Tere pyhapaad!
See siin on siis nyyd minu oma. Niisama vaadates nagu viga ei leia. Kaisin lihtsalt kuuma kolviga molemad otsad ule, see R10 on nii pisike, nii pisike..
Tubli viisteist mintsi voti kaivitamis asendis - aga mootor ei kai: mitte midagi ei juhtu.
Esimese testisoiduga ( termostaat on ikka veel lahti ) nii kumme min. seisis temp naidik nullis,
(tapsingi naidiku skeemi ara - motlesin)
Votsin uuesti lahti ja kaisin skeemi multimeetriga ule ( jah Uko 10 k oomi on see junn ) , takisti tootab, kaisin ka skeemi puutepunktid yle - takisti tootab. Kuna see oli ainus koht kust ma kratsima laksin siis edasine moistatamine tundus mottetuna - panin naidikuploki uuesti kokku ja tegin vahe pikema ringi, aga ei midagi, naidik nullis mis nullis.. Noh ja hakkasin siis masinat parkima ja...temp naidik oli joudnud sealt paris alt oma tubli cm jagu edasi. Ahaaaaa! Lulisin mootori valja ja minuti parast sisse tagasi - naidik arkas elule ja laks viimassesse kohta jalle tagasi!
Kuna termostaat pole minu majas ja see poiss,kelle juures ta on ikka veel magab (? !?) siis ootan et saaks termostaadi paika keerata ja testisoitu tegema minna.
Kirjutan edasi,kui see juhtub
Edit:
Tana sobrad oli mul synnipaev! Voi noh, mitte paris aga nagu synnipaev..
Panime termostaadi mootorisse tagasi ning laksime magedesse mollama.
Soida ulespidi soida alaspidi, temp seisab poole yheksa peal ja ei liigu mitte kusagile, ajasin kuni 150 tee peal valja, ronisime ulesmage oma terve miili, noel seisab omal kohal,nagu liimitud!
Selle ylikaua kestnud fiximise tulemusena on mul nuud peaaegu uus mootor

ning hunnikuga kogemusi.
Ma tanaksin siin (sygava kummarduse saatel) Uko't, Ibra't, JaanMMC'd, Isakest, tuningman'i, Kroonilist, MartM'i,Tarmot, Igiliikurit,LR90,Karu ja Keegiveelt !!!
Eraldi veel tanud Austraalia ning Vene foorumitele!
Ma nuud naudin oma neljarattalist sopra veidi ja uute huvitavate teemadeni