O:Haagise voolumuundaja 24-12V
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O:Haagise voolumuundaja 24-12V
Kes pakub müüa sellist asja nagu haagise voolumuundajat?
24v autole oleks vaja sellist asja,mille abil saaks ühendada 12v haagist.
Tambet
Tel:51981117
Tambet
Re: O:Haagise voolumuundaja 24-12V
Ma kunagi mõtlein ka sellele,aga siis ostsin magnetiga kärutuled ja panen need külge,kui vaja.
Ma ei tea,kui legaalne see on,aga ehk politsei saab ka asjast aru.Tegu oli siis kerghaagiste haakimisega,laiema haagise ja ääretulede korra seda meetodit kasutada ei saaks.
Ma ei tea,kui legaalne see on,aga ehk politsei saab ka asjast aru.Tegu oli siis kerghaagiste haakimisega,laiema haagise ja ääretulede korra seda meetodit kasutada ei saaks.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
- TiitR
- I live off from the mud
Mina sain sellise asja Tartust Veoautoring`ist.tamps kirjutas:Kes pakub müüa sellist asja nagu haagise voolumuundajat?
Tambet
TiitR kirjutas:Mina sain sellise asja Tartust Veoautoring`ist.tamps kirjutas:Kes pakub müüa sellist asja nagu haagise voolumuundajat?
Tambet
Mis selline asi ka maksis?TiitR kirjutas:Mina sain sellise asja Tartust Veoautoring`ist.tamps kirjutas:Kes pakub müüa sellist asja nagu haagise voolumuundajat?
Tambet
LUAZ 969m ja Toyota Land Cruiser BJ40
Me tegime ise vana patroli või millegi sellise omast,käib lihtsalt käru pistikute vahele ja tõmbame käru külge kinni.
Proto
53951597
53951597
Mina panin haagisele ledtuled, mis töötavad nii 12 kui ka 24 volti. Vist oli isegi 9-30 VDC.
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
- totu
Autodet pakkus ka sellist asja. Rendihaagisele ei ole LED lahendus ja omal sai katse-eksituse meetodil takistid vahele tehtud, kongi laes ja korraliku jahutusega- toimib.
Tehtud, mõeldud.
- kalleo
- Rock Crawler
Tagantjärgi tarkus e. lollus... Ärge takistage. Taki asemele võib ju panna (sahtlis vedeleva) sama W-ga teise 12V pirni. Kui on kohta kuhu pirnid paigutada nii et ei oleks katki mineku ohtu.totu kirjutas:... ja omal sai katse-eksituse meetodil takistid vahele tehtud, kongi laes ja korraliku jahutusega- toimib.
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Alaldi ostsin rekka juppide poest ja maksis eegi ajal ca700.- . Neid seal saadaval erinevate võimsuste jaoks .Alles mõni päev tagasi
nägin Hiluxit millel oli küljes kaks pesa - 12 ja 24 oma. Teinekord võibolla vaja ka võõrast haagist vedada siis 24 V pirnid või tuled
ei aita ikkagi .
nägin Hiluxit millel oli küljes kaks pesa - 12 ja 24 oma. Teinekord võibolla vaja ka võõrast haagist vedada siis 24 V pirnid või tuled
ei aita ikkagi .
- isakene
- I know how to fix stuff
Mul peaks olema veel paar 10A konverterit olemas, €20 eest annan ära. Mugavam oleks muidugi 4-sektsiooniline konverter, aga pole enam tükk aega ühtegi ette juhtunud...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Oleks vaja ikka eraldi sektsioonidega.isakene kirjutas:Mul peaks olema veel paar 10A konverterit olemas, €20 eest annan ära. Mugavam oleks muidugi 4-sektsiooniline konverter, aga pole enam tükk aega ühtegi ette juhtunud...
Mitme sektsiooniga need Sul on?
Pean siis 4 tk ostma või?
- totu
... tegelikult 5tk. Iseenesest oleks vast parim lahendus.tamps kirjutas:Oleks vaja ikka eraldi sektsioonidega.isakene kirjutas:Mul peaks olema veel paar 10A konverterit olemas, €20 eest annan ära. Mugavam oleks muidugi 4-sektsiooniline konverter, aga pole enam tükk aega ühtegi ette juhtunud...
Mitme sektsiooniga need Sul on?
Pean siis 4 tk ostma või?
Korrektsem kui takistid ja odavam kui mitme kanaliga konverter, tuleb üks konverter ja releed igale kanalile. ST. auto valgustus juhib releesid ja haagisesse läheb konverteri 12V läbi releede. Miks ise loobusin, on haagise täielik pimenemine konverteri või peakaitsme hävimisel. Jadapirnide mõte ka üsna OK aga erinevate haagiste kasutamisel ei tea kunagi, mitu pirni gabariidiahelas on. Takistiga saab normaalpinge 8-10V peale jätta (jadapirnid hakkavad selle peale juba läbi põlema, 28- 8= 20V) ja paari pirni puudumisel toimub lihtsalt väike pingetõus. Lisaks on mul akendega kuut ja veidi nõme on sinna mingeid vilkuvaid tulukesi installida. Saab ju kesta ümber ehitada aga.... Takistite variant oli kuidagi käepärasem ja asjad leidsin riiulist (220V küttekeha, tükk tekstoliiti, mõned poldid-mutrid ja radiaator. Paar aastat on toiminud, läheb üsna soojaks aga ei midagi hullu. Ja vana pesa jätsin ka alles, st autol on 12- ja 24V pesad.
PS. tarbijate ühendamine akude vahele (12V akude jadaühenduse sillalt) unustage ära. Proovitud, jätab teele.
Tehtud, mõeldud.
- inseneer
- Legod Varuosadest
Mul peaks ka riiulis üks 5 sektsiooniline vigur leiduma. 35.- raha eest vahetab omanikku.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
- isakene
- I know how to fix stuff
Kusjuures, mitmekanaliline konverter on vaid soomlaste ja rootslaste nägemus. Mujalt Euroopast tulevad kõik 24-voldised autod ilusa klotsiga, mille sees on kahe transiga ehk 10A konverter, hunnik (enamasti ilusti trükkplaadile joodetud) releesid ja pihutäis kaitsmeid. Ja kui kõik ahelad on kaitstud, siis on konverteri hävimine vägagi harv juhus. Kaitse ikka vahel läbi põlebtotu kirjutas: Korrektsem kui takistid ja odavam kui mitme kanaliga konverter, tuleb üks konverter ja releed igale kanalile. ST. auto valgustus juhib releesid ja haagisesse läheb konverteri 12V läbi releede.

Teele alati ei pruugigi jätta. Aga 100% on kindel, et akudest saab nii üsna lühikese ajaga lahti.totu kirjutas:PS. tarbijate ühendamine akude vahele (12V akude jadaühenduse sillalt) unustage ära. Proovitud, jätab teele.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.