Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Töökoda asub Tartust 25km Räpina poole. Oleme tegelenud Mootorite, sildade, k.kastide, vahekastide remondi ja hooldusega el.tööd. Vajadusel abistame varuosade otsimisega ja autovigade tuvastamisega. Teostame ka Off-road varustuse paigaldust ja hooldust.
Tel 58023801
Tere. Mul on mure Ford Exploreri vahekastiga läbi on siis minemas viskosidur selline diagnoos pandi igaljuhul ja sai siin Tartus viidud ühte kohta aga ei saadud hakkama kas saaks äkki abi tahaks et asi ikka ilusti töötaks hetkel maru rapsib kui keerad ..Tel 56567552
Hea teada, et siin lähedal ka maasturitele spetsialiseerutakse. Ise olen Võnnu külje alt. Ehk tulen varsti frosjaga läbi. Äkki viskate kaardi üles asukoha kohta või gpsile mingi pidepunkt.
agent007 kirjutas:Hea teada, et siin lähedal ka maasturitele spetsialiseerutakse. Ise olen Võnnu külje alt. Ehk tulen varsti frosjaga läbi. Äkki viskate kaardi üles asukoha kohta või gpsile mingi pidepunkt.
NB!!! KASUTAGE SUUREMAID TEID!!! Punktist B vasakule ei lähe reaalselt sellist teed, mida te tavalise maasturi/autoga läbida saate. See tee on klass oma ette.