Seega kui kellelgi on Tallinna (või Viljandi) ümbruses väike kummipaat 6-8 juulil kasutamata seismas ja on nõus seda laenama sihipäraseks kasutamiseks, siis tel 5267715 ja margo.nurk@mail.ee
PS!Aer(ud) võiks kah olemas olla

Moderaatorid: jr, boob, Moderators
2010a oli neid näiteks 2tk.CaveMan kirjutas:Huvitav palju neid veepunkte kokku on? Palju see mõjutab, kui need vahele jätta?
Hm, paneb mõtlema. See teeb punti lõikes küll kolesuure investeeringutyyp07 kirjutas:2010a oli neid näiteks 2tk.CaveMan kirjutas:Huvitav palju neid veepunkte kokku on? Palju see mõjutab, kui need vahele jätta?
5.5 Ujuvvahend peab kandma kõige raskema seltskonna liikme 1,5Maaks kirjutas:No ei tea, paari punki pärast ei hakka nüüd küll paati ostma
See ju turistiseiklus ja lõplik paremusjärjestus ei ole (mulle) oluline.
Ei tea kas "Kirovitsi õhukumm" korraldaja silmis kvalifitseeruks ujuvvahendiks
Mina küll ei vaataks seda selle nurga alt, palju ma tegin/teen investeeringuid ürituseks. Asi on ju ikkagi funis ja feelingus. 2011 oli ka 2 veepunkti ja me jätsime need kõige viimaseks, oli mõnus peale päeva palavas autos mõned sulpsud teha.CaveMan kirjutas:Hm, paneb mõtlema. See teeb punti lõikes küll kolesuure investeeringutyyp07 kirjutas:2010a oli neid näiteks 2tk.CaveMan kirjutas:Huvitav palju neid veepunkte kokku on? Palju see mõjutab, kui need vahele jätta?
Tänud vihje eest!Alex kirjutas:Selle sama Fishmani ostsin eelmine nädal K-Rautast 39.90 eest samuti "punktide" võtmiseks.Samas oli seal pakkuda ka aerudega lastekaid alates 10-st eurist.