Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Analoogse, aga veel parema tulemue saad kui esimese kihina kasutad epoksiidi sisaldavat põhjapigi, mis jätab kõva aluskihi. Seejärel kannad sinna peale bituumenit sisaldava pealiskihi, mis jätab pealmise kaitsekihi pehme. Talub ilusti lööke ja igast kola viskamist kasti.
Ei. Ta nii vedel nüüd ka ei jää. Natuke nagu lihtsalt pehme.
Aga tuli meelde, et bituumenist parem oli kautsukit sisaldav põhjamastiks. Krt ei meenu ainult, kelle toode see oli. Igal juhul sai seda Ben autopoest ja vist oli ka Spies Hecker'i värvipood akadeemia teel.
Kui sellega tööd tegid, siis ta lõhnas küll nagu kummiliim ja kittis jube hästi kõik kohad kinni.
Ainult kivikaitse ei sobi.Sellest lähevad teravad esemed nii kui sipsti läbi.Ma ei ole Maariamaal kedagi seda müümas näinud kuid USA-s see eriti popp ei olnud.Kindlam on ikka panna plast vann kasti.
Veiko
Selleks ka see kautsuki sisaldav kivikaitse. See jääb nagu kõva kummikiht metallile. Sellest kivid ikka niisama lihtsalt läbi ei lähe. Põrkavad minema.
Kusagil olen mingit brosüüri näinud, mingi USA värk. Oli spetsiaalne värv kastide töötlemiseks, pidi paksu, pool elastse, plastiku sarnase kihi jätma.
Seal minu "nähtud" raamatus oli tõesti sellline paks kiht, nagu plastik kate. Eks neid värke ole igasuguseid.
Tallinnas Sikupilli Prismas oli/on müüa 3 sorti vene mastikseid autotarvete riiulis, enne olid plastik purkides nüüd plekist purkides.
Peal oli juttu et kuumutamisekorra saab ka püstoliga peale kanda.
Nivale sai pintsliga ja päris ok. Ei tea muidugi kuidas need asjad roostele mõjuvad kui ikka nati ussi all on?