See on hea uudis.taxopets kirjutas:Väints oli teises autos.
Kuis meestel Venest väljapääsemine edeneb?
Moderaator: Moderators
See on hea uudis.taxopets kirjutas:Väints oli teises autos.
Poisid jõuvavad kohe Taimõri järvele. See tähendab seda, et maa on kindlam ja jää tugevam. Ilmataat ka ehk leebem.
Hatangas vaja täiendada toiduvarusi ja tehnikat turgutada.
Kuna me kogu reisiraha istub koos rada otsiva autoga Kara mere põjas siis tagasi tullakse sama rada kus mindi.
See rada on küll pikem aga kergem. Seal oma träck ees.
Meie Toomasega närisime ennast paberi virnast läbi ja jõudsime koju.
Nurka nukrutsema ei jää.
Budapest - Bomako seiklusele oleme ennast juba ammu registreeinud
Rait
Matkakas istub u. 200 - 300m kaugusel ja 15m sügavusel kaldast, väga soolases vees. Meist jääb see matkakas sinna. Pole sellist võimu, et sealt see auto ära tuua. Soolanevesi teeb ka oma töö. Paljude paljude inimeste vaeva lebab seal. Aga olen talviste reisidega arvestanud, et nii võib ju juhtuda. Alati kodust välja minnes oleme ju kindlad, et meiega ei juhtu midagi. Rait
Tõlgi nüüd inimeste keelde mida see "peavigaseid" tähendab ?v6sa kirjutas:Hea, et kodus olete.
Kõike muud saab raha eest uuesti soetada. Aga sääraseid mõnusaid peavigaseid ei osta kuskilt.
Ma arvan et paksid uurima terve lause tõlgetpuhvel kirjutas:Tõlgi nüüd inimeste keelde mida see "peavigaseid" tähendab ?v6sa kirjutas:Hea, et kodus olete.
Kõike muud saab raha eest uuesti soetada. Aga sääraseid mõnusaid peavigaseid ei osta kuskilt.
Ma nimetan heas mõttes peavigasteks neid, kes teevad tavainimesele arusaamatutel põhjustel igapäevaelu mõistes ebanormaalseid asju oma raha eest. Kuna ma ise olen liiga ihne ja arg, et sääraseid asju korraldada, siis kiibitsen kadedana kõrvalt.puhvel kirjutas: ...
Tõlgi nüüd inimeste keelde mida see "peavigaseid" tähendab ?
Ehk eesti keeles "kiiksuga".v6sa kirjutas:Ma nimetan heas mõttes peavigasteks neid, kes teevad tavainimesele arusaamatutel põhjustel igapäevaelu mõistes ebanormaalseid asju oma raha eest. Kuna ma ise olen liiga ihne ja arg, et sääraseid asju korraldada, siis kiibitsen kadedana kõrvalt.puhvel kirjutas: ...
Tõlgi nüüd inimeste keelde mida see "peavigaseid" tähendab ?