Soovitav oleks lihtsale inimesele alustada seletamist tollidest ja siis ääri-veeri jõuda Euroopa imeformaadini

Moderaatorid: Landy, Moderators
Kuidas OME't tagumiste õhkpatjadega versioonile sobitada ja kas selle all kannataks stabiilsuskontroll või muu elektrooniline sõiduabimees?Urvo kirjutas: PS! Kui soovid, siis minu käest saad korralikud 2" tõstevedrud OME amortidega koos paigaldusega 12 500 Eesti Krooni eestSellise tõstega võid rahulikult sõita 32" rehvidega ehk enam-vähem sama kõrge kui 265/75 R16.
Iseenesest kontseptsioon ju ei muutu. Ainuke vahe on selles, et varem tõusis vaid perse püsti ja nina jäi alla, nüüd on mõlemad üleval. Ees on ikka jätkuvalt vedrud ja taga padjad. Täie tõe väljaselgitamiseks, oleks ilmselt vaja inimest kel on reaalne kogemus.Una kirjutas:Ma pole küll surmkindel, kuid ajada tagumine ots kõige ülemisse asendisse ning ka eest tõsta 2 tolli või enam - ei tundu eriti hea mõte kui sa selle autoga ka maanteel 90 km tunnis edaspidi sõita tahad. Kui küsid miks, siis ega väga täpselt sulle seletada ei oska - lihtsalt kardan, et see pole hea mõte.
Nõustun kahtlusega, et maantesõit läheb ebamugavaks. Sul on vaja extra jäikasid vedrusid ja extra jäikasid amorte, et ka maanteel endiselt ennast kuningana tunneksid tõste puhul. Varraste vahelekeevitamine on jah tüüpiline ja hea lahendus, jääb ka veel omakorda see õhutõste töötama.Veiko kirjutas:Ma tean eestis DII millel on ette pandud 2" tõste vedrud ja taga on siis aretatud analooksed alumiinium kettad patjade alla.Kõrguse anduritele on vahele keevitatud vardad,et need õiget kõrgust näitaksid.Miskipärast õõtsub see masin rohkem kui tavaline.Isiklikut soovitaksin paigaldada ette vintsi varjandi vedrud ja taga siis reguleerida kõrgust nupust.
Veiko