Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

Neile, kes ei karda, kui kereni märg oled ja silmad tahavad okste taha kinni jääda... Tõelised hulljulged. Kõik siia, kokkusaamistest lihtsa ATV teemaliste juttudeni.

Moderaatorid: jr, hulkur, Moderators

Hydroid
Fitting 44"
Postitusi: 492
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve
Kontakt:

Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Hydroid » T Juul 15, 2014 9:50 am

Tere,

Olen värske ATV omanik. ATV on 2007 aasta Kawasaki Brute Force 650. Läbisõit peaks olema umbes 2900 miili. Tegin esialgu kõik õlivahetused ära (sillad + mootor).

Panin hetkel tähele, et hommikul ei taha starerist üldse käima minna. Kerid ja kerid ja ei lähe. Siis proovin tõmmata käsistarterit ja hopsti kohe läheb ilusti käima. ATV on tavaliselt puhanud umbes 24 tundi järgmise käivituseni. Soojalt käivitusega hetkel probleemi pole olnud, starterist läheb ilusti käima.

On kellelgi kogemusi ja oskab keegi palun nõu anda, kuidas võiks edasi käituda? Tahaks, et tehnika oleks ikka korras.

Ettetänades !
Kasutaja avatar
mart77
Rock Crawler
Postitusi: 990
Liitunud: K Juun 14, 2006 11:19 pm
Asukoht: Täna siin, homme seal. Pesa Kloogaranna-Laulasmaa

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas mart77 » T Juul 15, 2014 6:20 pm

aku nõrgaks ei jää? Proovi lisavooluga turgutada (autoaku paralleelselt lisaks).
Ehitusgeoloogia.
Puurimisest nii mõndagi.
53451948
Hydroid
Fitting 44"
Postitusi: 492
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve
Kontakt:

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Hydroid » K Juul 16, 2014 6:37 pm

Aga kerib ju normaalselt, ei "mälu" nii nagu autol tühja akuga. Jaa kerib suhteliselt pikalt.
mafik
Rookie
Postitusi: 1
Liitunud: L Sept 13, 2014 4:35 pm

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas mafik » L Sept 13, 2014 4:37 pm

endal sama jama, mõtlesin, et äkki ei saa kütust kätte normaalselt külmalt vms. aga mingit manuaalset küttepumpa tal vist ka ei ole? või oled oma probleemile mingi lahenduse juba leidnud, siis võiksid jagada.
Kasutaja avatar
hans
Fitting 44"
Postitusi: 476
Liitunud: E Mär 17, 2008 8:39 pm
Asukoht: Tallinn

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas hans » L Sept 13, 2014 9:40 pm

Kas külmat käivitades toore tõmbad peale?
Vajad uut esiklaasi või soovid autole haakekonksu? http://autoklaas24.ee
Hydroid
Fitting 44"
Postitusi: 492
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve
Kontakt:

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Hydroid » P Nov 30, 2014 10:58 am

Mafik
Mis ATV sul on ja mis aasta? Ma ei ole enda probleemile veel lahenduse leidnud. ATV foorumis soovitati uus aku osta jne, ostsin nüüd YUASA aku ja kerib ikka samat moodi kui vana exide, no natukene paremini, aga mitte nii nagu ma arvasin. Selline tunne nagu küte vajub ära, kuid tegelikult ta peaks seal ju vaakumiga kinni olema. Selline asi mis mul oli soojade ilmadega, et seisis ja käima ei läinud. Nüüd eile oli käivitasin jälle ja oli umbes 2 või 3 nädalat seisnud, alguses kerisin pikalt kaks korda ja ei midagi. Siis tegin ühe suitsu proovisin jälle ja siis läks pmst kohe käima. Soojenes umbes 10min, enne ei saanud sõitma minna. Äkki oled Sina juba oma probleemile lahenduse leidnud? Kui jah siis kuulan hea meelga ära.

Hans
Tõmban ikka toore peale, muidu ei oleks üldse vist käima läinud....
Kasutaja avatar
Kalill
Fitting 38"
Postitusi: 352
Liitunud: P Jaan 09, 2011 9:04 pm

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Kalill » R Veebr 27, 2015 6:15 pm

Klapivahesid on kontrollitud?
Pilt
Hydroid
Fitting 44"
Postitusi: 492
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve
Kontakt:

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Hydroid » N Mär 12, 2015 11:15 am

Ei ole kontrollinud klapivahesid. Töömees ütles, et mõõtsid kompressiooni ja see oli 4-5 ja et järelikult klapidega midagi ei tohiks olla. Ma nüüd ei ole nii pädev kas vastab tõele? Kui kui kompressiooon korras siis klapid ikka tasub vaadata?

Nüüd on karpasid puhastatud ja reguleeritud ja hetkel käib katsetamine (ise kodus katsetan), ehk lasen seista ja proovin käivitada. Kui seisab päev kuni 2 siis läheb külmana kohe käima, kuid vahel juhtub ka nii, et ei lähe käima vaid tuleb kerida ligikaudu 5 sekundit. Lasin panna ka uued iriidium küünlad. Peale karpade puhastamist ja reguleerimist kokkuvõttes läks natukene paremaks, kuumana mootor töötab stabiilsemalt ja ühtlasemalt.

Proovisin üks päev keerata ühe küünla välja ja see oli must. HUvitav, rikkas segu tuleb siis peale, kuid alles reguleeriti. VÕi siis on sellest, et viimasel ajal olen tihti külmalt käivitanud, kuid tegelikult olen alati mootori kuumaks lasnud peale käivitamist.
v6sa
True Off Roader!
Postitusi: 1270
Liitunud: R Aug 19, 2005 4:31 pm
Asukoht: Harjumaa lõunapiir

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas v6sa » N Mär 12, 2015 12:41 pm

Hydroid kirjutas:Ei ole kontrollinud klapivahesid. Töömees ütles, et mõõtsid kompressiooni ja see oli 4-5 ja et järelikult klapidega midagi ei tohiks olla. Ma nüüd ei ole nii pädev kas vastab tõele? Kui kui kompressiooon korras siis klapid ikka tasub vaadata?
...


5 bar ei ole korras :roll: ... Kas küünal on "rasvane" must?
Hydroid
Fitting 44"
Postitusi: 492
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve
Kontakt:

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Hydroid » N Mär 12, 2015 4:15 pm

Mehed ütlesid, et dekompressoriga on 4-5 täiesti OK.

Ta oli lihtsalt must, lisan ka ühe pildi sellest:

http://www.upload.ee/files/4569022/IMG_ ... 8.jpg.html

Pilt
Hydroid
Fitting 44"
Postitusi: 492
Liitunud: T Sept 15, 2009 7:24 pm
Asukoht: Kohtla Järve
Kontakt:

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Hydroid » N Mär 12, 2015 4:18 pm

Pilt
Kasutaja avatar
MetsaVikat
Rock Crawler
Postitusi: 669
Liitunud: P Nov 23, 2008 4:23 pm
Asukoht: Hiiumaa
Kontakt:

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas MetsaVikat » N Mär 12, 2015 5:24 pm

Segu on sul küll jube rikas, kui see just kohapeal käinud mootori küünal pole.

See pole küll atv, oli mingi väike hiinakas, oli selline mure, et starterist käima ei lähe, aga jalaga või lükates läks. Mõõtsin surve ära, surve oli 3 või 4, ei mäleta täpselt. Et äkki sul probleem selle dekompressoriga, ma ise ei ole kunagi kokku puutunud, aga äkki tasuks uurida sealt midagi? Kiire otsing netist, andis, et kui mingi tiks on ka mootoris, siis dekompressor võib hakata saba andma. Ma netist uuriks selle dekompressori kohta... See näit võib hea olla dekompressoriga, aga kui kõrgem ei olegi, siis juhtubki taoline asi, ja siis soojast peast lähebki sp. käima, et asi on natuke tihedam.

Ehk annab mingit mõtet vms.

Terv. Villu
Villu
Tel: 53-36-59-98
https://www.facebook.com/1uazfe/
Kasutaja avatar
Kalill
Fitting 38"
Postitusi: 352
Liitunud: P Jaan 09, 2011 9:04 pm

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas Kalill » N Mär 12, 2015 6:10 pm

2,5-4,5bar @ 380rpm on normaalne.
Pilt
v6sa
True Off Roader!
Postitusi: 1270
Liitunud: R Aug 19, 2005 4:31 pm
Asukoht: Harjumaa lõunapiir

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas v6sa » R Mär 13, 2015 12:32 pm

Kalill kirjutas:2,5-4,5bar @ 380rpm on normaalne.


Kui see on silindris mõõdetud rõhk survetakti lõpus täiskompressiooniga, siis seda ju polegi.

Surve mõõtmisel dekoga pole mõtet, see ei näita midagi.

Jube rikkalt käib see pada. Õhku ikka saab?
kalle211
Fitting 38"
Postitusi: 389
Liitunud: N Mär 18, 2010 10:16 pm

Re: Kawasaki brute force 650 külmalt käivitusega probleem

PostitusPostitas kalle211 » R Mär 13, 2015 8:34 pm

mul oli rollul sama jama. Uus kolb koos rõngastega ja käivitub igast asendist iga ilmaga.

Mine “All Terrain Vehicles maakeeli ATV”

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist