pilukas andis otsad.

Neile, kes ei karda, kui kereni märg oled ja silmad tahavad okste taha kinni jääda... Tõelised hulljulged. Kõik siia, kokkusaamistest lihtsa ATV teemaliste juttudeni.

Moderaatorid: jr, hulkur, Moderators

Vasta
poiss
Rock Crawler
Postitusi: 570
Liitunud: P Okt 23, 2011 12:13 pm
Asukoht: harjumaal kemba küla soos

pilukas andis otsad.

Postitus Postitas poiss »

Äiapapa jalust sant, soetas endale hiinaka 244cc, et metsas vihta käia tegemas. Saigi suviläbi käia, siis läks reduktori kast laiali. Hammakaid pold võtta isegi hiinast ja 1,5 aastat hiljem siis lõpuks maardus üks külasepp tagus ise uued valmis. Peale mida saidhammakad vist vähe kõvemast materjalist kui vaja ja lõhkus korpuse täiesti pilbasteks. see on laagri pesast kolmeks jupiks ja tervest korpusest jookseb piki ja põiki läbi pragu prao otsa. Keevitada pole mõtet. Varuosa maaletooja sõnul puudub. Kas on kellelgi soovitust kuda see pill veel tulele ajada? Ise mõtlesin juba selle keti peale ümber ehitada, sest neid reduktoreid oleks veel saada, aga siis taha uus võll jne. Kas saaks kasutada mõne lääneka reduktorit vms? Olemasoleval oli edasi-tagasi-neutraal mootor minu arusaamade järgi variaatoriga. Pill ise BEYOND YH260 ja aasta oli 2006 kui see käkerdis kokku keerati. Muidu registris jne. ehk on ka mõni soovitus peale selle et, tikud, bensiin ja kiired jalad.!!!

Hanno 53992919
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
mooses
Mudder
Postitusi: 67
Liitunud: T Apr 05, 2011 8:08 pm
Asukoht: Ida-Virumaa

Re: pilukas andis otsad.

Postitus Postitas mooses »

müü mootor mulle.või osta mult tagusild:D mul ka üks hiinakas seisab kodus pakkude otsas.
warning: MUD MAKES ME HORNY!!!
traatjalg
Fitting 38"
Postitusi: 345
Liitunud: E Apr 23, 2007 7:00 pm
Asukoht: Saunja 53833169

Re: pilukas andis otsad.

Postitus Postitas traatjalg »

Kas vana vene rolleri (muravei) silla reduktorit ei saa sinna aretada sellel ka revers olemas aga siis peaks olema ketiga vedu.
Vasta

Mine “All Terrain Vehicles maakeeli ATV”