1990. aasta Cherokee piduririke -- kui kallis?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
olevtoom
Off Roader Wannabe

1990. aasta Cherokee piduririke -- kui kallis?

Postitus Postitas olevtoom »

Ülalmainitud 4-liitrise mootori ja automaatkäigukastiga autol võtab pidur erakordselt nõrgalt, mingist võimendusest pole juttugi.
Võrgust olen kokku lugenud, et süüdlaseks võib tõenäoliselt osutuda Bendixi ABS-süsteemi kõrgsurvepump. Mis läheb $$$ maksma.
Kas on veel teisi võimalikke -- ja odavamaid -- veapõhjuseid, et ostukandidaadiga edasi tegeleda tasuks?
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Pump maksab alates 3000 romulas (kui leiad)-17000 Ameerika Autos.
Ilmselt ostad tehase remonditud pumba 7000 eek eest.
Muud vead on vähetõenäolised. Bendixit pandi aastani 1991 k.a.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
aare66
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aare66 »

Kui pump ei tööta,võib viga olla ka pumbarelees.Seda otsi paisupaagi alt.Kui pump koguaeg töötab,aga survet pole ikkagi,on kinni jäänud piduriõli paagis klapp.Mõnikord piisab tugevast loksutamisest,parem oleks maha võtta ja puhtaks pesta.
olevtoom
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas olevtoom »

Tänan nõuannete eest, võtan need auto otsimisel arvesse.
Kasutaja avatar
mack
Mudder

Postitus Postitas mack »

aare66 kirjutas:Kui pump ei tööta,võib viga olla ka pumbarelees.Seda otsi paisupaagi alt.Kui pump koguaeg töötab,aga survet pole ikkagi,on kinni jäänud piduriõli paagis klapp.Mõnikord piisab tugevast loksutamisest,parem oleks maha võtta ja puhtaks pesta.
tere!

oskad äkki täpsemalt seletada sellest kalpi puhastusest?

ette tänades,

mack.
Viimati muutis mack, T Jaan 15, 2008 12:12 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
hamann
Mudder

Postitus Postitas hamann »

mul on pumba süsteem olemas kui soovi...
+37258117700
Kasutaja avatar
urmas

Nagu igal elektrimootoril, on ka pumbal kommutaator ja harjad. Koputamise juttu lugedes tuli meelde. Mul oli ühega seal viga.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Kasutaja avatar
mack
Mudder

Postitus Postitas mack »

hamann kirjutas:mul on pumba süsteem olemas kui soovi...
ei taha pumpa aga tahaks pidureid ilma koputamata.
Viimati muutis mack, T Jaan 15, 2008 12:12 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
mack
Mudder

Postitus Postitas mack »

urmas kirjutas:Nagu igal elektrimootoril, on ka pumbal kommutaator ja harjad. Koputamise juttu lugedes tuli meelde. Mul oli ühega seal viga.
point ongi selles, et ei koputanud sinna pumba juurde, mis asub paisupaagi juures, pumba mootor töötab pidevalt. Koputasin pidurivedeliku paagi juures ja selle tulemusel hakkas võimendi toimetama.
Kasutaja avatar
urmas

mack kirjutas:
urmas kirjutas:Nagu igal elektrimootoril, on ka pumbal kommutaator ja harjad. Koputamise juttu lugedes tuli meelde. Mul oli ühega seal viga.
point ongi selles, et ei koputanud sinna pumba juurde, mis asub paisupaagi juures, pumba mootor töötab pidevalt. Koputasin pidurivedeliku paagi juures ja selle tulemusel hakkas võimendi toimetama.
Ma avaldan siinkohal oma arvamuse ja kindlasti ei pea teised sellega nõustuma ning võivad ajusid nikastada Bendixi remondiga.
Kunagi pandi tehases see süsteem peale ja loodud on ta töötama. Miljonid sellega sõitnud ja seda kasutanud. Jonni pärast võib ju selle süsteemi endale selgeks teha.
Minu arust on Bendix ABS-i koht prügikastis, ka ajaloo prügikastis. Olen omanud vilumuse selle välja rookimisel ja teise peale panekul. Ühe õhtupooliku töö. Vaakmsüsteem romulast maksab 1500-2000. Kõik muu vajaliku saab välja roogitava rämpsu küljest.
Snegurochka ex.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”