Handymann- kas vints?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
1000kroonine on mänguasi,tõsisem riist on 2700kroonine,kuid sellel ei tohi mootorit kuumaks lasta,muidu lööb mootoris magnetid liimist lahti,ja siis purunevad nad ankru vahele kinni kiiludes.
Kuid selle riistal on siiski võimu ka Niva ja Uazi laadse sõiduki kraavist välja tõmbamiseks.
Kuid selle riistal on siiski võimu ka Niva ja Uazi laadse sõiduki kraavist välja tõmbamiseks.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
-
- Got ARB and Nitrous?
Re: vintsi ostusoov
Mul on uus Handymann(2700.eek)olemas kui keegi tahab vahetada tõsisema vintsi vastu,siis palun.
-
- Got ARB and Nitrous?
[quote=""Villu""]Kuule"tsortik",ega see Handymann nii hull ka ole,ma tirisin oma LC mudast välja nagu sitta,ainult et nüüd tahan panna ette korraliku vintsi.[/quote]
Õigust räägid, mina tõmbasin L200 mudast välja kuid kui ühe korra pidi vintsima siis jõudsin järgmine päev koju. Aeg maksab ka midagi!
Õigust räägid, mina tõmbasin L200 mudast välja kuid kui ühe korra pidi vintsima siis jõudsin järgmine päev koju. Aeg maksab ka midagi!