1. leht 2-st

Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: E Juun 27, 2016 7:26 pm
Postitas outlow
Kas antud masinal on võimalik rehvirõhu andurid välja programmeerida.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: K Juun 29, 2016 8:19 am
Postitas kaido
Interneti avarustest hiljuti leidsin, et kallite aparaatidega on võimalik ajus funktsioon keelata aga Eestis ei leidnud inimest kellel sihukene vidin koos vajalike teadmistega olemas oleks. Lihtsam oli autol andurid korda teha ja nii saigi tehtud.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: K Juun 29, 2016 9:12 am
Postitas atdoom
kaido kirjutas:Interneti avarustest hiljuti leidsin, et kallite aparaatidega on võimalik ajus funktsioon keelata aga Eestis ei leidnud inimest kellel sihukene vidin koos vajalike teadmistega olemas oleks. Lihtsam oli autol andurid korda teha ja nii saigi tehtud.

Et kuidas see tühjaks saanud toite elemendiga andur siis korda tehakse? (toiteallikas ei ole originaalis vahetatav)
A varuosana on see rõhuandur sigakallis... on sul välja pakkuda B varuosa, mis toimib?

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: K Juun 29, 2016 11:00 pm
Postitas kaido
See millele otsisin oli sõbra auto ja tal oli probleemiks katkised ventiili korpused mitte andur ise. Ostis ebayst uued korpused, pani vanad andurid sinna külge ja hetkel toimib.
Tootekood on sellel komplektil 56053031ac ja esimese hooga googeldades leidsin saksast 44 eurkikut + post. Odav just ei ole aga paraku paremaid ideid hetkel pole.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: P Jaan 13, 2019 9:33 pm
Postitas saarlane87
Tegelikult siiski saab need andurid välja programmeerida. Enda autol sai see trikk paar kuud tagasi ära tehtud.
Olen üsna kindel, et erinevad ameerika autode remondikohad on samuti selleks võimelised, aga nad lihtsalt keelduvad.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: P Jaan 13, 2019 9:36 pm
Postitas donalds
saarlane87 kirjutas:Tegelikult siiski saab need andurid välja programmeerida. Enda autol sai see trikk paar kuud tagasi ära tehtud.
Olen üsna kindel, et erinevad ameerika autode remondikohad on samuti selleks võimelised, aga nad lihtsalt keelduvad.

Ma kuulan huviga, ma sõitnud pool aastat, andurid näitavad rõhku, nagu peab, sai ka üks tutikas pandud 59 euri meerika autos, ja ikka vigiseb et mingi kala rehvirõhkudega. Ehk annad privas mingi kontakti kasvõi.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: P Jaan 13, 2019 10:08 pm
Postitas Kaku82
Kontrollige ka tagavara ratta rehvirõhku.
Kuu see väiksem kui vaja annab samuti veateate.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: P Jaan 13, 2019 10:26 pm
Postitas saarlane87
Ma vahetasin kõik andurid autol ära. Kasu ei olnud ei automaattuvastusest kui manuaalselt ID koodide sisestamisest, tööle ma neid ei saanudki. Ei tea, kas viga on vastuvõtjas või milleski muus. Minu autol on basic TPMS- ehk siis ei näidata rõhku EVIC'us, vaid lihtsalt üks kollane tuluke vilgub iga 10 minuti tagant.
Siis sai googledatud kõvasti, vajaliku tarkvara saab probleemideta alla tõmmata. Riistvaraga on keeruline. On esinduse tasemal seadmed, nagu Witech VCI pod vms, mis on väga kallid isegi Hiina kloonina. Lõpuks leidsin mingisuguse foorumi teema, kus räägiti alternatiividest tehasetarkvarale ja tuleb välja, et ühe Saksa firma arvutisisesed CAN-bus kaardid sobivad ka. Lõpuks leidsin ebay.de'st enda arvates sobiva kaardi, võtsin riski ja tellisin ära. Kohale jõudes sai veel kõvasti driveritega madistatud, vajalikud vahekaablid meisterdatud ning tööle ma selle saingi.
Rohkem ma seda testerit testinud pole, teoorias peaks saama teha kõike- aktiveerida erinevaid funktsioone: muuta näiteks peaülekande arvu, muuta ABS võru hambad, et saaks kasutada teisi sildu või ratta läbimõõtu suuremaks (spido ei valeta, esinduse witech programm toetab rehvimõõtu mingi kindla piirini)

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: E Jaan 14, 2019 12:00 am
Postitas AndreTGO
Ise kasutan seda. Saab palju lisavidinaid sisse lülitada, kaasa arvatud rehvimõõdu muutmine(kast vahetab paremini ja spido näitab õigesti) ja TPMS välja lülitamine. Pääseb ligi kõigile moodulitele, live datale, veakoodid jne...
https://appcar-diagfca.com/en/
Väga viis asi tehtud, ICar OBDII junniga(15 eur) läbi bluetoothi suhtleb mul.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: E Jaan 14, 2019 7:14 am
Postitas saarlane87
Tundub ok vidin. Kui mina lahendust otsisin, siis minu autot nad ei toetanud. Nüüdseks on see seal olemas.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: E Jaan 14, 2019 7:49 am
Postitas donalds
Kaku82 kirjutas:Kontrollige ka tagavara ratta rehvirõhku.
Kuu see väiksem kui vaja annab samuti veateate.

Kontrollitud ja ka toimiv aNdur küljes.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: E Jaan 14, 2019 8:36 am
Postitas laf1247
donalds kirjutas:
Kaku82 kirjutas:Kontrollige ka tagavara ratta rehvirõhku.
Kuu see väiksem kui vaja annab samuti veateate.

Kontrollitud ja ka toimiv aNdur küljes.


Ja palju rõhk on?

Kui tagavara tühi on, siis on ka selle kohane kiri armatuuris, mitte service tyre pressure system

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: E Jaan 14, 2019 10:44 am
Postitas vreps
No ei saa ma siin sellest probleemist aru. Minu 07 overland saab ilma igasuguste tõmblemisteta aru kas andurid on küljes või mitte, piisab mõne kilomeetri sõitmisest. Põhja all rippuvat tagavararatast ei näita mingi valemiga ja ka manuaalis on kirjas, et andurite tuvastamine toimub üle 30kmh kiiruse juures ei mäleta lambist mitme kilomeetri läbimisel. Talve ja suvejooksudel on mul erineva tootja andurid ja tuvastab vabalt ilma mingi kodeerimiseta. Ilma anduriteta näitab lihtsalt nelja kriipsu. Loomulikult ei tasu unustada euroopa ja usa massinate andurite erinevat töösagedust ja vot selles võibki kala olla. Ja kõiki neid andureid ja ventiilipudi saab hiinast mõne kopka eest nt. 4ne ventiilikomplekt maksis 5 euri( need on väikese erinevusega sõltuvalt anduritest), Tartus ühes edevas rehvitöökojas küsiti 20 tükist :evil:

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: E Jaan 14, 2019 10:46 am
Postitas donalds
laf1247 kirjutas:
donalds kirjutas:
Kaku82 kirjutas:Kontrollige ka tagavara ratta rehvirõhku.
Kuu see väiksem kui vaja annab samuti veateate.

Kontrollitud ja ka toimiv aNdur küljes.


Ja palju rõhk on?

Kui tagavara tühi on, siis on ka selle kohane kiri armatuuris, mitte service tyre pressure system

No mu masinal pole tagavara rehvi eraldi, nagu auto enda ajus, see kas on v ei ei muutu miskit, ette viskab nats sõites või vahel ka kohe käivitades tyre pressure system, andureid on topitud käsitsi ja automaatseõt ajju ikka vigiseb, algul isegi piiksus kui teate ette viskas, nüüd, lihtsalt kirja loobib ette, ja see on häiriv. Andur mille vahetasin on vin koodi järgi pandud ja auto on euroopa versioon.

Re: Jeep grand cherokee 3,0crd 2007a

Postitatud: R Veebr 01, 2019 10:44 am
Postitas Egontsik
Mul vahetati just Vianoris kõik neli andurit kuna alumiinium korpusega ventiilid olid ära mädanenud ja andurid lahti võttes pudenesid katki.töökojast välja sõites hakkasid uued tööle,40€ b-varuosa andur oli