle õli ära.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Taavi2101
Fitting 38"

Postitus Postitas Taavi2101 »

Pidi sobima jah mersu kk.õli: MB 236.10
Aga millega õli normi saab.
Mul ootab venna autol filtri vahetus ees
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

mul vahetati see ila ära, peab vaatama märkmetest, mis sinna sisse läks :P
teex yhe zuicu
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Taavi2101 kirjutas:Pidi sobima jah mersu kk.õli: MB 236.10
Aga millega õli normi saab.
tqhq-s on selle kasti õli teemat veidi käsitletud.

Mis õiget õlitaset puudutab, siis veidi netis tuhnides jäi mulle mulje, et asi käib umbes nii. Võetakse riiulist õlimõõduvarras (autoga kaasas pole). Mõõdetakse diagnostikaseadme abil kasti temperatuur. Graafikult vaadatakse, palju kasti sellel temperatuuril peab õlitase olema. Seepeale tõdesin, et mu kodugaraaž ei kvalifitseeru selle töö tegemiseks...
Kasutaja avatar
upitaja
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas upitaja »

Nii, seal tqhq-s tuli välja, et on siis paremaid õlisi mida kasti panna. Mul sama lugu nagu Margus61 tqhq-s kirjas, et suur raske haage päris pikalt konksus ja tahaks ka ikka paremat õli saada aga näed ei leia nende koodide järgi midagi. Äkki keegi rohkem kokku puutund asjaga ja teab kust leida
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

upitaja kirjutas:Nii, seal tqhq-s tuli välja, et on siis paremaid õlisi mida kasti panna. Mul sama lugu nagu Margus61 tqhq-s kirjas, et suur raske haage päris pikalt konksus ja tahaks ka ikka paremat õli saada aga näed ei leia nende koodide järgi midagi. Äkki keegi rohkem kokku puutund asjaga ja teab kust leida
Mis ime õli sa ikka otsid ?Palju see auto sul läbi on sõitnud? Sa ei tea iial mis õliga ta on siiani sõitnud ja ma arvan et tal pole seda õli ka korrapäraselt vahetatud.Õlivahetusega jääb sul ikka osa õli turbiini, sest kõike kätte ei saa.Nii et pole mõtet olla pedant ja otsida mingit imeasja, mis su auto käigukasti nagunii paremaks ei tee.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

.Õlivahetusega jääb sul ikka osa õli turbiini, sest kõike kätte ei saa.Nii et pole mõtet olla pedant ja otsida mingit imeasja, mis su auto käigukasti nagunii paremaks ei tee.[/quote]

Turbiinist saab õli väljalasta, inimesed on lihtsalt laisad ja ei viitsi mootorit ringi kruttida(Jutt siis mesa kastidest). Tase pannakse normi jah seinal rippuva mõõtevardaga ja arvuti näitab kõrval kasti tempi.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Lundve »

Õli margi ütleb Silberauto, milleks mööda partsusid ja värke joosta, tegu on siiski sisuliselt euroopa autoga.
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Lundve kirjutas:Õli margi ütleb Silberauto, milleks mööda partsusid ja värke joosta, tegu on siiski sisuliselt euroopa autoga.
Ja veel laisemad võivad kasti õli margi välja lugeda auto kasutusjuhendist lk. 115. Silberis pandi sisse 236.10 õli, seda kulus vahetamiseks 5 liitrit, lisaks filter, tihendeid ja mingi pistiku korpus.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”