Kus kohas TR3 tehnilistes reeglites on punkt, mis ütleb, et võistlusmasinal peab olema signaal.Veiko kirjutas:Kuna võistlus toimub uues kohas siis kontrolliks ka signaale kuna loomi tuleb kuidagi teepealt ära hirmutada
Tänud ette,
Priit
QKulgur
Moderaatorid: Veiko, erik, Arto, MM, Moderators
Priit, ka TR3 auto peab omama kehtivat ülevaatust ja SIGNAALI. Sellega on muidugi see jama, et ma pean nüüd hakkama seda sinna kuskile paigaldama, sest reeglina see pasun on mudast umbes ning ei tööta...TR Pjätt kirjutas:Kus kohas TR3 tehnilistes reeglites on punkt, mis ütleb, et võistlusmasinal peab olema signaal.Veiko kirjutas:Kuna võistlus toimub uues kohas siis kontrolliks ka signaale kuna loomi tuleb kuidagi teepealt ära hirmutada
Tänud ette,
Priit
QKulgur
TR Pjätt kirjutas:Härrased sportauole kehtivad teised ülevaatus nõuded kui tavaautodele. Mind nüüd huvitab kuidas siis hõbekoll oma TÜV-i saanud on? Kotkas siin väidab, et muidu TÜV-st ju läbi ei saa, kui pasun ei tööta. Kes soovib jah võib endale paigaldada sireeni ja ma olen nõus, et see võiks tungivalt soovituslik olla. Aga reglement seda ette ei näe ja 10 päeva enne starti läbi foorumi sellest teada anda on ka tobe. Mõni meist ei loe seda foorumi.
Priit
QKulgur
See kiivrite jutt on jummalast õige ettepanek. Tean ka seda,et sellest on varem juttu olnud. See on ka ainult minu arvamus.Praks1 kirjutas:Pasun on loogiline,et peab ja on igal autol
,APSI punkte võiks olla,kuna on lihtsam ja meeldib rohkem, pole erinevaid kaarte vaja otsida.
Kiiver võiks olla suva spordi kiiver(hoki,trikirattur jne)kuna meil kiiruseid pole ju,meie klaperi keskmine oli 12 kmh.Ralliga pole mõtet võrrelda kus keskmine kiirus on 120-130kmh.
Lihtsalt nende moto kiivritega ei kuule midagi ja palav hakkab.
Lihtsalt minu nägemus asjast,põhiliselt kiivritest.
Herr Kotkas, Eero ja Veiko.eero I kirjutas:TR Pjätt kirjutas:Härrased sportauole kehtivad teised ülevaatus nõuded kui tavaautodele. Mind nüüd huvitab kuidas siis hõbekoll oma TÜV-i saanud on? Kotkas siin väidab, et muidu TÜV-st ju läbi ei saa, kui pasun ei tööta. Kes soovib jah võib endale paigaldada sireeni ja ma olen nõus, et see võiks tungivalt soovituslik olla. Aga reglement seda ette ei näe ja 10 päeva enne starti läbi foorumi sellest teada anda on ka tobe. Mõni meist ei loe seda foorumi.
Priit
QKulgur
Kõike mida ei reguleeri tehnilised tingimused maasturite klassile TR 3 2005-2010, reguleerib https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12896328 jt. määrused.
Teh. tingimustes oli ka selline punkt:Võistluse tehnilisel komissaril on õigus starti mitte lubada autosid mis võivad seada ohtu võistlejaid või kolmandaid isikuid.
Kas signaali olemasolu on õige või vale, pole seekord, õnneks, minu otsustada. Kui õieti mäletan siis ei tohiks siignaali olemasolu nõudmine Sinu jaoks küll üllatusena tulla.
Mis sa jonnid, pole ju mln. krooni tehing.
Kogu lugupidamise juures, "lahingus näeme r."
Eero