tänud
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Teema huvitav ja mõtlesin natuke uurida.Andruzka ühes teises teemas kirjutas:Vabandan, offtopic, aga kuidas sa said sellele autole M1G? Mulle keelduti pajerole seda vormistamast.
Mis aastal sulle seda öeldi?--kala-- kirjutas:Öeldi ARKist lihtsalt. Kui on N1G siis võivad olla vints ja rauad.
Kus see asub?Soovitati koos autoga tulla MNT ülevaatuspunkti ning nad saadavad VIN koodi tehnikaosakonda uurimisele. Mingit võimalust kuidagi G-d taotleda, isegi kui nõuded on täidetud, ei olevat.
Ja poltsei annab korduva, siis lähed teed Üv ja saad jälle korduva Üv , kui politsei maha võtab. Jabur tundub see küll.Kokkuvõtes, selleks, et ülevaatust läbida, pean ma seda tegema selles ülevaatuspunktis, kus ma täna käisin, kuna seal tõlgendatakse seadust sedamoodi
Pidasin silmas Maanteeameti bürood (endine ARK) Tallinnas Mustamäel. Seal õuepeal angaar kus tehakse esmast ülevaatust.Andruzka kirjutas:Kus see asub?Soovitati koos autoga tulla MNT ülevaatuspunkti ning nad saadavad VIN koodi tehnikaosakonda uurimisele. Mingit võimalust kuidagi G-d taotleda, isegi kui nõuded on täidetud, ei olevat.
Ma ei tea. Mis ma sellest praktiliselt võita või kaotada võiks? Antud kontekstis pole raua kohapealt mingit vahet. Võib muidugi olla, et tulevikus muudetakse jälle seaduseid ja siis võib vaja minna. Pollar vaatab haagist ikka passi kantud kaalude järgi mitte tähe järgi ma loodan? Mis veel?Nüüd on küsimus, kas Sa soovid ARK sundida seda apsu õgvendama?
Ei toodetud. Vähemalt pole lugenud ega kuulnud sellisest variandist.kas kõnealust Pajerot üldse toodetid üheveolisena?
Kui mina oma Pajero Tallinnast ostsin, siis ARK-i minnes (Kad. tee oma), avastas sealne töötaja, et passis autol vedavaid sildu 1v6sa kirjutas:... (kas kõnealust Pajerot üldse toodetid üheveolisena?)
Seda öeldi mulle selle aasta Märtsis.CaveMan kirjutas:Mis aastal sulle seda öeldi?--kala-- kirjutas:Öeldi ARKist lihtsalt. Kui on N1G siis võivad olla vints ja rauad.