Info 5o92371.
Asukoht Harjumaa, Ellamaa
Hind 650€
Transpordi võimalus.
Kui on piisavalt huvilisi, võin ka juppideks tõmmata.

Moderaator: Moderators
111 hobust on 82.7727 kW, seega müüja väga ei eksi.Jünger kirjutas:Saa juba ükskord aru, et see ei ole 83kw
Kaspar
Krt mõtlesin just esisilda pakkuda!BTR kirjutas:See 0n Disco 1,200 tdi,83 kw. Selle on pidev nelivedu,st esisild on kogu aeg sees ja eraldi lylitada ei saa.Kui esisillas on mingid nuudid läbi voi pooltelg puru,siis auto liigub ainult sisselylitatud keskdifri lukuga,mis voibki olla probleemi algpohjus. Kast kutu,kuna on soidetud lukus difriga hea haardumisega pinnasel. Huvitab kytusepaagi ja radika hind.
Landy kirjutas:111 hobust on 82.7727 kW, seega müüja väga ei eksi.Jünger kirjutas:Saa juba ükskord aru, et see ei ole 83kw
Kaspar
Tark kirjandus ütleb 200Tdi mootori kohta:
Võimsus:
111 bhp @ 4000 rpm
107 bhp @ 3800 rpm (To defend)
Väändemoment:
195 lb ft @ 1800 rpm
188 lb ft @ 1800 rpm (To defend)
RAMBO kirjutas:Krt mõtlesin just esisilda pakkuda!BTR kirjutas:See 0n Disco 1,200 tdi,83 kw. Selle on pidev nelivedu,st esisild on kogu aeg sees ja eraldi lylitada ei saa.Kui esisillas on mingid nuudid läbi voi pooltelg puru,siis auto liigub ainult sisselylitatud keskdifri lukuga,mis voibki olla probleemi algpohjus. Kast kutu,kuna on soidetud lukus difriga hea haardumisega pinnasel. Huvitab kytusepaagi ja radika hind.
Terv.
RAMBO
Sinu kuulutust on ka fbs nähtud, miks sa siis siin kuulutad?AlexP kirjutas:RAMBO kirjutas:Krt mõtlesin just esisilda pakkuda!BTR kirjutas:See 0n Disco 1,200 tdi,83 kw. Selle on pidev nelivedu,st esisild on kogu aeg sees ja eraldi lylitada ei saa.Kui esisillas on mingid nuudid läbi voi pooltelg puru,siis auto liigub ainult sisselylitatud keskdifri lukuga,mis voibki olla probleemi algpohjus. Kast kutu,kuna on soidetud lukus difriga hea haardumisega pinnasel. Huvitab kytusepaagi ja radika hind.
Terv.
RAMBO
Sinu pakkumine on facebookis nähtud. Mainiks veel ära, et tõstukil proovides vedas esimest kardaani ringi, rattaid aga mitte, seega tõenäoliselt on vigane siiski esisild.
Ostma ma seda aga ilmselt ei torma kuna auto kereosa on nii pehme, et mina seda taastama ei viitsi hakata. Äkki jääb see uue omaniku teha.
Kõigil ei ole ju facebooki...RAMBO kirjutas:Sinu kuulutust on ka fbs nähtud, miks sa siis siin kuulutad?AlexP kirjutas:RAMBO kirjutas:
Krt mõtlesin just esisilda pakkuda!
Terv.
RAMBO
Sinu pakkumine on facebookis nähtud. Mainiks veel ära, et tõstukil proovides vedas esimest kardaani ringi, rattaid aga mitte, seega tõenäoliselt on vigane siiski esisild.
Ostma ma seda aga ilmselt ei torma kuna auto kereosa on nii pehme, et mina seda taastama ei viitsi hakata. Äkki jääb see uue omaniku teha.
Terv.
RAMBO
...ja milles siis on sinu brobleem? Nagu sa ise vastasid, et kõigil pole fbd! Mõttetu kõvataja!AlexP kirjutas:Kõigil ei ole ju facebooki...RAMBO kirjutas:Sinu kuulutust on ka fbs nähtud, miks sa siis siin kuulutad?AlexP kirjutas:
Terv.
RAMBO
RAMBO kirjutas:...ja milles siis on sinu brobleem? Nagu sa ise vastasid, et kõigil pole fbd! Mõttetu kõvataja!AlexP kirjutas:Kõigil ei ole ju facebooki...RAMBO kirjutas:
Sinu kuulutust on ka fbs nähtud, miks sa siis siin kuulutad?
Terv.
RAMBO
Terv.
RAMBO