Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Kuidas ja kus saaks sellised kulumisjäljed taastada? Kardan, et uute tihendite vahetusega õli pidama ei saa.
Infot võiks saata meilile: andrus.randmaa@ritsu.ee
Või telefonile: 5137353
Viimati muutis andrusr, N Veebr 17, 2011 6:17 pm, muudetud 1 kord kokku.
Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Erilised moderaatorid tõstsid selle teema siia, kuigi ma arvan, et tegemist on ikka remondi, mitte biznisega. Suur aitähh TEILE.
[quote="andrusr"]Kuidas saaks sellised kulumisjäljed taastada? Kardan, et uute tihendite vahetusega õli pidama ei saa.
Infot võiks saata meilile: andrus.randmaa@ritsu.ee
Või telefonile: 5137353
Kas poleks võimalik kasutada originaaltihendist veidi erineva laiusega tihendit, see peaks uue tihendi tööpinna vanast natuke eemale liigutama?
If it looks like chicken, tastes like chicken, and feels like chicken but Chuck Norris says its beef, then it's fucking beef.
Seal võllil on selline ports tihendeid, vaheseibe ja lisaks stopperseib, et ei kannata teistsuguseid simmereid panna. Arvasin, et äkki kuskil keegi joodab või tinutab midagi peale ja siis lihvib maha. Roolivõllil ju erilisi pöördeid ei ole, aga sulametalliga mäkerdamisest ei tule midagi välja...Mõtleme edasi, mis saab.
Vbl pärast lihvimist simmeri sees olevat vedru paar keerdu lühemaks teha ja uuesti kokku keerutada.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Nagu näha, siis uusi tihendeid nii kui nii vaja sul. Mis masina karp on ? Kui Jeep, siis näiteks minu -.93 Grandile uus tihendite komplekt Silberist maksis 342,50 (- 5% ale oli kah )eek ja toote kood kui vaja, siis CK04762110. Tihendi vedru pingutada aitab kah, aga mitte vanade puhul.