LC120 tagaluuk kinni?

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
jahtijaht
Rookie
Postitusi: 16
Liitunud: P Jaan 01, 2012 4:15 pm

LC120 tagaluuk kinni?

Postitus Postitas jahtijaht »

tervitus,mure järgmine et autoks siis lc120 05a.pika kerega ja tagumine uks(luuk)lingist enam lahti ei tule,link ise käib nagu tühjalt et ilmselt midagi murdunud või lahti tulnud aga huvitaks hoopis kuidas seda lammutada nii et sisemusele ligi saaks ?kui uks kinni siis vist polstrit ka suht keeruline eemaldada nii et äkki kellegil on kogemusi?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud
Postitusi: 5765
Liitunud: P Mai 18, 2008 8:00 pm
Asukoht: Tartumaa + Ida-Virumaa

Re: LC120 tagaluuk kinni?

Postitus Postitas TiitR »

jahtijaht kirjutas:tervitus,mure järgmine et autoks siis lc120 05a.pika kerega ja tagumine uks(luuk)lingist enam lahti ei tule,link ise käib nagu tühjalt et ilmselt midagi murdunud või lahti tulnud aga huvitaks hoopis kuidas seda lammutada nii et sisemusele ligi saaks ?kui uks kinni siis vist polstrit ka suht keeruline eemaldada nii et äkki kellegil on kogemusi?
Kuidagi peab sinna siiski ligi pääsema, muidu poleks loogiline. Oled kindel, et seestpoolt polstrit kinnise luugiga maha ei saa? Ma enam ei mäleta täpselt, kuid minu arust jookseb tihend polstri kõrvalt ja peaks saama polstri maha ka kinnise luugiga. Hakka sealt asju küljest harutama (tööriistakast, käepidemed, jne..) ja saad vast ligi. Kui polstrit hakkad maha kangutama, siis ära karda, kui suht suure raksatusega lahti tuleb. Ma ise ehmatasin ka algul ära, et nüüd on kõik tüüblid puruks vms, kuid ei.
al
True Off Roader!
Postitusi: 1126
Liitunud: T Apr 22, 2003 11:47 am
Asukoht: Elva

Re: LC120 tagaluuk kinni?

Postitus Postitas al »

Kas auto oli õues/külmas? Kui jah, siis enne kui kurjaga, proovi hea sõnaga. VW-l on loll komme küljeukse lukud ära külmutada, mis viib samase tulemuseni. Nupp nagu liigub, kuid lingid liiguvad tühja. Puhur sisse, uks seestpoolt soojaks ja käib jälle. Õlitamine annab ainult lühiajalise tulemuse, ukse vahet pääseb ikka sulalumi sisse ja siis jälle suurema külmaga kinni.
poolik
Rookie
Postitusi: 1
Liitunud: T Okt 16, 2012 12:33 am

Re: LC120 tagaluuk kinni?

Postitus Postitas poolik »

kas oled lahenduse leidnud? mul endal täpselt samasugune jama ... tagaluuk kinni, kuigi õues pluss kraadid.
jahtijaht
Rookie
Postitusi: 16
Liitunud: P Jaan 01, 2012 4:15 pm

Re: LC120 tagaluuk kinni?

Postitus Postitas jahtijaht »

Nii, mina sain omal luugi timmi,lühidalt siis niipalju et luugi polster tuleb sissepoole lahti võtta(eemalda mutrivõtmete karp ja sisemine käepide ning hakka aknanurgast vaikselt tüüblitest lahti tõmbama )kogu viga seisnes selles lingimehhanismi hoob jääb kinni lihtsalt(tolmu täis) ja vedru mis peaks teda algasendisse tagasi suruma jääb nõrgaks.lasin ohtralt igasugu imeõlisi ,spreyd peale ning kruttisin niikaua näpuga kuni jälle kergelt käima hakkas.polster tagasi ja asi mutt.kogu protseduur võttis aega ca.1,5 tundi.
Vasta

Mine “Toyota”