Pakun - "tehnitska" võistlustele

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Pakun - "tehnitska" võistlustele

Postitus Postitas totu »

On pakkuda antud võimalus Sirgalasse (ja miks mitte ka edaspidi). Kommenteerige, kes Mudakoonul mul külas käisid (oranz MB töökoda). Tookord oli prooviüritus. Paraku ei ole heategevus mu tugevaim külg ja idee takerdus tasuvusse (olen jah ülbe ja küsin raha :twisted: ). Tegelikult pakun tiimidele (ilma oma tehniliseta) võimalust võtta nimetatud teenus kaasa no. kamba peale. See ei mõrva rahakotti, annab arvestatava remondivõimaluse ja katab ka minu kulud ( mõtlen fikseeritud summat per tiim, ehk ei lagune kõik korraga).
Keda põhimõtteliselt mõte huvitab, jätke siia märk maha, arendame teemat edasi.
Suhtlen ka telefonil 5050714.
Arvet
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Proovitud. Ilmselt nii mõnigi kodanik saaks väga kurvaks, kui tasuva tunnihinna nimetan (nädalavahetuse eest võiks mõistlik tasu olla nt.6000.- pluss kütus). Eeldades reaalset tööd 5-10 tundi, kujuneks tunnihinnaks 600- 1200. Sel juhul ei teeks ma minutitki (liga kallis) tasustatud tööd ja maksaksin oma ekskursiooni laagriplatsile ise kinni(Mudakoonu üritusele kulutasin ca. 48h ja teenisin ca 300.- puhast, ülejäänuga katsin otsesed kulud). Edasi arvutage ise ja lõbus see üritus töökojabussist vaadates ei ole, täpsemalt sinna ei paistagi midagi.
Tiimi poolt vaadates: sõltuvalt tiimide arvust (üle 6 võib jamaks minna) maksta 1000-1500 EEKi ja selle eest saada kogu võistluse vältel nö. tasuta tehnilist abi, tööriistade, rehvipinkide, valguse, suruõhu jms. kasutamist + kaasa pakkida või kohapeal hoiustada mingeid varuosi ja kasvõi kohvi keeta.
Kõik on läbirääkimiste küsimus.
Tehtud, mõeldud.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

kas sul keevitus ka?
56157755
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Infoks neile kes varem käinud pole, et Sirgala on suht pärapõrgu, kus ei kipu mobiilid, egra raadioprogrammid levima ja ega ole läheduses ühtegi pädevat remonditöökoda.
Lähim vähegi tsiviliseeritud asundus on Sillamäe ja sealt öösel pädevat venda leida, kes rehvi lapiks või tehenilst abi annaks on ilmslet üsna keerukas ettevõtmine.

Seega tasub Totu pakkumist igati kaaluda.
Üsna nukker on nõnda oma saatustuse üle järgimõelda või nii
http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... mage93.htm
autot käepäraste vahenditega remontida
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Keevitus on, 10T teisaldatav press on ja mõned asjad on veel. Kindlasti ei luba ma kõikide võimalike probleemide lahendamist, küll välitingimustesse arvestatavaid võimalusi.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Võib tekkida vaid üks probleem - enamus pöördub mingil hetkel korraga sinu poole - keda eelistada, sest kõik hakkavad karjuma, et mina olen ka maksnud või võtab mõne remont nii kaua aega, et teised vennad teevad ise oma asjad ära ja nõuavad sult raha tagasi. Aga iseenesest muidugi idee hea - küsimus vaid kui hea äri sinu jaoks. JA eks sissetöötamine võtab ka aega ja enamus rahvast vaatab esiti kaugemalt ja näiteks õige hoo saad alles järgimise hooaja keskel sisse.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Loomulikult selline oht olemas, eks enne see kes enne jõudis ja suurem puudus võistlustel tööriistadest koos toitega, klambritest-voolikutest kui töökätest. Enamus osalejaid oskab, suudab, viitsib oma autot ise remontida, kui on, millega. Kuna kaablid-voolikud piisava pikkusega, saab samaaegselt mitut autot kohendada küll. Kes tahab personaalset täisteenust, ajal kui ise kohvitab, peab ilmselt ka personaalse tehnitska kaasa võtma. Olen ka ise selleks valmis, sel juhul juba kahekesi ja koos vastavate korrektuusridega tingimustes.
Tehtud, mõeldud.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

nii võix olla et sinu bussi või tööriistade kasutamise tunni hind,kindlasti tuleb neid kasutajaid nii palju et sul kohapeale tulemine endale ära tasuks
56157755
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Tegelt see "osakute" müügiidee on tal ikka õige, sest siis teab juba ette et ikke raha saab ja palju kliente tuleb. Vastasel juhul rabab üks võistkond kompressorivooliku pihku ja ei anna kellegile teisele vahepeal, sest tema tund jookseb. Ja lõppeks jääb härra omanik miinustesse ja võistlusi ka ei näe!
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

5 tiimi tundub olevat optimaalne. Pange siia või kontaktide kaudu, kes on veel nõus loobuma 1200st rahast, foorumiväliselt on mul pakkumine mis ilmselt aitab seda summat vähendada (ei midagi ebaseaduslikku). Kui tulen Sirgalasse, peab sellega juba tegelema.
PS. Tegemist on juriidilise isikuga ja kokkulepitud summale väljastan soovijatele arve (lisandub k/m), MTÜd, spordiklubid jms. saavad asja kuludesse kanda.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Härrased, kiireks läheb. Tahaks hiljemalt 16.11. ära otsustada- minna, või mitte minna. Üritus nõuab mõningaid ettevalmistusi, seda enam et koht pidi olema täielik pommiauk ja seda mida kaasas ei ole, pole olemas. Loota et tulen niikuinii, ei maksa.
Ma EI ülbitse, lihtsalt üritan konkretiseerida.
Tehtud, mõeldud.
Vasta

Mine “Bizniz”