2.7 CRD pihustite remont/taastamine

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

kadjakas2000
Rock Crawler

Re: 2.7 CRD pihustite remont/taastamine

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Väints kirjutas:Kas kellelgi on kogemusi ka pihusti tihendite vahetamisega. Nimelt siis teeb 4-s pihusti seda ''ts,ts,ts'' häält ja käega katsudes ajab öhku vahelt välja, lisaks siis veidi ligane ka ümbrus. Esialgu ei töttaks uut kohe ostma, vaid kui kellelgi on kogemusi selles asjas, siis ootan jagamist.
terv...
Oot-oot, mida uut ostma? Pihustit sellepärast nüüd küll ostma ei pea. Uus vaskseib alla ja kärab edasi. Kui pihusti juba maas on, võib ta ju eelmainit Testremis lasta kah üle tsekkida. Kui mälu ei peta, saab neljanda pihusti kätte ilma mootori alla laskmiseta, kui plekki ava lõigata. Katsun leida illustratsiooni...
Manused
Jun_26_2011_201.jpg
Jun_26_2011_201.jpg (31.48 KiB) Vaadatud 5151 korda
Väints
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Väints »

Niipalju kui ise piilunud olen, siis peaks 4nda niisama ka kätte saama, hetkel siis ootan vötmekomplekti, et asi mugavam oleks. pole ammu enam diislitega kokku puutunud, seepärast ei julge kohe ise vötme ja haamriga kangutama minna. Aga eks vaatab mis lähitulevik toob ja kuidas kulgeb. kui kellelgi on veel näpunäiteid siis olen avatud lugema :P
terv...
offroad1
Rookie

Postitus Postitas offroad1 »

Minu sõbrake läheb juulis samala ravile. 4, 5 pihusti vaskseibi vahetus. Pihustid juba korralikult õlised ja teevad eelpool mainitud sahinat. Paras jeblamine pidi olema aga kui tehtud, siis võib ära unustada :)
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

offroad1 kirjutas:Minu sõbrake läheb juulis samala ravile. 4, 5 pihusti vaskseibi vahetus. Pihustid juba korralikult õlised ja teevad eelpool mainitud sahinat.
Palju läbisõitu on, et selline vajadus on tekkinud?
Kasutaja avatar
rannamees
Rock Crawler

Postitus Postitas rannamees »

offroad1 kirjutas:Minu sõbrake läheb juulis samala ravile. 4, 5 pihusti vaskseibi vahetus. Pihustid juba korralikult õlised ja teevad eelpool mainitud sahinat. Paras jeblamine pidi olema aga kui tehtud, siis võib ära unustada :)
Kus tehakse, millised on hinnaprognoosid ?
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
kadjakas2000
Rock Crawler

margus61 kirjutas:
offroad1 kirjutas:Minu sõbrake läheb juulis samala ravile. 4, 5 pihusti vaskseibi vahetus. Pihustid juba korralikult õlised ja teevad eelpool mainitud sahinat.
Palju läbisõitu on, et selline vajadus on tekkinud?
Minu omal on kõvasti enne 200000 pasanud täis kaane.
offroad1
Rookie

198´000km on ees hetkel. Silberis tehakse ja rõhutas just, et Ülemiste esinduses. 100euri pakuti esimese hooga, eks ole paista - juulis annan teada. Vask ise vist ei maksa midagi erilist aga tööraha selle jebla pärast. Olen värske omanik, auto Belgiast tulnud.
Väints
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Väints »

Selle toreda Silberautoga on järgmised kogemused... Tuttava jeebul(disla) oli siis ka 4-5 pihusti probleem ja kuna ta ise suht siidinäpp, siis Silberisse. Köik tore, auto tehti korda, maksis portsu eeke ja taas trassile. Millegi pärast öhtul kodus viskas pilgu kapoti alla ja üllatus suur, kui nägi akna ääre, kojameeste juures puuduvaid detaile. Nimelt oli siis töömees vötnud oma algatusel mingi löikuri ja järanud 4-5 pihusti koha pealt tüki plekki välja, önneks plastik jäeti terveks. Midagi, järgmine hommik suht pahura pilguga silberisse ja sealt siis tulid järgmised vastused... esiteks väideti et muud moodi ei saagi, siis veidi vaidlemist ja tuli välja et ikka saab, kui mootor alla lasta, ja löpuks tuli välja et töömehe arvates oli lihtsam käärid käiku lasta ja jupp välja närida kui et teha asja nii nagu ette nähtud, ehk siis moto alla jne. Vot sedapsi... Ise suhtlesin Karla Autoga ja sealt öeldi et ei ole enam mingi probleem neid pihusteid remontida, köik jupid saadaval, ainult ajas küsimus. A-la nädal ooteaega, kui ise ei viitsi/oska pihusteid maha kruvida, vastasel juhul peaks paari tunniga vastus käes olema, mis viga. Eks annan teada, kui olen seal ära käinud, plaanis paari nädala jooksul ja siis saab infi ka hindade ja teeninduse kohta. Seniks köigile edu ja tähhtähh köigile kes vaevusid teadmisi jagama 8)
offroad1
Rookie

Väints kirjutas:Nimelt oli siis töömees vötnud oma algatusel mingi löikuri ja järanud
Millal plekilõikus aset leidis?
Thir13en
Fitting 38"

Postitus Postitas Thir13en »

100 eurone tööraha 4. ja 5. pihusti eemaldamisel tähendab 100%´ndilist plekinüsimist.
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
5138027
kadjakas2000
Rock Crawler

Saab ju ka kultuurselt "plekki nüsida". Enda omale lõikasin kroonpuuriga kaks ava kõneksolevasse plekki, diislionu päästis mootoripatjade kronsad lahti ja käes need pihustud olidki. Tegelikult oleks piisanud ka ühest 20mm avast- viienda pihusti ja tõmmitsa põkkumiseks. A eelnevalt hirmujutte kuulnuna-lugenuna hakkasime kohe suure hooga neljandat pihustit läbi pleki koukima... :wink:
offroad1
Rookie

Pildi kvaliteet mobiili vahendusel
Pilt
Pilt
offroad1
Rookie

Thir13en kirjutas:100 eurone tööraha 4. ja 5. pihusti eemaldamisel tähendab 100%´ndilist plekinüsimist.
130 euri läks kokku. Kõik plekid jäid terveks 100%
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”