Huvitavad lood autoostmisega.
Moderaator: Moderators
Huvitavad lood autoostmisega.
Endal oli säärane juhus siis, et ostsin Võru Autoaiast auto mis nn oli korras. 1000 km sõites aga auto lihtsalt pudenes koost. Sain sellega sõita Võrust Saaremaale ja auto nahkas. Autol olid pidurid kõik õhtal, õlid ikkagi vahetamatta ja kogu sinna juurde kuuluv. Esisild oli paigast ja puksid osad läbi. Ja mis suurt peavalu on teinud siis kuliss mis ka läbi. Nõme selle asja juures oli see, et vana pani dokumendid kõik kausta ja andis pihku. Pärast selgus, et oli auto hinnaks hoopis väiksema summa märkinud. Tegi kask paberit silma all kirjutas aga kui selja keerasin nihverdas ära. hakkasin vanaga seletama ja vastus lihtne.... ikka juhtub. Paistab, et ausust pole küll kuskil. Ei vasta ka vana sellele, et kahe nädala jooksul on õigus auto tagastada kui ei meeldi. Vb väke tähelepanu kust autot kohe ostma ei ole mõtekas tormata. Keegi siit foorumist rääkis ka selle autoaia kohta sama lugu.
Tehno24.ee
53 29 22 99
53 29 22 99
Mina võin küll ainult head rääkida...olen ise sealt u 5 autot ostnud ja no pole ma küll sitta saanud. Muidugi peab ise ka mees olema ja kontrollima ja mida endale tähtsaks pead vastavalt ka tingima...aga kui möku oled, siis saad igaltpoolt petta. Samas kui nagu proovisõitu tegid kas siis aru ei saanud et sild paigast ja puksid läbi?? Mis see müügihind kotib, tahad kõigile näidata kui kallilt ostsid või? Õli ja filtrid vahetaks niivõinaa ära - see on reegel nr1.
Järgmisena soovitaks sul kadakalt osta - vot siis kirud nii et vähe pole

Viimati muutis Cruizsub, N Aug 12, 2010 9:14 am, muudetud 1 kord kokku.
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
-
- Rock Crawler
MA tean jällegi siukest lugu, et sõbral jooksis pesukati mootor kokku talvel. Mark oli vist 407. Karteri tuulutus oli kinni kuidagi ja sellepärast klapp vastu kolbi käiski. Või kuidagi nii asi oli.
No ja siis uuris, et mootori remont läheb 20000 maksma ja kasutatud mootor osta siis mingi 15000. Otsustas, et ei hakka parandama ja müüs auto maha ühele inimesele. Noo see lasi korda teha selle nii, et pani kasutatud kolvi ja klapi ja mis veel vaja oli ning mootor kokku ja käima. Ok sai siis auto sõidu korda nii ja kohe autoaeda müüki.
Jutt oli autost pikk ja lai. Umbes nii: Äsja toodud saksast (kuigi see auto oli sõbral juba aasta aega kindlasti) Üks omanik. Kõik väga heas korras. Mootor hea. Väike läbi sõit jne jne. Ja seda juttu oli seal palju, mis oli tegelikult vale.
No selline näide siis
No ja siis uuris, et mootori remont läheb 20000 maksma ja kasutatud mootor osta siis mingi 15000. Otsustas, et ei hakka parandama ja müüs auto maha ühele inimesele. Noo see lasi korda teha selle nii, et pani kasutatud kolvi ja klapi ja mis veel vaja oli ning mootor kokku ja käima. Ok sai siis auto sõidu korda nii ja kohe autoaeda müüki.
Jutt oli autost pikk ja lai. Umbes nii: Äsja toodud saksast (kuigi see auto oli sõbral juba aasta aega kindlasti) Üks omanik. Kõik väga heas korras. Mootor hea. Väike läbi sõit jne jne. Ja seda juttu oli seal palju, mis oli tegelikult vale.
No selline näide siis

Mida rohkem muda seda uhkem.....
1.Nissan Patrol 85.a 2.8b
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
1.Nissan Patrol 85.a 2.8b
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Re: Huvitavad lood autoostmisega.
Kahjuks ostsid sa KASUTATUD auto.Ikka juhtubRonija kirjutas:Endal oli säärane juhus siis, et ostsin Võru Autoaiast auto mis nn oli korras. 1000 km sõites aga auto lihtsalt pudenes koost. Sain sellega sõita Võrust Saaremaale ja auto nahkas. Autol olid pidurid kõik õhtal, õlid ikkagi vahetamatta ja kogu sinna juurde kuuluv. Esisild oli paigast ja puksid osad läbi. Ja mis suurt peavalu on teinud siis kuliss mis ka läbi. Nõme selle asja juures oli see, et vana pani dokumendid kõik kausta ja andis pihku. Pärast selgus, et oli auto hinnaks hoopis väiksema summa märkinud. Tegi kask paberit silma all kirjutas aga kui selja keerasin nihverdas ära. hakkasin vanaga seletama ja vastus lihtne.... ikka juhtub. Paistab, et ausust pole küll kuskil. Ei vasta ka vana sellele, et kahe nädala jooksul on õigus auto tagastada kui ei meeldi. Vb väke tähelepanu kust autot kohe ostma ei ole mõtekas tormata. Keegi siit foorumist rääkis ka selle autoaia kohta sama lugu.

RIIGI PETMIST MINE PROPAGEERI OMA AUTOAIA SEMUDEGA ÕLLELAUAS, MITTE SIIN FOORUMIS AVALIKULT !Cruizsub kirjutas:Mina võin küll ainult head rääkida...olen ise sealt u 5 autot ostnud ja no pole ma küll sitta saanud. Muidugi peab ise ka mees olema ja kontrollima ja mida endale tähtsaks pead vastavalt ka tingima...aga kui möku oled, siis saad igaltpoolt petta. Samas kui nagu proovisõitu tegid kas siis aru ei saanud et sild paigast ja puksid läbi?? Mis see müügihind kotib, tavaliselt nad küsivad kas võib väiksema summa kirjutada...pole mõtet ju riiki toetada kui riik sind igaltpoolt mujalt tõmbab. Õli ja filtrid vahetaks niivõinaa ära - see on reegel nr1.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
On asju mis on varjatud vead mis on nn ära peidetud. Ja teema on lihtsalt mis moodi autosid müüakse. Kuskil põlvevahel neid asju ei näe ja sild poln nii paigast et roppu moodi kisuks. ja kui sa selle autoga kojugi ei jõua siis noh. pealegi jah Sa ju k'õige targem siin maamuna peal. Säilatks ikka rahumeelset joont.Cruizsub kirjutas:Mina võin küll ainult head rääkida...olen ise sealt u 5 autot ostnud ja no pole ma küll sitta saanud. Muidugi peab ise ka mees olema ja kontrollima ja mida endale tähtsaks pead vastavalt ka tingima...aga kui möku oled, siis saad igaltpoolt petta. Samas kui nagu proovisõitu tegid kas siis aru ei saanud et sild paigast ja puksid läbi?? Mis see müügihind kotib, tavaliselt nad küsivad kas võib väiksema summa kirjutada...pole mõtet ju riiki toetada kui riik sind igaltpoolt mujalt tõmbab. Õli ja filtrid vahetaks niivõinaa ära - see on reegel nr1.
Tehno24.ee
53 29 22 99
53 29 22 99
- helar
- I live off from the mud
võru autoaiaga on jah endalgi tulnud tegemist teha.
ostsin omale sealt xedose. autot vaatama minnes oli kohe näha ,et on tehtud keretöid. Müüjalt küsides ,et mis on juhtunud , vastas ta, et tema ei tea, auto on komisjonis. tema teada ei ole auto kunagi avariisse sattunud.
kuna muus osas oli auto ok ,helistasin sõbrale mazda esindusse ja palusin auto ajalugu. sealt selgus ka peale auto ajaloo ,et auto on kindlustuse poolt maha kantud ! Pärisin siis ka müüjalt sellekohast segitust, tsiteerin vastust: Ei noh ,seda me teame ju kõik ,et auto on laksuga,ega sa siia uut autot ostma ei tulnud!
Vot nii on härrad nende võru autoaednikega. kuna xedose kereosad ongi kallid ja tööd olid normaalselt teostatud otsustasin auto ära osta.
paberid said tehtud ja kindlustuski veel kehtis ,täpselt ei mäleta, mõnda aega. Kindlustuse jätku müüs ta mulle ca 1000.- ga maha.
kõik ilus tore kuni läks ca kuu aega mööda. Politsei peatas ja teatas ,et autol puudub kindlustus kuigi poliisi järgi veel kehtis......ei viitsi väga pikalt kirjutada kuid lõppes see sellega et politsei trahvi maksin ise ja võru autoaed maksis kindlustuse raha tagasi.
See oli konkreetne näide ,kuid nii võib minna igas autoaias kui oled ise laisk ja ei uuri ise kõike lõpuni välja ,aga jah see müüja jutumuutus....
ilmselt läheb neil ikka väga hästi. Palju õnne Võru Autoaed !
kuna ise töötan ka igapäevaselt autoasjasnduses olen näinud väga-väga palju kliente kes on omale kasut auto soetanud. tulnud siis sellega hooldusesse on leitud rida vigu mis on vähem ja rohkem ohtlikud.
siinkohal ütlen ,et meie firma ei ime vigu pastakast välja vaid kaardistame need nagu nad on ja diferentseerime.
Olen alati inimestelee öelnud ,et kui tahate osta, vaatame enne auto põhjalikult üle ja siis otsustame mida edasi teha. kuid ei- enamus juhtudel käib asi vastupidi.
on ka teistsuguseid näiteid: kliendi kindel soov oli soetada omale 7 seeria bmw, vaatasime enne 4 autot üle kui inimene leidis omale sobiva auto.praegu käib ta selle autoga ainult regulaarselt hoolduses.
eelmiste nelja auto nimekiri oli muljetavaldav kuigi pealtnäha autod nagu prillikivid.
Loomulikult tuleks selliseks tööks leida usaldusväärne töökoda kes oma diagnooside eest ka vastutaks.
ostsin omale sealt xedose. autot vaatama minnes oli kohe näha ,et on tehtud keretöid. Müüjalt küsides ,et mis on juhtunud , vastas ta, et tema ei tea, auto on komisjonis. tema teada ei ole auto kunagi avariisse sattunud.
kuna muus osas oli auto ok ,helistasin sõbrale mazda esindusse ja palusin auto ajalugu. sealt selgus ka peale auto ajaloo ,et auto on kindlustuse poolt maha kantud ! Pärisin siis ka müüjalt sellekohast segitust, tsiteerin vastust: Ei noh ,seda me teame ju kõik ,et auto on laksuga,ega sa siia uut autot ostma ei tulnud!
Vot nii on härrad nende võru autoaednikega. kuna xedose kereosad ongi kallid ja tööd olid normaalselt teostatud otsustasin auto ära osta.
paberid said tehtud ja kindlustuski veel kehtis ,täpselt ei mäleta, mõnda aega. Kindlustuse jätku müüs ta mulle ca 1000.- ga maha.
kõik ilus tore kuni läks ca kuu aega mööda. Politsei peatas ja teatas ,et autol puudub kindlustus kuigi poliisi järgi veel kehtis......ei viitsi väga pikalt kirjutada kuid lõppes see sellega et politsei trahvi maksin ise ja võru autoaed maksis kindlustuse raha tagasi.
See oli konkreetne näide ,kuid nii võib minna igas autoaias kui oled ise laisk ja ei uuri ise kõike lõpuni välja ,aga jah see müüja jutumuutus....
ilmselt läheb neil ikka väga hästi. Palju õnne Võru Autoaed !
kuna ise töötan ka igapäevaselt autoasjasnduses olen näinud väga-väga palju kliente kes on omale kasut auto soetanud. tulnud siis sellega hooldusesse on leitud rida vigu mis on vähem ja rohkem ohtlikud.
siinkohal ütlen ,et meie firma ei ime vigu pastakast välja vaid kaardistame need nagu nad on ja diferentseerime.
Olen alati inimestelee öelnud ,et kui tahate osta, vaatame enne auto põhjalikult üle ja siis otsustame mida edasi teha. kuid ei- enamus juhtudel käib asi vastupidi.
on ka teistsuguseid näiteid: kliendi kindel soov oli soetada omale 7 seeria bmw, vaatasime enne 4 autot üle kui inimene leidis omale sobiva auto.praegu käib ta selle autoga ainult regulaarselt hoolduses.
eelmiste nelja auto nimekiri oli muljetavaldav kuigi pealtnäha autod nagu prillikivid.
Loomulikult tuleks selliseks tööks leida usaldusväärne töökoda kes oma diagnooside eest ka vastutaks.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Re: Huvitavad lood autoostmisega.
Isiklikult pole antud kohaga kokku puutunud aga mine proovi tarbijakaitses õnne. Üldiselt peaks ju asjad nii käima, et kasu eesmärgil autodega kauplev firma peaks ikka teadma mida ta müüb. Teisest küljest jällegi vaadates ma ei kujuta ette, kuidas mingi automüügiplats suudab oma autode kõiki vigu teada. Ebareaalne oleks teha kõikidele masinatele 100% diagnostikad, sillastendid ja igaks juhuks ka vbl kastidesse-sildadesse piiluda. Vana auto ost on risk niiehknaa.Ronija kirjutas:Endal oli säärane juhus siis, et ostsin Võru Autoaiast auto mis nn oli korras. 1000 km sõites aga auto lihtsalt pudenes koost. Sain sellega sõita Võrust Saaremaale ja auto nahkas. Autol olid pidurid kõik õhtal, õlid ikkagi vahetamatta ja kogu sinna juurde kuuluv. Esisild oli paigast ja puksid osad läbi. Ja mis suurt peavalu on teinud siis kuliss mis ka läbi. Nõme selle asja juures oli see, et vana pani dokumendid kõik kausta ja andis pihku. Pärast selgus, et oli auto hinnaks hoopis väiksema summa märkinud. Tegi kask paberit silma all kirjutas aga kui selja keerasin nihverdas ära. hakkasin vanaga seletama ja vastus lihtne.... ikka juhtub. Paistab, et ausust pole küll kuskil. Ei vasta ka vana sellele, et kahe nädala jooksul on õigus auto tagastada kui ei meeldi. Vb väke tähelepanu kust autot kohe ostma ei ole mõtekas tormata. Keegi siit foorumist rääkis ka selle autoaia kohta sama lugu.
Küll aga tuleks karistada meelega PETVAID müügimehi tegevusloa keeluga igaveseks. Näiteks, sõber hakkas kadaka turu juurest ühe platsi pealt Jimnyt ostma. No kutsus siis kaasa, et ma äkki tean zukidest natuke rohkem, mõeldud-tehtud läksin kohale. Tõmmu dzigiti välimusega mees oli, hakkas kohe autot kiitma. Vaatasin masinat siit sealt, kiitsin natuke isegi kaasa ja küsisime proovisõitu. Väidetavalt oli kõik 100% korras. Liivasele platsile jõudes lükkasin kangid õigesse asendisse ja 4-vedu sisse ei läinud. Proovisin veel mitu korda enne kui teatasin müügimehele, et 4vedu ei tööta. Armatuuris vilkus 4WD tuluke. Müügimees hakkas esialgu vastu vaidlema, et nii peabki vilkuma, mõne aja pärast inimene kees vihast. Ütlesin talle rahulikult, et ilmselt on viga automaatsetes rummulukkudes ja palusin tal maha rahuneda. Kokkuvõttes saime hinnast alla ja tehing tehtud aga nõme mälestus ikkagi. Inimene läks seepärast närvi et komistas natuke teadjama otsa, kes suutis tuvastada kas 4vedu töötab või mitte. Poleks me seal seda 4WD probleemi maininud, siis ilmselt oleks sell hiljem rõõmustades käsi kokku hõõrunud, et näe leidis lolli kes katkise 4veoga jimny ära viis.
See on kahjuks eesti müügiplatside reaalsus ja eelkõige üritatakse vigu varjata kui neid reklaamida. Kui ise ei oska vaadata, siis tasub mõni teadjam kaasa võtta või kasvõi tellida mingist autofirmast diagnostika.
Ammuli sui müügimeest uskuda on sama mis põrsast kotis osta.
-
- Got ARB and Nitrous?
Leidke see aeg ja raha, et teha autole ostueelne kontroll pädevas kohas. Sobib selleks margiesindus kõige paremini. Kui automüüja seda ei taha võimaldada, siis saab kohe aru, et sitt auto ju
.
Selline teguviis säästab hiljem närve ja raha.

Selline teguviis säästab hiljem närve ja raha.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
just õige jutt rommi. sellepeale ma läksingi,et kaks nädalat on aega auto tagastada. see tarbija õigustes sees, saab rahulikult vaadata ja nii. egas siis võrru tervet tavaari kaasa võta või võsavahel autot lammutama. ma sellepärast tegingi väikse nurga, et kuulda kuda ja mis kogemused on teistel olnud. esimene 6 autost millega selline jama. kuna müügimees nii ülbe, et ikka juhtub, nii ülbe ikka poleks.
Tehno24.ee
53 29 22 99
53 29 22 99
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
KÕIGILE Land Roveei osta soovijatele soovitan kindlalt müügi eelset kontrolli (reeglina mitte esinduses). See alla tuhande krooni väljaminek hoiab paremal juhul kuni paarkümmend tuhat krooni ja hunniku närvirakke kokku.
Olnud külll ja küll neid juhuseid, kus müüja väitel kosmeetiliste iluvigadega autole on koostatud üle 50 KEEK remondi pakkumus (esinduse hindades oleks vähemlat 2/3 kallim) .
Olnud külll ja küll neid juhuseid, kus müüja väitel kosmeetiliste iluvigadega autole on koostatud üle 50 KEEK remondi pakkumus (esinduse hindades oleks vähemlat 2/3 kallim) .
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Mina arvan, et kui masin on korras siis maksan mina ja ostan masina ää ja kui ei ole korras ja omanik/müüa kiidab et on korras siis maksab müüaLandy kirjutas:KÕIGILE Land Roveei osta soovijatele soovitan kindlalt müügi eelset kontrolli (reeglina mitte esinduses). See alla tuhande krooni väljaminek hoiab paremal juhul kuni paarkümmend tuhat krooni ja hunniku närvirakke kokku.
Metsas ja poris veedetud tunde ei arvestata eluea hulka.
-
- Fitting 44"
Nujah aga mis on see pädev koht? Kui ise 5a tagasi GV ostsin, siis lasin müüjal auto viia firmasse mis tegi Autolehe kasutatud autodele kontrolli (eeldasin, et usaldusväärne). Mina maksin selle eest ja vastu sain vigade nimekirja mis päris pikk, ostsin siiski auto ära ja praeguseks sõidetud ca 80k ning enamus nendest vigadest mis kirjas olid välja mõeldud - näiteks rattalaagrid mis pidid kohe vahetust vajama ja amordiddavidsoniharald kirjutas:Leidke see aeg ja raha, et teha autole ostueelne kontroll pädevas kohas.

Mis aga puutub Võru autoaeda, siis 4a jooksul Võrus liikudes nägin pidevalt millises seisus ameeriklased sinna saabusid ja kuidas neid üles taoti erinevates garaazides. Lõpuks väideti ikka, et ilma pauguta masinad ja väga heas korras... Ajakirjandusele väideti isegi kunagi, et matsuga ameeriklase toomine ei tasu äragi ning ainult korralikke tuuakse.
Grand Vitara