Soov soetada Grandi, aga teadmised sellise kohta puuduvad...
Moderaator: Moderators
Soov soetada Grandi, aga teadmised sellise kohta puuduvad...
Sellist isendit siis oleks soov soetada/vahetada ühe ebameeldiva sõiduauto vastu, millised riskid sellega kaasnevad, nõrgad kohad jne, päris saamatu selle kohapealt, aga auto meeldib:) Kütuse kulu kohta võiks ka kosta, rallid omal ajal juba ladaga sõidetud, mõtlen just rahulikku kulgemist, metsa ei plaani ka minna:)
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... dd1d239402
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... dd1d239402
Viimati muutis Vanapeer, P Mär 04, 2012 4:55 am, muudetud 2 korda kokku.
53422642
Re: Soov soetada Grandi, aga teadmised sellise kohta puuduva
see mootori valem ei pidavat kõige parem ja vastupidavam olema!kogu natuke raha juurde ja saad 2,7crd mis pidi juba oluliselt parem olema,aga see on kõigest minu arvamus. 

Asi pole kogumises, vaid pakutakse vahetuseks diisel Mondeo vastu, mis selle mootoriga siis lahti on niiväga? Kas kardab kuuma vms? Ja kuidas veermik vastu peab, metsa eriti asja pole, kui just suvisel ajal suvilas paar puunotti heinamaalt kuuri juurde sikutada:) Lähen täna proovisõidule, mida jälgida?ints20 kirjutas:see mootori valem ei pidavat kõige parem ja vastupidavam olema!kogu natuke raha juurde ja saad 2,7crd mis pidi juba oluliselt parem olema,aga see on kõigest minu arvamus.
53422642
3.1 tasub eemale hoida, otsingu abil leiad palju teemasid. Tavaliselt üritatakse neist 3.1 lahti saada, kui teekond jälle lõpusirgele on keeranud (ehk mõned märgid järjekordsest mootoriremondist on ennast ilmutanud). Ega see 2.7 selles osas parem ei ole. Enamik odavama otsa autosid on ka täpselt sellises seisus, et pärast ostu saad aasta jooksul enamiku "rõõmudest" läbi elada ja avastad, et oleks võinud bensuka või järgmise põlvkonna diisli võtta.
Kui just eriline sado-maso fänn ei ole, siis hoiaks eemale!
Ei tea mina kedagi kes oleks selle mootoriga autoga õnnelikuks saanud(jäänud)...

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Aga mina oman sellist, just selle "paha" mootoriga. Okei, mitte kaua, aga olen siiani rahul. Käivitub poolest pöördest ja sõidab
"kuuma" ei taha ükski mootor, jahutussüsteem peab korras olema! Olen omanud väga palju saksa R6 mootorivalemiga autosid, mis pidid ka kuuma kartma, sest plokikaas on pikk ja läheb kõveraks, kui üle kuumeneb... Aga ühegagi polnud probleeme. Auto tuleb korras hoida ja hooldada, on minu arvamus. Siis kestab ka. Idanaabrite foorumeid lugedes olen vastupidi, selle mootori kohta palju head lugenud, vaatamata mõningatele iseärasustele... Aga 2.7CRD kohta palju probleeme kütusesüsteemiga... Võta nüüd kinni, keda uskuda. Ise olen ikkagi seda usku, et hoia auto korras, hoolda õigeaegselt... Küll ta siis sõidab.
PS: ostmisel siiksi võiks põhjalikult auto üle vaadata, et eelmised omanikud teda surema pole jätnud... Aga see kehtib vist iga autoostu kohta.

PS: ostmisel siiksi võiks põhjalikult auto üle vaadata, et eelmised omanikud teda surema pole jätnud... Aga see kehtib vist iga autoostu kohta.
Grand Cherokee 3.1TD Laredo 2000.
My Jeep won a war, while your Honda mowed my lawn!
...jah, kui auto on korras ja ka varasemalt korralikult hoitud, siis ta töötab. paraku kipub olema aga nii, et sellist autot müüakse tavaliselt siis, kui ta enam esimeses nooruses ja parima tervise juures ei ole! See mootor on lihtsalt tõestanud, et ta ei ole just kõige vastupidavam, negatiivseid kogemusi on inimestel sellega lihtselt rohkem kui positiivseid...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Nuvot, nii ja naapidiseid arvamusi, auto tundub ok olevat ja mulle tasuks see vahetus igatpidi ära. Ilmselt saab see teoks, ja kohe uued termostaadid jne:) Kas nii 

53422642
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Siin vähe selle mootoriga kulgejaid.
Vaata http://chryslerclub.ee/foorum/
Loe ka 2,5 mootori juttu, see on sama -1 silindriga.
Vaata http://chryslerclub.ee/foorum/
Loe ka 2,5 mootori juttu, see on sama -1 silindriga.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Radikat soovitan kriitilise pilguga vaadata: Mina tegelen oma radika vahetusega parasjagu ja odav lõbu see just pole. Üleüldse tasuks üle kontrollida kogu jahutussärk, et poleks lekkeid. Auto kõrval kontrolli vedelikud, jahutusvedelik ja õli peaks "õige" välimusega olema, et mahlad segamini poleks.Vanapeer kirjutas:Nuvot, nii ja naapidiseid arvamusi, auto tundub ok olevat ja mulle tasuks see vahetus igatpidi ära. Ilmselt saab see teoks, ja kohe uued termostaadid jne:) Kas nii
Grand Cherokee 3.1TD Laredo 2000.
Õli on õige diiselauto õli värvi:) Oli alles vahetatud, päris must ei ole ikka.Genka kirjutas:Radikat soovitan kriitilise pilguga vaadata: Mina tegelen oma radika vahetusega parasjagu ja odav lõbu see just pole. Üleüldse tasuks üle kontrollida kogu jahutussärk, et poleks lekkeid. Auto kõrval kontrolli vedelikud, jahutusvedelik ja õli peaks "õige" välimusega olema, et mahlad segamini poleks.Vanapeer kirjutas:Nuvot, nii ja naapidiseid arvamusi, auto tundub ok olevat ja mulle tasuks see vahetus igatpidi ära. Ilmselt saab see teoks, ja kohe uued termostaadid jne:) Kas nii
53422642
Mootoril kontrolli, kas kaaned pole mõrased. Kontrolli, kas lõdvikud lähevad käima pannes kohe surve alla. Kui on juba kuum mootor, lase korgist surve maha ja vaata kas pumpab kohe surve üles. Kui ajab lõdvikud punni, või tuleb tühikäigul väikseid vahutavaid mullikesi on mõni kaan mõrane. Kaaned lähvad mõraseks üldise metalli väsimise pärast, pole seal mingit kuuma vaja. Tavaliselt tuleb mõra, nagu kõigil diislitel kahe klapi vahele. Seal aitab ainult uus kaan.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Eks sellega ole ikka nii, et kui juba pähe on võetud ja $$$ on silmis, siis läheb nagunii see variant käiku hoolimata sellest, mida teised soovitavad. Enamike 3.1 ostusoovidega siin vist nii läinud. Eks oma lollusest on ikka kõige kindlam õppida 

Eks see kütusekulu võrreldes teiste sama mudeli mootoritega ahvatleb...FlammablE kirjutas:Eks sellega ole ikka nii, et kui juba pähe on võetud ja $$$ on silmis, siis läheb nagunii see variant käiku hoolimata sellest, mida teised soovitavad. Enamike 3.1 ostusoovidega siin vist nii läinud. Eks oma lollusest on ikka kõige kindlam õppida
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
- Bytewize
- Rock Crawler
Seda annab remontida, paarisaja euriga keevitatakse praod kinni, tugevdatakse ära, lihvitakse ja antakse aastane garantiiibra kirjutas:Mootoril kontrolli, kas kaaned pole mõrased. Kontrolli, kas lõdvikud lähevad käima pannes kohe surve alla. Kui on juba kuum mootor, lase korgist surve maha ja vaata kas pumpab kohe surve üles. Kui ajab lõdvikud punni, või tuleb tühikäigul väikseid vahutavaid mullikesi on mõni kaan mõrane. Kaaned lähvad mõraseks üldise metalli väsimise pärast, pole seal mingit kuuma vaja. Tavaliselt tuleb mõra, nagu kõigil diislitel kahe klapi vahele. Seal aitab ainult uus kaan.

Mul üle aasta juba tip-top
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.