Mingi imelik kõva tärin hakkab, kui pidurit kõvemini vajutada ja jääb 4-5sec-i pärast vait. Tundub nagu oleks piduri võim vms(vähemalt ma arvan et see on piduri võim).
Ei tea kas on mingit seost, aga mõnikord kui kõvasti pidurit vajutada, siis ei taha kohe kuidagi seisma jääda. Nagu korraks võttab ja siis kaob pidur ära.
Pilt ka asjast.
See on Bendix ABS kõrgsurve pump, mis sellist häält teeb... mul oli sama asi mis lõppes sellega, et pump jäigi lööma ühesõnaga midagi andis saba... vahetasin enda oma tavalise vaakumi vastu...
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
zyon kirjutas:See on Bendix ABS kõrgsurve pump, mis sellist häält teeb... mul oli sama asi mis lõppes sellega, et pump jäigi lööma ühesõnaga midagi andis saba... vahetasin enda oma tavalise vaakumi vastu...
Just nii see käib.
Aga kui tahad remontida, siis 2000 eeku eest saad kogu Bendixi. Pedaalist ABS anduriteni välja.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
zyon kirjutas:See on Bendix ABS kõrgsurve pump, mis sellist häält teeb... mul oli sama asi mis lõppes sellega, et pump jäigi lööma ühesõnaga midagi andis saba... vahetasin enda oma tavalise vaakumi vastu...
Mis moodi seda tavalist vaakumpumpa sinna vahele aretatakse?
Ei käi vist asi päris nii, et võtad selle ära ja paned uue asemele?
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
See tõesti väga lihtne protseduur... läks mingi 30-45min
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Mul vist sama teema, kuna lambist hakkab aeg ajalt see ragin (sama hääl ka siis kui libedal pidurid plokki lükata-ABS). Kui olemasolev asendada vaakumpumbaga, siis abs jääb ikka samamoodi toimima või
Tervist. Peale mitut päeva internetis põhjaliku otsimist, jõudisn otsaga siia. Oman Peugeot 605te, millel Bendixi pidurivõimendi ja ABS. Pidurdamine käib terve keha massiga ja armatuuris põleb suur STOP tuli.
Kas ka Peugeotil võimalik see võimendi ära vahetada tavalise vastu? Ja kui romulast lähen küsima pumpa siis millist, mis margi pumpa peaksin küsima.
Ja kas sellel võimendil ja absil ei ole mingisugust võimalust ta ajutiselt korda teha, et sõita saaks? Mis seal bendixi süsteemis õigesti jamab siis?
Kuda sa siia sattusid
See pump füüsiliselt koolebki ära. Tavalistelt autodel on vaakumvõimendi, aga jeebul ja nüüd siis ka pesukotil elektriga.
Äkki on ühesugused. Homme mul auto Kungla 41 garages, tule vaata.
Snegurochka ex.
Selge. Homme ei saa kahjuks läbi tulla. Kungla 41 Rakveres?. Proovin ka ABSi lahti ühendada. Näiteks sellist tunnust nagu mingid imelikud hääled võimendi juurest ei ole Pesukotil.