Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
Viimati muutis urmas, P Mär 31, 2013 11:41 am, muudetud 6 korda kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
ttambett kirjutas:Kui palju see vidin kaalub? Kas auto kere värvi saab ka teha- kui saab siis palju maksab?
1. 60 kilo. Maha saab materjali paksuse arvelt, kuid ainult stange puhul, mis on 2/3. Sealt 0,5mm, ehk siis ca 6kg. Vintsialusest ja kinnitustest pole miskit maha kraapida. Chero stange näiteks 35 kg. Suurus kaalub
2. Kindlasti saab. Pulbervärv RAL-i järgi ja hind sama. Kui sealt ei leia õiget tooni, siis teeksin liivapritsi ja epokrundi. Siit foorumist leiab ka värvija. Kasutaja "tango" vbl.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
XJ sai rauad
Esimene (vintsialus, tõmbeaasad, süvised hi-liftile) 550, küljed 170, tagumine 150. Kokku 820
Koos paigaldusega on hind.
Tallinnas, Kalamajas.
Urmas 5o59185
Viimati muutis urmas, L Dets 29, 2012 9:24 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Eelmises postis oleva rauaringi ja Chero õnnelik omanik lisab vaid,et töö kvaliteetne ja tulemus nägus linnas ja praktiline metsas.Antud esiraud käib veel viisakamaks,kui vaja,saab 4 poldiga eemaldada raua ülemise osa ja jääb vaid rauast stange.Seda oli küll mul isiklikult vaja,et meeldida oma Cheroga ka teiste Euroopa riikide politseinikele.
Või mis ma siin ikka seletan,pooled linna Cherodest vuravad nagunii Urmase tehtud raudades ringi,see räägib juba enda eest.
jr kirjutas:Kas foorumi liikmele kehtib ka -25% soodustus?
Miks Sa seda küsid. Kas tahad rauda osta?
Teen neid raudu, sest mulle meeldib see töö. Päris oma kätega, kodu kõrval garages, teen seda tööd. Sa ju isegi käinud ja näinud. Maksavad nad täpselt niipalju, kui ma viin metallimüüjale, ruumirentijale, värvijale ja koduRimile.
Kui üks etapp vahelt välja jätta, saabküll -25%
Müüki ka müügiteemas! Lähipäevil pildid Jeep ZJ ja LR2 ninadest.
Snegurochka ex.
LR2 saab sellise raua minu juurest. Komplektis vintsialus, tõmbeaasad, hi-liftile süvised, alummiiniumist esimene põhjakaitse.
Värvitud ja paigaldatud.
Hind 770 eurot.
Aega valmistamisel kulub...kahjuks 3 nädalat min.
Tallinnas, Kalamajas.
5o59185
Viimati muutis urmas, L Dets 29, 2012 9:24 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Eelmises postis oleva esi raua ja LR õnnelik omanik lisab vaid, et töö kvaliteetne ja tulemus väga super. Olen igati rahul ning lisan siia ka selle et inimene tõesti teab mida teeb ja on hingega asja juures.
P.S. Jeep XJ-le on paigaldus ülilihtne. Seepärast pakun välja värvimata-paigaldamata asja. Stange sarvede ja torudega, vintsialus, tugevdused, poldid-mutrid.
Paigaldamiseks auto alla ronima ei pea. Vajalik rellakas ja 17-19 võtmed.
Hind 400 eurot.
Snegurochka ex.
Juhul, kui ma tahaks cherole esirauda ilma sarvede, torudeta ja ise paigaldaksin, siis palju umbes läheks kokku?
Siis tean arvestada, mitu kuud pakisuppi sööma peab
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Juhul, kui ma tahaks cherole esirauda ilma sarvede, torudeta ja ise paigaldaksin, siis palju umbes läheks kokku?
Siis tean arvestada, mitu kuud pakisuppi sööma peab
400 vintsialusega.
Ilma 280
Viimati muutis urmas, L Mär 23, 2013 12:17 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Urmas , kas lego saaks sinult tellida ?
Mõtlen lihtsalt normaalseid margikohaselt lõigatuid detaile, mille saan ise oma nelikveolise heaks kokku suristada?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee