Lisatuled
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Lisatuled
Võistlustel kipub üldjuhul olema nii, et off-road=off-light. Sellest ka minu küsimus, et millised lisatuled on hinna ja kvaliteedi poolest off-road võistlustel sobilikud? Kindlasti peaks need olema piisavalt väiksed, et vaatevälja ei varjaks aga samas oleks piisava valgustugevusega.
Kust saab, kuhu paigutada(katusele, esitiivale jne) ja mis maksab?
Kust saab, kuhu paigutada(katusele, esitiivale jne) ja mis maksab?
Mitmele autole olen kisatuled katusele keeranud ja kõigil autodel on nad seal viga saanud. Praeguse auto kohta tekkis idee alurihvlist karp ümber painata, no mingi selline 100x70 mm x katuse laius. Sinna paneks ette liugsiinil luugid. Mõte selles, et ei teki tänaval võimu esindajatega tüli ja päevasel ajal ringi safaritades ei saa tuled ka viga. Kui tunned, et metsas valgust väh-paned käe aknast välja, avad kiirkinnituse ja siuhh->mets valgeks.
Sellised kumalised ideed.
Virgo
Sellised kumalised ideed.
Virgo
- erik
- Aktiivne Pikendus
Katusetuledega sõidad nii kaua, kui nende vahetamisest väsid (oksad viivad nad kaasa) ja valgest, helendavast kapotist ja pimestavatest pirtsmetest on tõsine küllastus tekkinud. Tuled käivad ikka ninale, tiiva tagumistesse otstesse (küljetuled) või kapoti esiserva.(kaug ja töötuled)
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Need kahe elemendiga Hellad on ilgelt head küll. Nende ainuke viga on, et sinna ei mahu hiina xenon pirnid sisse. seepärast olen ise viimased ostnud need wesemi väikesed kandilised (vist on mingi 10x10cm) js siis xenon sisse...Veiko kirjutas:Hella kahe elemendiga töötuled on parimad.Kinnita esitiibade tagumistesse otstesse.
Veiko
Mina paigaldasin atv'le sellised ja sinna viskasin xenoni ka veel sisse. Julgen väita et paremat lahendust pole olemas. Töötule klaas on ka nn. selge mis näitab oluliselt paremini kui hella omad. Saadaval ka 2 pirniga. Hind oli ka väga mõistlik.
http://www.nordiclights.com/en/products/halogen
Palju ilusaid asju...
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
[quote="hulkur"][/quote]
Need kahe elemendiga Hellad on ilgelt head küll. Nende ainuke viga on, et sinna ei mahu hiina xenon pirnid sisse. seepärast olen ise viimased ostnud need wesemi väikesed kandilised (vist on mingi 10x10cm) js siis xenon sisse..
Jummeli õige jutt. Samas nats mudimist ja hiina xenonid samades tuledes sees ning tundub esialgu päris hea. Eks tulevik näitab, kas korpuse mudimisel ka iva sees oli või hakkab niiskus ikka sisse ronima.
Need kahe elemendiga Hellad on ilgelt head küll. Nende ainuke viga on, et sinna ei mahu hiina xenon pirnid sisse. seepärast olen ise viimased ostnud need wesemi väikesed kandilised (vist on mingi 10x10cm) js siis xenon sisse..
Jummeli õige jutt. Samas nats mudimist ja hiina xenonid samades tuledes sees ning tundub esialgu päris hea. Eks tulevik näitab, kas korpuse mudimisel ka iva sees oli või hakkab niiskus ikka sisse ronima.
Kui palju maksab: Hella Moodul Double Beam FF töötuli, lühike valgusvihk (1GB-996-080-031 )Kaits kirjutas:Kui valid Hella, anna teada. Loodan saada parimat hinda.
; Hella Rallye 1000 FF Xenon (1F5-008-273-041) ja Hella 3000 (1F8-006-800-301, plastkrpusega, valgusarv 37,5)
P.S. Inimesed, miks te ennast varjate? Miks ei ole enamusel telefoninumbrit välja toodud. Või olen mina tõesti ainuke kes kirjavahetuse asemel eelistaks lihtsalt helistada ja kõik vajalik kohe teada saada.
P.P.S. Täpsustasin veidi küsimust kuna töötulede koha pealt oli see "kahe elemendiga" liialt laialivaguv mõiste.
Viimati muutis FB, R Jaan 11, 2008 3:00 pm, muudetud 2 korda kokku.
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Palun seletage lollile mis kuradi imevidin see Hiina xenon lamp on?hulkur kirjutas:Need kahe elemendiga Hellad on ilgelt head küll. Nende ainuke viga on, et sinna ei mahu hiina xenon pirnid sisse. seepärast olen ise viimased ostnud need wesemi väikesed kandilised (vist on mingi 10x10cm) js siis xenon sisse...Veiko kirjutas:Hella kahe elemendiga töötuled on parimad.Kinnita esitiibade tagumistesse otstesse.
Veiko
Tegelen küll igapäevaselt valgusarvutuste ja valgustite müümisega, kuid siin jooksis mu juhe kokku.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
draakon kirjutas:
Mina paigaldasin atv'le sellised ja sinna viskasin xenoni ka veel sisse. Julgen väita et paremat lahendust pole olemas. Töötule klaas on ka nn. selge mis näitab oluliselt paremini kui hella omad. Saadaval ka 2 pirniga. Hind oli ka väga mõistlik.
Draakoniga täiesti nõus. Ja lisaks veel , et nende korpus on siga kõva ja vastupidav. Suki katusel püsivad nad täiesti tervena ja nägin kuidas selline tuli läbi tõstuki turvaklaasi põrutas ja omal ainult kriimud peal, ning üks pirn andis otsad. Valgus vihk toredalt lai ja ühtlane. Mina olen rahul, muidu selline viriseja nagu ma olen.
Draakoniga täiesti nõus. Ja lisaks veel , et nende korpus on siga kõva ja vastupidav. Suki katusel püsivad nad täiesti tervena ja nägin kuidas selline tuli läbi tõstuki turvaklaasi põrutas ja omal ainult kriimud peal, ning üks pirn andis otsad. Valgus vihk toredalt lai ja ühtlane. Mina olen rahul, muidu selline viriseja nagu ma olen.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Hella Rallye 1000 FF Xenon (1F5-008-273-041-6900eekuFB kirjutas:Kui palju maksab: Hella Moodul Double Beam FF töötuli, lühike valgusvihk (1GB-996-080-031 )Kaits kirjutas:Kui valid Hella, anna teada. Loodan saada parimat hinda.
; Hella Rallye 1000 FF Xenon (1F5-008-273-041) ja Hella 3000 (1F8-006-800-301, plastkrpusega, valgusarv 37,5)
P.S. Inimesed, miks te ennast varjate? Miks ei ole enamusel telefoninumbrit välja toodud. Või olen mina tõesti ainuke kes kirjavahetuse asemel eelistaks lihtsalt helistada ja kõik vajalik kohe teada saada.
P.P.S. Täpsustasin veidi küsimust kuna töötulede koha pealt oli see "kahe elemendiga" liialt laialivaguv mõiste.
Hella 3000 (1F8-006-800-301, plastkrpusega, valgusarv 37,5)-990kr