BFG AT rehvid talvel ?
Moderaator: Moderators
BFG AT rehvid talvel ?
Autol on hetkel all BFG AT rehvid (31/10.5/R15), lume sees ilmselt väga problemee ei teki, kuid kuidas nendega libedal ajal sõita on ?
Kas peaks need rehvid naelutama või eraldi naelad ostma samas mõõdus, millist marki peaks eelistama ?
Kas peaks need rehvid naelutama või eraldi naelad ostma samas mõõdus, millist marki peaks eelistama ?
Teist talve enam ei sõida nendega väga ohutult. Mul Terracanil all see rehv ja eelmine sügis ostsin enne lume tulekut. Ütleme nii, et olen sõitnud paremate rehvidega talvel, aga ega see rehv vast jää ja lume peale mõeldud polegi. Kevadel sai poris ja liivas testimas käidud, mulje AT rehvi kohta väga hea. Nii et pigem sobivad ikka suvehooajaks. Muidu tundub kulumisele suhteliselt vastupidav rehv olema, peab kaua vastu, aga jah talveks soovitaks siis ikka ära naelutada. Omal rahulikum kulgeda.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
- Loom
- Got ARB and Nitrous?
Märgi ka oma asukoht palun. Tartus tule läbi ja teeme ära.
JapKor - Jaapani ja Korea autovaruosad www.japkor.ee maario.silm@japkor.ee
Tartus : Hinkus (Sepa 22)virgo kirjutas:Kus ja kuipalju. Jaga teistele ka infot.Alari kirjutas:Rehvid said lõpuks hoopis lamellitud ning olen tulemusega väga rahul, pidamine on oluliselt parem.
Virgo
Tallinnas : Kummimees (Peterburi tee 73)
Hind ca 350.-/rehv
Täpsem info : http://www.kummimees.ee/lamellimine
Suvalisse garaai ei tasu ka rehve lõikuma minna, õige masin on Tartus minuteada ainult Hinkuse-s.allar kirjutas:Olen näinud selliseid GT radialile lõigutud lamelle, et ühesõnaga rehv pe...se keeratud, ei tea täpselt kus tartus seda jama korraldati, aga tulemus oli masendav nagu noaga suvasuunas lõigutud.