kummist kirjutas:Pole tõsi. Tegemist on põlve otsas tehtud lahendusega, mis ei taga, et kaamera alati töötab.
Pooleldi õigus. Mina ei kasuta seda, lihtsalt mainisin olemasolu. Lumia telefonil töötab küll korralikult.
kummist kirjutas: Lisaks tuleb see ööseks autost ära koristada.
Ainuüksi iminapa poolt jäetud jälg klaasil kutsub "doosiotsinguil" tüüpe ligi, rääkimat autosse unustatud nutikas.
Miks peaksidki telefoni autosse jätma???
kummist kirjutas:Oluliselt parema pildikvaliteedi annab. Võrdle näiteks kümne aasta taguste telefonide kaamerapildi kvaliteeti tänastega - ütled, et ei ole vahet?
Ma ei väida, et nende kahe toote erinevus nii suur on kui eelpool toodud näide, kuid vahe on selgelt sees ja mõjutab hiljem võimalust autonumbreid tuvastada näiteks vastu tulnud auto puhul.
Loe uuesti seda kohta, kus kirjutasin vajadusest.
kummist kirjutas:Ometigi king kuskilt pigistab? Kuidagi vastuoluline postitus.
Ausõna - ei pigista. Ütlen siis uuesti - igaühele vastavalt vajadustele, igaüks ostab just sellise, mida tal vaja on.
Vastuoluline on hoopis lausete väljarebimine postituse üldmõttest.
Minul pole vajadust kaamera lisafunktsioonideks. Hetkel kaks odavat kaamerat käigus olnud ligi aasta ja ära klaarinud kaks avariijuhtumit minu kasuks, mis oleks tõenäoliselt ilma kaamerata palju vaidlusi nõudnud. Minu kuu keskmine läbisõit tuleb ca 5000km ja mul oli vaja lihtsalt kaamerat liikluse jälgimiseks, arvestades seda hullumaja, mis hetkel liikluses toimub, eriti reede õhtuti. Kui selle töö teeb ära 15-dollariline, siis milleks mulle 65'ne? Oma raha on see tagasi teeninud ja asi toimib. Kui tekib vajadus parema järgi, siis otsingi parema.