Plokikaane tihendi vahetamine

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Re: Plokikaane tihendi vahetamine

Postitus Postitas matikala »

Uko kirjutas:Vene tüübid on neid ise üle tinutanud ja lasnud elektroonikutel teha,mõlemal juhul asi töötab.
Uko, kas seal vene foorumites miskeid skeeme/diagramme liigub?
Kujutan ette et on miski tyypviga, mitte et purunub igayhel erinevatest kohtadest
Sellel,juhul voiks ju et on tyyplahendus. Jootekolvi hoian kaes kull,kui miski pildi jarele teha

Sorry,Ibra...raakisid kull...ma ei taibanud trikki proovida,noh keegi nagu ei soovitanud ju ka kuidas ilma infratermota saaks noh nii proovida naidiku tookorda.. :oops:.. Mul on uus termostaat olemas, ara lohkusin selle paris esimese,mis kohe masina kuljes oli.

Aituma, Isakene, lingid ja nouanne vastuvoetud tanudega.
Viimati muutis matikala, L Jaan 26, 2013 10:30 pm, muudetud 1 kord kokku.
-------------------------------------------------------
2003 Shogun Warrior LWB 3.2 Di-D auto full UK spec's
Maakeeli valge mehe naftamootoril Pajeero,pika kerega
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Pilt

Aitahh Uko!
Mul ple praegu prille nae kaasas, kas Sa selle jubina miski margi/numbrid leiaksid sealt kust see pilt tuli?
Telliks kohe ara ja kui siin siis kohe tinutama :D
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Jutt oli mingist 10kilo oomist,marki ei tea.Sellel vidinal ei pidavatki midagi häda olema vahel,lihtsalt halb joode plaadi külge.Luubiga pidi nägema,keegi väitis lausa et vabriku viga.Pidi hakkama ka kütuse näidik jupsima.
olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Uko kirjutas:Jutt oli mingist 10kilo oomist,marki ei tea.Sellel vidinal ei pidavatki midagi häda olema vahel,lihtsalt halb joode plaadi külge.Luubiga pidi nägema,keegi väitis lausa et vabriku viga.Pidi hakkama ka kütuse näidik jupsima.
Dejavu,
Seda juttu ka keegi teine siin kohapeal mainis, et kutuse naidik ja too temp oma on omavahel seotud kui hakkavad segast peksma...ma poole korvaga kuulasin, meelde ei jatnud

Selge. Homne too teada. See karp peaks ilmselt lihtsalt lahti kaima, kaks kruvi ja lihtsalt steplist valja vist.

Head ood aga koigile praegu ja palju tanu!
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Tere pyhapaad!

See siin on siis nyyd minu oma. Niisama vaadates nagu viga ei leia. Kaisin lihtsalt kuuma kolviga molemad otsad ule, see R10 on nii pisike, nii pisike..

Pilt

Tubli viisteist mintsi voti kaivitamis asendis - aga mootor ei kai: mitte midagi ei juhtu.

Esimese testisoiduga ( termostaat on ikka veel lahti ) nii kumme min. seisis temp naidik nullis,
(tapsingi naidiku skeemi ara - motlesin)

Votsin uuesti lahti ja kaisin skeemi multimeetriga ule ( jah Uko 10 k oomi on see junn ) , takisti tootab, kaisin ka skeemi puutepunktid yle - takisti tootab. Kuna see oli ainus koht kust ma kratsima laksin siis edasine moistatamine tundus mottetuna - panin naidikuploki uuesti kokku ja tegin vahe pikema ringi, aga ei midagi, naidik nullis mis nullis.. Noh ja hakkasin siis masinat parkima ja...temp naidik oli joudnud sealt paris alt oma tubli cm jagu edasi. Ahaaaaa! Lulisin mootori valja ja minuti parast sisse tagasi - naidik arkas elule ja laks viimassesse kohta jalle tagasi!

Kuna termostaat pole minu majas ja see poiss,kelle juures ta on ikka veel magab (? !?) siis ootan et saaks termostaadi paika keerata ja testisoitu tegema minna.

Kirjutan edasi,kui see juhtub

Edit:

Tana sobrad oli mul synnipaev! Voi noh, mitte paris aga nagu synnipaev..

Panime termostaadi mootorisse tagasi ning laksime magedesse mollama.
Soida ulespidi soida alaspidi, temp seisab poole yheksa peal ja ei liigu mitte kusagile, ajasin kuni 150 tee peal valja, ronisime ulesmage oma terve miili, noel seisab omal kohal,nagu liimitud!

Selle ylikaua kestnud fiximise tulemusena on mul nuud peaaegu uus mootor :D ning hunnikuga kogemusi.

Ma tanaksin siin (sygava kummarduse saatel) Uko't, Ibra't, JaanMMC'd, Isakest, tuningman'i, Kroonilist, MartM'i,Tarmot, Igiliikurit,LR90,Karu ja Keegiveelt !!!

Eraldi veel tanud Austraalia ning Vene foorumitele!

Ma nuud naudin oma neljarattalist sopra veidi ja uute huvitavate teemadeni :D :D :D
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Tore ,kamba peale sai siis interneeduse kaudu auto korda.Aeg õlled teha.
olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Uko kirjutas:Tore ,kamba peale sai siis interneeduse kaudu auto korda.Aeg õlled teha.
Olled on ootamas!

Aitahh veel kord, esimest korda tana sain selle masinaga soita et ei pidanud motlema,mis tal viga on.

Lihtsalt super!
Kasutaja avatar
MartM
Mudder

Postitus Postitas MartM »

:bg

Einoh! mees! Minul tuli pisar silma!

See on nii tore, et lõpuks auto korda said!

Mul oli kunagi sama jama CarinaE (toyots) - vahetasin kõik enamvähem ära, ja viga oli pihustis. Oli bensakas. Ja peale seda oli selline tunne, et olen kõikvõimas :D

Ära nüüd oma jeebiga kuskile läbipääsmatusse kohta sõida! Nendel on ka piirid!
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

MartM kirjutas: ... Mul oli kunagi sama jama CarinaE (toyots) - vahetasin kõik enamvähem ära, ja viga oli pihustis. Oli bensakas. Ja peale seda oli selline tunne, et olen kõikvõimas :D ....
:D Tapipealt! Praegu on sihuke hoog (koos onnevarinatega) sees et parandaks teise mootori veel korvalt otsa
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”